2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من یسال نیمه عمل کردم اما دماغم بزرگه یعنی دماغ اولیه خودم خیلییی بهتر بود الان خواهشا بگید چکارکنم چسب زدن تاثیرداره؟ شوهرم نمیذاره دیگ عمل کنم

معلم سال ۱۴۰۴ برام دعا کنید ممنونم 
چطور بود راضی هستی

بله الان راضیم که یک ماه گذشته 

خیلی دماغ بالا پایین داره اوایلش

اول ورم داشت قوز داشت داشتم دق میکردم 

الان ورمش یک سوم شده و قوز هم خیلی کم شده 

که خودش گفت میره کم کم 

رجایی خوبیش اینه کم ریسکه ، 

و عیبش اینه که اگه دنبال دماغ ریز میزه ی فانتزی هستی انجام نمیده 

سلام عزیزم میشه بیای باز نظرتو بگی منم با دکتر سامان مشاوره شدم و بهم گفت که خیلی خوب میشی ولی هزینه ...

سلام الان ۶ ماهه از عملم میگذره و از عملم راضیم  از ورم زیاد صورتم طی یکی دوماه اول که بگذریم و تزریق ۲ بار کورتون به بینی من اگه بخوام به عقب برگردم انتخاب اول من دکتر سامانه مهم نتیجه عمله البته بینی من استخونی بود و مهمترین چیز اینه که بینی جدیدم به صورتم میاد بعضی ها اصلا متوجه نمیشن عمل کردم با اینکه من بینی بلند واستخونی وهمراه افتادگی داشتم و به خواست خودم بینیم کوچیک و جمع و جور شد فاصله بین بینی و لبم اصلا زیاد نیست  و توی ذوق نمی زنه من توی اتاق عمل از دکتر بینی نیمه فانتزی خواستم ولی انگار دکتر به سلیقه خودش برام بینی طبیعی دیزاین کرده و به نظر من دکتر سامانه واقعا هنرمنده 👌👌

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍

در مورد هزینه عمل باشما موافقم واقعا گرونه البته باوجود این هزینه بالا اگه دقت کرده باشی مطب همیشه شلوغه از نظر خدمات بعد از عمل هم من تا سه ماه می رفتم مطب خود دکتر برام چسب میزد و راضی بودم 

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍
دوستان خواهش میکنم بگین دکتر خسرو مقتدر چقد میشناسید کارش خوبه؟

عزیزم من الان دوازده روزه پیشش عمل کردم خیلی راضیم بینیم گوشتیو بزرگ بود الان با کلی ورم خیلی کوچیک و عالی شده از من ده میلیون گرفت

زندگی کن...زندگی قشنگه  

سلام‌میگم یه راهنمایی کنید برای عمل بینی دکتر خوب در شیراز کدومشون خوبن؟ سراغ دارید میشه معرفی کنید من توی اینترنت راجب دکتر افشین باقری و دکتر بصام سرچ کردم و تقریبا بین بقیه دکتر زیبایی کارشون تمیز تر و بهترشده بود شما چه دکتر برای عمل بینی میشناسید ؟ کسی پیش این دکتر ها عمل بینی انجام  داده ؟ممنون میشم راهنمایی کنه بعد بنظرتون دکتر تهران بهتر نیستن یا شیراز بهتره؟

عزیزم من الان دوازده روزه پیشش عمل کردم خیلی راضیم بینیم گوشتیو بزرگ بود الان با کلی ورم خیلی کوچیک ...

گلم نوبت دهش دیر من برای مرداد میخواستم نداشت😢😢

ترس من از مردن دیدن دوباره ی آدمایه این دنیاست   
خیلی لطف کردی که جوابمو دادی واقعا کمکم کردی که تو انتخابم مطمین بشم ..ممنون عزیزم

خواهش میکنم هر دکتری ممکنه کار خراب هم داشته باشه بنابراین بنا به حرف من تصمیم قطعی نگیر و باز هم تحقیق کن ودکتری رو انتخاب کنید که کم ریسک باشه 

2810