2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015387 بازدید | 66527 پست
سلام عزیزم . خوشحالم که از عمل بینیت راضی هستی . منم با دکتر ابیانه عمل کردم حدود چهارماه پیش . بینی ...

سلام خانمی ممنون. هنوز ورم داره و مشخص نیست. امیدوارم که خط رو داشته باشه چون به دکتر موقع عمل گفتم که این رو میخوام

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
سلام عزیزم . خوشحالم که از عمل بینیت راضی هستی . منم با دکتر ابیانه عمل کردم حدود چهارماه پیش . بینی ...

راستی خانمی دیکه الان بینی شما اوکی شده یعنی آبریزش و احساس کمی فشار و بی حسی ندارید؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان دکتر برای بینی گوشتی با پوست زخیم معرفی کنید دکتر کم ریسک باشه

سلام عزیزم .منم بینیم گوشتیه .دنبال یه دکتر خوب تو تهرانم چون خودم اصفهانم. تا الان طی تحقیقات مجازی به دکتر جوادخالقی رسیدم به احتمال زیاد برم برای مشاوره پیش شون.شما ایشون را میشناسین ؟

راستی خانمی دیکه الان بینی شما اوکی شده یعنی آبریزش و احساس کمی فشار و بی حسی ندارید؟

من تنفسم الان خوب شده تانزدیک سه ماه طول کشید تا مثل قبل شد . اوایل آبریزش داشتم ولی الان به ندرت اونم از یه سوراخ . که اونم مطمئن نیستم از قبل هم داشتم یا نه . چون ادم حساس میشه بعد عمل 

راجع به خط کانتور من از اول داشتم . گچ رو که برداشتم بود 

من تنفسم الان خوب شده تانزدیک سه ماه طول کشید تا مثل قبل شد . اوایل آبریزش داشتم ولی الان به ندرت او ...

ممنونم لیلا جان منم تنفسم خوبه فقط احساس میکنم چیزی از بینی ام باید خارج بشه که البته فکر میکنم یکی از بخیه هاست. همه اش میخوام بکنمش  

سلام عزیزم .منم بینیم گوشتیه .دنبال یه دکتر خوب تو تهرانم چون خودم اصفهانم. تا الان طی تحقیقات مجازی ...

سلام اره منم اسمشونو شنیدم خیلی تعریفشو میدن  احتمالا منم برم پیش خالقی

ممنونم لیلا جان منم تنفسم خوبه فقط احساس میکنم چیزی از بینی ام باید خارج بشه که البته فکر میکنم یکی ...

اصلا دست نزن اصلا . فقط مرتب شستشو بده . 

راجع به آبریزش من گاهی قبلا آبریزش داشتم خیلی کم . اونقد برام مهم نبوده که الان نمی دونم کدوم سوراخ بینی بوده . الان تا یه کوچولو آبریزش دارم تپش قلب میگیرم میگم نکنه علتش عمل بینیه و  ماندگار بشه . خلاصه اینکه عمل بینی ادم رو خل می کنه مخصوصا اگه حساس باشی 

دیدم باید کم کم ۲۰تومن با هزینه جانبی با کلی دردسر و ایناش و مراقبت بدم که دماغم‌ تا جایی که دیدم یه ایراد پیدا کنه بعد ۴۰تومن بدم برا ترمیم بشم اینی که هستم بیخیالش شدم😂😂☹️

من لکم👩 لک یعنی قوم اصیل ایرانی👩
اصلا دست نزن اصلا . فقط مرتب شستشو بده .  راجع به آبریزش من گاهی قبلا آبریزش داشتم خیلی کم . ا ...

چشم عزیزم. خیلی بهتر شده. ببخش من دوتا سوال دیگه هم بپرسم و دیگه مزاحم شما نشم  

1) پماد کونتراکتیوبکس (برای رفع جای بخیه) رو تا چه مدتی ادامه دادید؟ 

2)گفتید 4 ماهه از جراحیتون میگذره. الان کرختی بینی شما از بین رفته؟

من حدود یک سال و نیم هست که خواننده خاموش این تاپیک هستم بخاطر کرونا تا یه مدت بیخیال جراحی شدم

بعد دیدم کرونا که فعلا رفتنی نیست این شد که تصمیم گرفتم مطب گردی هام رو شروع کنم

تا الان نوشته های شایلین به من خیلی کمک کرد در انتخاب دکتر به همین خاطر منم تصمیم گرفتم تجربیات مطب گردیم رو اینجا بزارم

امروز وقت مشاوره از دکتر برادران داشتم

خب اول در مورد وقت گرفتن بگم که مشاوره هاشون حضوری هست. خیلی زود هم وقت میدن من 4شنبه هفته پیش زنگ زدم امروز 1شنبه هم وقت مشاوره دادن. منشی ایشون برادرشون هست که خیلی حواسش به جو مطب هست و کامل کنترل می کنن.

برای ورود به مطب که توی یه مجتمع هست زنگ مطب رو که بزنین اول ازتون اسمتون رو میپرسه که حتما وقت داشته باشین از قبل بعد راهنمایی می کنه به لابی مجتمع و میگن منتظر باشین تا نوبتتون شه و صداتون کنه

موقع ویزیت اصلا شما انتظار نباید داشته باشین نمونه جراحی ببینید

کلا فقط روزهای فرد رو اختصاص دادن واسه مشاوره

و اطلاعات خاصی نصیبتون نمیشه

موقع ویزیت هم دکتر به من گفت بینی ات گوشتی هست نباید انتظار یه بینی قلمی داشته باشی ولی تا 60_65 درصد تغییر می کنه و بهتر میشه

بهم گفت با ارفاق نمره بینی ات از 20 با ارفاق 7_8 هست و بعد جراحی به 15 میرسی. پروجکشن بینی رو کم می کنه و تیغه بینی رو باریکتر می کنه. نوک بینی رو گفت جمع می کنه و افتادگیش رو برطرف می کنه در کل گفت که سایز بینیت نصف میشه

بین 12 تا 18 ماه هم زمان نیازه چون بینی ات گوشتی هست به نتیجه دلخواه برسی

میزان تغییر رو گفتن با جراحی کلی چهره ات تغییر می کنه

تامپون نمیزارن از استنت استفاده می کنن. تا 1 ماه و نیم نیاز به چسب زدن داره که گفتن بار اول رو خودشون انجام میدن و آموزش میدن بقیه اش باید خودم بزنم

توی کلینیک جراحی انجام میدن. در روز 2تا بیشتر جراحی ندارن

یه موردی که خیلی توی ذوقم خورد این بود که خواستم بهم نمونه جراحی نشون بون گفتن ندارن و همین کارهایی هست که توی پیج هست و توجیه اشون این بود که مدل های بینی و نتیجه جراحی متفاوته نمیشه 2نفر رو پیدا کنی با یه نتیجه مشابه و این که امکان مراجعه حضوری برای دیدن نمونه جراحی بینی هم وجود نداره

یه خلاصه ای بود از مطب گردی امروزم

چندتا دکتر دیگه رو هم سر بزنم تا به جمع بندی برسم

من حدود یک سال و نیم هست که خواننده خاموش این تاپیک هستم بخاطر کرونا تا یه مدت بیخیال جراحی شدم بعد ...

دقیقا  من هم برای ویزیت پیش برادران رفتم به من هم گفت بینیت گوشتیه در حالیکه بینی من  کاملااستخونی بود به همه مریض هاش میگه همه بینی ها تون گوشتیه تا اگه خرابکاری کرد توجیه کنه اگه بینی تون مشکل جدی داره با برادران عمل نکنید چون تجربه ش کمه

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍
دقیقا  من هم برای ویزیت پیش برادران رفتم به من هم گفت بینیت گوشتیه در حالیکه بینی من  کامل ...

اره منم حس می کنم بینیم استخونی غضروفی باشه

مرسی که این نکته رو گفتین

در کل دکتر جونی هستن و من حس کردم بخاطر این که 1_2 سال اخیر اسمشون افتاده زوی زبونا یه اعتماد بنفس بیش از حد دارن 

و بنظرم رسید خیلی تند و سرسری بینی منو چک کردن

در مورد راکوتان هم پرسیدم که گفتن واسه بینی های گوشتی با پوست ضخیم معمولا تجویز می کنن

قیمتی هم که گفتن به نسبت بقیه دکترای باتجربه بنظرم یه مقدار زیاد بود

حالا چندتا دکتر دیگه توی لیستم هست اونا رو هم سر بزنم ببینم چی میشه

اهان یه مورد دیگه ازشون پرسیدم تا حالا شده برای ترمیم مجدد بیان پیشتون البته منظورم بیمارای خودشون بود گفتن اره واسه ترمیم میان کسایی که جاهای جراحی خوبی نداشتن گفتم نه منظورم از کیس های جراحی خودتون بود که با کلی طفره رفتن گفتن اره شده قوز داشتن یا از نتیجه عمل راضی نبودن اومدن برای ترمیم

2810