2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

سلام دوستان 

من یه مدت فقط نظرات بچه ها رو میخوندم و فعالیتی نداشتم.

از اونجا که گروه های واتس اپ موجود ظرفیت تکمیلن یه گروه جدید ساختم برای تبادل نظر بهتر راجع به جراحان بینی تهران اگه خواستید اونجا عضو بشید:

https://chat.whatsapp.com/Fv9LhRVYu2xHnCXleqtOSm

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرت از کجا میتونیم پیگیری کنیم ؟ نمی‌دونم چرا نمیتونم جز این دوتا ب کسی اعتماد کنم ،لطفی که رفتم م ...

میشه لطفاً بفرمایید تحقیقات تون درباره محمد خانی چی شد؟

دکتر ثابتی دکتر نادریان دکتر سامی دکتر باستانی نژاد و البته ابیانه هم بود که حذفش کردم امروز با ...

من با همین شرایط اوایل خرداد با دکتر ابیانه عمل کرد و واقعا راضی هستم

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
الان راضیه از عملش؟  شما چی میرید پیش سامی؟

آره اون که راضیه 

من اصلا نمیدونم با کی عمل کنم نمونه های ابیانه رو دوست داشتم که اونم مطب نمیاد سامی برای بینی گوشتی خوبه بنظرم البته بازم سلیقه ست

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
سلام کسی دکتر علی شهرستانی رو میشناسه چند روز دیگه عمل دارم باهاش  اگه می‌شناسید بگید😭

خواهر من پنج سال پیش با شهرستانی همونی که علاوه بر تهران یه شهر دیگه مطب داره عمل کرد دماغ خواهرم کوچیک بود فقط یه مقدار نوکش افتادگی داشت  الان سوراخ بینی خواهرم انگار نامتقارن هست و توی دوران حاملگیش مخصوصا تنفسش بدجور صدا دار بود خواهرم میگفت کار خراب زیاد داره 

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍

سلام بچه ها من امروز رفتم مطب دکتر سامی خیلی خوش اخلاق بود خیلی هم خلوت بود البته که من آخر وقت رفتم و بعد از من خودشون هم داشتن میرفتن ۶۵ تومن ویزیت شد بعد رفتم داخل بینیم رو داخلش رو معاینه کرد گفت انحراف بینی نداری تیغه هم صاف  

بعد گفت فکت مشکل داره اگر فکت کوچک نبود و وقتی دندونات رو روی هم میزاری فاصله نداشت بینیت ۹۰ درصد ۱۰۰ درصد خوب میشد ولی الان فکت کوچیکه باید اول فک و عمل کنی که اونم ۳ ۴ سال طول داره میتونی پروتز چونه کنی گفت بینیت خیلی بینی  معمولی و کم کاریه اگر نخوای اصلا به فکت دست بزنی ۷۰ درصد دماغت خوب میشه بخیه هم دو تا کوچولو دو طرف میخوره که اصلا معلوم نمیشه با دست قدش رو نشون داد گفت سرش هم جمع میشه و بالا میره یکم   بعد گفت من تو کلینیک عمل نمیکنم توی بیمارستان گاندی عمل میکنه ۸ تومن بیمارستان میگیره ۲۲ تومن خود دکتر دیگه با سیتی اسکن و داروهای قبل و بعد عمل و آزمایش  میشع ۳۵ تومن

2810