2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
چشم عزیزم. خیلی بهتر شده. ببخش من دوتا سوال دیگه هم بپرسم و دیگه مزاحم شما نشم     1) ...

من هنوز پماد میزنم . متاسفانه جای بخیه پره  بینیم مثل جوش شده . هرچند امید ندارم بهتر بشه ولی میزنم . و اینکه نوک بینیم انوز سفته و بی حسه تقریبا .

من نوع پمادم رو عوض کردم و رژواسیل میزنم . پماد تجویزی دکتر حالت سفیده تخم مرغ داشت و به بخیه های جذبی بیرون بینیم میچسبید و اذیت می کرد و بوی بدی داشت . گاهی الان استفاده می کنم ازش . ولی اکثر اوقات رژواسیل میزنم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هنوز پماد میزنم . متاسفانه جای بخیه پره  بینیم مثل جوش شده . هرچند امید ندارم بهتر بشه ولی م ...

ممنونم لیلا جان خیلی لطف کردی. من پماد استار استاتیک هم دارم 

پس من هم پماد کونترا رو دوباره میخرم خدایی یه ذره پماد 250 تومن آدم زورش میاد

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم

سلام من ۹ روزه عمل کردم..سر بینیم خیلی بزرگه ب نظرم..سر بینیم گوشتی بود..ولی اصلا تغییر چندانی نکرده..ولی سرمو ک حرکت میدم حس میکنم که پوست بینیم هنوز شله..ورم داره؟تو رو خدا اگه کسی تجربه داره بگه کوچیکتر میشه؟خیلی میترسم

سلام 

من دو سه سالی هست این تاپیک رو دنبال میکنم قبلا هم عضو بودم ولی کاربریمو فراموش کردم 

خلاصه بلاخره جراحی کردم و الان یک هفته است دیگه با دماغ قبلیم خداحافظی کردم

خیلی از تحربیات بچه های اینجا استفاده کردم خودمم میام میگم تجربیات عمل و ... 

من با رجایی عمل کردم تو کلینیک دی نیکان روبروی بینارستان نیکان 

دوم تیر ساعت هفت و نیم صبح 

خیلی شانسی وقت عمل برام جور شد خود دکتر هم منو تو اتاق عمل دید شاخ هاش دراومد 

من اوایل سال زنگ زدم وقت مشاوره گرفتم که حدود بیستم خرداد اینا بود رفتم واسه مشاوره 

خیلی علاف شدم 

کلا وقت دهی منشیش خیلی بده

خود دکتر که همش قربون صدقه میره و خیلی لفظ قلم حرف میزنه خلاصه اخلاقش خوبه

من قبل رجایی پیش محمد خانی و مرحوم دکتر یوسفی و دکتر بنیادی رفته بودم 

محمد خانی که منو نپذیرفت ولی کار اون دو نفر رو هم نپسندیدم البته محمدخانی رو هم بعد کلا پشیمون شدم

رجایی رو بخاطر کم ریسک بودنش انتخاب کردم 

عمل خیلی راحت بود کبودی و ورم خیلییی کمی داشتم ولی خوب الان یک هفتهی سخترو گذروندم از لحاظ طاق باز خوابیدن و ابریزش بینی و کیپ بودن بینی 

فردا میرم ویزیت که اون بیلبیلک های داخل بینی و روی بینی رو بردارم 

فرم بینیم همین الانشهم به نظرم تغییر کرده و اوکی شده 

تا فردا ببینیم چی میشه

به من دوروز قبل عمل منشی زنگ زد گفت یه کنسلی داریم شما میخوای بری جاش ؟ منم کلا نفهمیدم چی شد که قبول کردم ولی منشیش پوست منو کند از شدت بی برنامگی و عدم اطلاع رسانی 

تا این حد که تا ساعت 11 شب قبل عمل من نمیدونستم چه ساعتی باید کلینیک باشم واسه جراحی 

کل اون دوروز هم با قطره چکون ازش حرف کشیدم که چه کارهایی باید بکنم ازمایشمو چه کنم و عکسمو چکار کنم 

کلا پشتیبانی قبل و بعدعمل صفر صفر 

خود دکتر رجایی به شدت ادم دقیقیه 

ویزیت که رفتم خیلی با جزییات در مورد مشکلات بینیم توضیح داد و گفت که تغییر انچنانی تو سایز پیدا نمیکنه فقط صاف و صوف میشه که منم همینو میخواستم 

اینارو روز عمل تو اتاق عمل هم بهم گفت 

و منم سپردم به خودش 

البته الان واقعاپره ها کوچیکتر شده فکر کنم بدترین حالت رو میگه که بعد توقع ایجاد نشه 

کلا تو روز دوتا عمل انجام میده و تقریبا چهار پنج ساعت زیر عمل هستی 

من سه ساعت تو اون بخش دی کر (بعد ریکاوری )که بودم مثلا دکتر نوری تو اون فاصله  دوتاجراحی انجام داد وپرستارها میگفتند توروز ده تا عمل داره نوری . حالا نمیدونم این حسنه یا عیب

رجایی مدل بینی هاش نوک تیزه که خوب خودم خیلی اینو دوست نداشتم ولی در مقایسه ی اینکه ریسک کارش کمتره تصمیم گرفتم باهاش جراحی کنم 

دوباری هم که مطبش رفتم خیلی نوک بینی ها رو دست کاری نمیکنه و نمونه هاش خیلی طبیعیه 

فردا برم این دم و دستگاه رو از تو و روی بینی بردارم ببینم چه خبره 

رجایی مدل بینی هاش نوک تیزه که خوب خودم خیلی اینو دوست نداشتم ولی در مقایسه ی اینکه ریسک کارش کمتره ...

مرسی از این که تجربه اتون رو به اشتراک گذاشتین

بینی شما از چه نوعی بود و چه مدلی جراحی کردین؟ امیدوارم نتیجه همونی باشه که خودتون میخواستین

قبلا نمونه جراحی از ایشون دیده بودین از نزدیک

امکانش هست هزینه جراحی رو بگین؟

من امروز وقت ویزیت با دکتر رجایی دارم 

2810