2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015387 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

م ۲۵ذاردیبهشت پول واریز کردم نوبتم ۲۱تیر افتاد  ۲۲ فروردین هم ویزیت شدم

سلام عزیزدلم.منم بینیم گوشتیه و قصد عمل با دکتر سامی رو دارم البته شهر من اصفهانه و هیچ اطلاعات دقیقی از کار ایشون ندارم فقط در حد عکسهای پیجشون.منتظرم شما بعد از عمل نظرتون را بگید.البته اینجا خیلی از سامی بد گفتن به طور خیلی بدی ناراضی بودن.

بچه ها عزیزم ممنون میشم در مورد دکتر جواد خالقی اگه اطلاعاتی دارید بهم بگین چون شنیدم ایشون برای بینی های گوشتی مناسبه

داشتن بینی گوشتی هم مصیبتیه اونایی که بینی گوشتی دارن میفهمن من چی میگم  

توروخدا به من بگید چیکار کنم

بچه ها بینیم فکر کنم استخوانی غضروفی باشه

یه کم قوز داره، فکر کنم انحرافم داشته باشم

دلم میخواد یه کم بینیم جمع وجور و لیفت بشه با اصلاح قوزش

قوس ملایم دوست دارم

ولی از نوک نیز یا خیلی گرد خوشم نمیاد

از پره های خیلی جمع که سوراخهای بینی رو مثل مثلث میکنه مثل سلطانیفر یا پره های خیلی گرد که انگار سوراخ بینی بادکرده ست هم بدم میاد (مثل نادریان)

چه دکتری رو بهم پیشنهاد میدین

محمدخانی میشناسین؟

بشارتی نوک بینی رو انگار کوفته میکنه

محبی و حسنانی هم قد بینیا رو بلند در میارن انگار

یه  

خانوماااا 

کسی پیش دکترمحمدی مفردعمل کرده خودش اشناهاش 

کسی شناختی ازش داره 

نمونه هاشو دیدم خیلی خوشم اومدبینیم استخونیه 

واین‌ هزینه ش چقدره راستی هزینه بیمارستانم جداستت یایکیه 

بچه ها عزیزم ممنون میشم در مورد دکتر جواد خالقی اگه اطلاعاتی دارید بهم بگین چون شنیدم ایشون برای بین ...

سلام. یکی از همکارهام اسفند پیششون عمل کردن  بینیش گوشتی بود. فرم بینیش خیلی خوب و قشنگ شد.  از نظر تنفس هم پرسیدم گفت خیلی راضی هست.

ولی من بینی ام استخوانی هست می خواهم پیش دکتر شهرجردی عمل کنم.

کسی در مورد دکتر شهرجردی چیزی شنیده یا میدونه؟

گلم بی حسی روباکدوم دکترتجربه کردی؟اخه نمیدونی که من چقدربیهوشی وحشت دارم.

چون مشکل شما رو داشتم خواستم راهنماییت کنم قبل از عمل چکاپ کامل میشی و کوچک ترین مشکل عملت کنسل میشه قبل از عمل تم دکتر بیهوشی ازت شرح حال کامل میخواد من با وجود بیماری آسم و آلرژی و تیرویید البته کنترل شده عمل کردم مطمئن باش ترست بی مورده برو با بیهوشی کامل عمل کن به بی حسی اصلا فکر نکن که زجر آوره 

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍
چون مشکل شما رو داشتم خواستم راهنماییت کنم قبل از عمل چکاپ کامل میشی و کوچک ترین مشکل عملت کنسل میشه ...

اسم دکترتونگفتی عزیزم؟ اصلامیخوام باهاتون گپ خصوصی بزنم امکانش هست؟

2810