2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
با کی جراحی داری عزیزم . الهی همونی بشه که میخواهی 

مرسی گلم 

با دکتر مهدی صابری خیلی دکتر خوبیه عمم هم پیشش عمل بینی داشت خیلی تغییر کرد و خوشگل شد

حالا بزار منم عمل کنم میام میگم دوس داشتم یا ن😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام منم میخوام ببینم کسی پیش نادریان عمل کرده؟! اره 36 قیمت پایه شه. میگن کلینیک نیاوران عنل میکنن ...

من کلینیک نیاوران عمل کردم آنچنان تمیز هم نبود بعضی از کارکنانش حتی ماسک هم نداشتن  از نظر خلوتی خوب بود همش با خودم میگفتم کاش نیکان عمل میکردم چون واقعا تمیزه حتی همراه بیمار هم راه نمیده  

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍

بچه ها یه چیز جالب دیروز برای چکاب بینی پیش دکتر سامان بودم برای عمل ترمیمی ۶۵ تومن از یه نفر گرفته بود من وقتی شنیدم اینجوری بودم 😇😇😇درسته دکتر خوبیه ولی این همه گرونی معنی نداره

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍
نمیدونم چرا جواب نمیدن برو مطب مستقیم

اخه من ساری نیستم نمیدونم چجوری ازشون نوبت بگیرم😕من بینیم خوبه فقط از جلو یکم حس میکنم پهنه البت همه میگم خیلی خوبه و به صورتت میاد ولی من حس میکنم اگر عمل کنم بهتر میشه و یه دکتر دیگم گفت خیلی خوبه و اصلا ب عمل نیاز ندارع ولی من خیلی دوس دارم عمل کنم نظر شما چیه؟

اخه من ساری نیستم نمیدونم چجوری ازشون نوبت بگیرم😕من بینیم خوبه فقط از جلو یکم حس میکنم پهنه البت هم ...

اگه اونقدری نیاز به عمل نداری بیخود اسم دماغ عملی رو خودت نذار و کیف طبیعی بودنشو ببر

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
سلام مجدد من خیلی وقت بود به تاپیک سر نزده بودم گفتم بیام ببینم چه خبره مثل خیلیا دیگه وقتی یکی دوسا ...

مبازک باشه عزیزم. نوک بینیتون خیلی تیز نشد؟الان راضی هستید؟ من بینیم خیلی مشکل نداره دکتر بهم گفت یه کوچولوتغییر میکنم دودل شدم. ازکار تیغه هاشون خیلی خوشم میاد ولی حس میکنم خیلی نوک تیز میکنن

وای بینی اولیه رو به من گفت ۴۵ من بلاک کردم چه خبره مگه

من هم پارسال برای بینی م ۴۰ تومن دادم مثل این که امسال شده ۵۰ تومن 

2810