2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
ممنونم الان خوبم، بيشتر از لحاظ روحي ناراحتم، بهوش كه اومدم خيلي خوشحال بودم نميدونستم عمل انجام نشد ...

سلام اقا نوید خوب هستید ؟ میخواستم ببینم پیگیری هاتون به جایی رسید ؟ و اینکه یادتونه اسم دکتر بیهوشیتون چی بوده ؟ خیلی ممنون میشم جواب بدین.💛💛💛

عزیزم بینی جدیدت حتما خوب شده، نگران نباش، دکتر ابیانه کارش درسته شک نکن، منم تعریف ترمیم دکتر امالی ...

برا ترمیم دکتر تقوی و باستان نژاد با تجربه هستند . دکتر امین آمالی هم کارهای ترمیمی پیجش خیلی خوبه . من سبک آمالی رو بیشتر از تقوی می پسندم ظریف تره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بینی جدیدت حتما خوب شده، نگران نباش، دکتر ابیانه کارش درسته شک نکن، منم تعریف ترمیم دکتر امالی ...

هانی جان الان که تقریبا شش ماه گذشته من استرس سه ماه اول رو ندارم . اگه الان میام اینجا و نظرم رو می نویسم فقط و فقط به خاطر اینه که شاید برای یه نفر مفید باشه . من دکتر ابیانه رو از طریق همین تاپیک شناختم و پیگیر شدم . اینجا بر خلاف کانال های مجازی تمام پست ها ماندگاره و تا سالها می تونه برای دوستان راهگشا باشه . 

من هم تا یک سال صبر می کنم انشالله که بینیم ورمش بخوابه و مشکلاتش رفع بشه و گرنه سر یه سال میرم میشینم پشت در اتاق عمل کلینیک سعادت آباد تا چشمم به جمال دکترم روشن بشه😁 

مبازک باشه عزیزم. نوک بینیتون خیلی تیز نشد؟الان راضی هستید؟ من بینیم خیلی مشکل نداره دکتر بهم گفت یه ...

من از بینیم راضیم خداروشکر برا من تیز نشده معمولیه چون نوک بینی خودم خیلی پهن بود ولی اگه نوک بینیتون خودش کوچیکه آره دستش به تیز کردن میره من تیز دوست داشتم ولی بعضیا ممکنه نپسندن به سلیقه خودتون بستگی داره در کل اگه بینی پر عیب و ایرادی ندارین من توصیه نمی کنم چون دکتر رجایی خیلی طبیعی درمیاره و ممکنه درنهایت نسبت به پولی که پرداخت میکنید تغییر آنچنانی نکنید ولی خب دکتر کم ریسک و با دقتی هستن

با فشار بیشتر باید بزنی نه خیلی محکم .اگه تا الان مشکلی پیش نیومده به بعد هم چیزی نمیشه نگران نباش .

سلام خوبین میتونم چن تا سؤال بپرسم، البته سوال نیس 

درد دل

الان ۶ هفته از عملم گذشته ولی شکل و فرم بینیم اصلا مشخص نیست. ورمم نمیره 

با اینکه اینهمه رعایت می‌کنم تو تغذیه، تو همه چیز

یعنی روزی که گچو برادشتن دو تا خط کانتور مشخص بود

الان هیچیش معلوم نیست اصلا، ورم سمت راستم که خیلی زیاده

به نظرتون طبیعیه؟

روی پل بینیم جایی که غظروف به استخوان متصل میشه برامدگی هست. خودم دست میارم روش میره ولی به ثانیه نمیکشه میزنه بیرون

احمدی گفت ورم هست تا وقتی که با دکتر ویدئوکال میکنید کار خاصی لازم نیس انجام بدید، اونم واسه شهریور وخت داده.

خیلی رو اعصابمه :((

به نظرتون اینها طبیعی هست

شما کار خاصی کردین که ورمتون بره؟

شما پیش کی عمل کردین من تو مرحله انتخابم الان میتونین نتیجه تحقیقاتتون رو بهم بگین

من با رجایی عمل کردم دوم تیر 

الان بعد دوماه خیلییی بهتر شده 

ورم داره هنوز 

ولی روش صاف شده 

تنفسم هم روزبه روز بهتر شده البته از اولش هم خوب بود 

ولی رجایی نوک بینی رو تیز میکنه 

خودش میگه میخوابه الان ورمه 

ولی در کل سبکشه چون غضروف کار میذاره 

با همه این حرفها من در کل راضیم 

و اگه بازم پیش بیاد خیلی زودتر عمل میکنم و قطعا دکتر رجایی جزو الویت هامه 

2810