2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015368 بازدید | 66527 پست
من بینیم  استخونی بود تا الان که ۴ ماهه گذشته  از تمام رخ۱۰۰ درصد راضیم  از نیم ...

سلام عزیزم میشه بیای باز نظرتو بگی منم با دکتر سامان مشاوره شدم و بهم گفت که خیلی خوب میشی ولی هزینه رو خیلی بالا برده خواهشا بیا بگو باز برگردی عقب باهاش عمل می کنی..ممنون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من امروز ساعت ۶ و بیست دقیقه با دکتر سامان وقت داشتم ولی راننده لعنتی اسنپ منو تو کل تهران چرخوند و بعد از دوساعت که تو راه بودم ساعت هفت و ربع رسیدم و دکتر خوشبختانه برای من موندن تو مطب ..نمونه نتونستم ببینم ولی خود دکتر به نظرم ادم مثبتی میومد و بر خلاف دکتر نادریان که هزارتا عیب گذاشت و اخرشم گفت عملت نمیکنم خیلی امیدوارم کرد

سلام دوستای گل

بخداخسته شدم ۵ساله دنبال دکترم

امادرموردهردکتری تحقیق میکنم به رضایت ک میرسم یچیزی پیدامیشه ازش که بیخیال اون دکتربشم،الانم نظرم رو دکتر محمدخانی و زمانیان ،حمدزاده هستش،اولویتم محمدخانی هستش اما متوجه شدم نارضایتی داره😭حمدزاده هم میگن سوراخهای بینی یکی نمیشه😭زمانیان هم گوشتیهارو خوب عمل نمیکنه😭من بینیم گوشتیه نوک بینیم هیچ غضروفی نداره😭😭😭😭چکارکنم خدا،یعنی بااین دماغ چماغ زندگی کنم،خیلی روانم خورده بهم،توروخدا بهم کمک کنید یه دکترمعرفی کنید که مخصوص بینی گوشتی باشه🙏🙏🙏

ورمه کم کم خوب میشه  کلا خبلی عمل بینی رو مخه  من هر دوروز که چسبمو میخوام تعویض کنم بین ...

اميدوارم ورم باشه و بدون دردسر عين هم بشه

من خداروشكر از همه چيز راضيم الا همين سايز سوراخ بيني

ان شاا... بيني شمام عالي ميشه

من کارهای منافی رو رفتم دیدم چند هفته قبل به نظرم خوب بود.متقارن و متوازن بودن کاراش. البته اون روز ...

خوب من قول داده بودم بیام و بگم چی دیدم. دکتر باستان نژاد فرد موجهه و صادقی به نظرم اومد. به من گفت ۵۰ درصد تغییر میکنی. و همه خرابکاری های قبلی قابل جبران نیست. هزینه عمل ۴۰. و در کمال ناباوری برای آذر ۱۴۰۱ وقت داشتند. عمل اولیه هاشون زیبا بود لیکن منافی بیشتر با سلیقه من جور بود. هرچند من عمل اولی نیستم و مثل بعضی هاتون مصدوم و زخم خورده ام و خیلی حق انتخاب ندارم

خوب من قول داده بودم بیام و بگم چی دیدم. دکتر باستان نژاد فرد موجهه و صادقی به نظرم اومد. به من گفت ...

به لحاظ احساسی و شهودی البته بیشتر تونستم به باستان نژاد اعتماد کنم تا منافی.  حالا میرم تقوی و مجیدی و امیری زاد رو هم ببینم بعد تصمیم گیری میکنم. 

سلام دوستای گل بخداخسته شدم ۵ساله دنبال دکترم امادرموردهردکتری تحقیق میکنم به رضایت ک میرسم یچیزی ...

دوست عزیز کارای دکتر شهرجردی رو هم برین ببینین..نمیدونم سبک سلیقتون چجوریه اما من خودم بینیم گوشتیه و خیلی دنبال دکتر گشتم در نهایت تو مرداد وقت جراحی گرفتم با ایشون چون هنوز عمل نکردم نمیتونم بگم دکتر خوبیه یا بد...به نظر بینی های گوشتی رو خوب عمل میکنن..برین نگاه کنین.

عمل اولی با کی بوده گلم

من حدود ۱۲ سال قبل دانشجوی کرمانشاه بودم پیش یه خودشیفته به نام علی حسینی عمل کردم که ای کاش و ای کاش این کارو نمی‌کردم.  حالا باورتون بشه بسیار ترسو شدم و محتاط در انتخاب دکتر. من تا حالا حامد عباسی رو رفتم گفت عمل نکن. منافی رفتم رفتارش مطابق سلیقه من نبود اما واقعیتش عمل اولی ش زیبا بود اون روز ترمیمی ندیدم اونجا. باستان نژاد هم عمل اولی ش خوب بود یه دونه ترمیمی هم بود که پسر بود و حس کردم خوشش نمیاد زیاد حرف بزنه. بینیش رو ندیدم اما خودش و مادرش ظاهراً راضی بودن. قصد دارم امیری زاد، تقوی، مجیدی رو هم ببینم. کاش یکیشون ۵ برابر حالت عادی می‌گرفت ولی چیزی که می‌گفت رو عملی میکرد. پول در آوردن سخته لیکن اشتباه رو صورت سخت تره. 

خوب من قول داده بودم بیام و بگم چی دیدم. دکتر باستان نژاد فرد موجهه و صادقی به نظرم اومد. به من گفت ...

سلام دوست عزیز

خیلی لطف میکنی که میای واطلاعاتت رو میزاری،برامون

چقدر زمانهای عمل باستان نڙاد دوره شما برای وقت ویزیت از کی وقت گرفتید؟؟؟؟؟؟

من از،منشیش پرسیدم گفت از،زمان ویزیت دو ماه دوماهونیم بعد وقت عمل میده دکتر.

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.
به لحاظ احساسی و شهودی البته بیشتر تونستم به باستان نژاد اعتماد کنم تا منافی.  حالا میرم تقوی و ...

دوست عزیز لطفا هر چی شد وهرجا رفتی وبه هر نتیجه ای رسیدی بیا واینجا بگو خیلی ممنون میشم ازت ودعات میکنم.

من امکان مطب گردی،در تهران رو ندارم.چون تهران نیستم

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.
2810