2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها خواهشا به من کمک میکنید 😓😓😓😓😓😓حسته شدم واقعا....من کارای محبی و نوری و بشارتی و تقوی میپسندم که سه تای اولی میگن ریسیکن فقط تقوی میمونه ک اونم خیلی دیر نوبت میده......تورو خدا کسی میشناسید تو این سبک عمل کنه؟؟؟؟؟

اها راسی کوهستانی هم بدک نبود به نظرم

سلام دوستان من ١٧ تير عمل كردم و از عملم راضيم فقط سوراخ هاي بينيم با اينكه شكل هم هستن يكي كوچيكتر ...

ورمه کم کم خوب میشه 

کلا خبلی عمل بینی رو مخه 

من هر دوروز که چسبمو میخوام تعویض کنم بینیم یه شکل و شمایله

یه روز قوزش محوه 

یه روز قوس داره 

یه روز هم قوز داره هم نوکش باد کرده 

خلاصه که همه میگن صبر صبر صبر 

داخل بینی و بخیه هاش هم که یه داستان دیگه است 

من که کلافه شدم 

درمورد باستان مڙاد اگه به نتیجه رسیدید بگید خواهشا.من پبشش نوبت گرفتم برا دی ماه عجله هم ندارم یکبار ...

باشه حتما. من سه شنبه ویزیت دارم با ایشون.  فقط میفرمایید حدود هزینه های چطور بود. آیا مریضای حضوری ایشون راضی یودند

باشه حتما. من سه شنبه ویزیت دارم با ایشون.  فقط میفرمایید حدود هزینه های چطور بود. آیا مریضای ح ...

سلام وای چه عجبی یکی پیدا شد بخواد در همین روزها بره پیش،باستان نڗاد 

نه من اصلا تهران نیامدم پیش هیچ دکتری ایشون رو هم تو اینستا فقط دیدم کاراش رو 

حدود چهل پنجاه قیمت ترمیمی هاش رو شنیدم

خواهشا رفتید پیشش دقیق بشید تو ترمیمیا اگه بودن ببینید راضی بودن هزینه هاشون وفرم بینیهاشون من امکان مطب گردی ندارم خیلی خیلی ممنون میشم کمکم کنید ودرباره مریضهای مخصوصا ترمیمی دکتر اطلاعات جمع کنید میخوام ببینم این هنه صبر کردن ودرنهایت هزینه  ی پنجاه میلیونی اصلا می ارزه

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.
سلام وای چه عجبی یکی پیدا شد بخواد در همین روزها بره پیش،باستان نڗاد  نه من اصلا تهران نیامدم ...

دوست عزیز منتظر پیاماتون هستم

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.
سلام وای چه عجبی یکی پیدا شد بخواد در همین روزها بره پیش،باستان نڗاد  نه من اصلا تهران نیامدم ...

من کارهای منافی رو رفتم دیدم چند هفته قبل به نظرم خوب بود.متقارن و متوازن بودن کاراش. البته اون روز فقط عمل اولیا بودن. باستان نژاد هر چی گیرم بیاد اینجا می‌نویسم براتون. 

2810