2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
من بین آشناهام ۴ نفر پیش این دکتر عمل کردن و فقط در یک کلمه میشه توصیف کرد، افتضاح! دماغایی که عمل ک ...

عزیزم الان شما دقیقا کدوم دکتر رو گفتیدد؟؟؟؟؟

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😂😂😂😂واقعا مرسی که هستی

😚😚😚😚😚😚😚

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.
کدوم دکتر عزیزم؟

بله اسم دکتر رو نگفتید.ڋهنمون مشوش کردی ورفتی

خودش تو مطب نبود دستیارش این کارو کرد . کلا غیر از اتاق عمل جایی نمیشه ایشون رو دید 

دکترهای با ورڙن وآپشنای جدیدن😣😣

سلام عزیزم  مطب گردیاتو خوندم یجا گفته بودی سامی اصلا راکوتان نمیده  ولی من رفتم پیشش به ...

یکی از دوستام به تازگی با سامی عمل کرده بینی گوشتی خیلی قشنگ شده جای بخیه ش هم کامل محو شده من خیلی خوشم اومد با اینکه کلا ردش کرده بودم بازم دلم خواست برم مطب سامی به اون راکوتان نداده ولی دیدم بعضی ها رو راکوتان میده 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
گلاب جون ميشه نظرتون رو در مورد نمونه هاي  دكتر كوچك زاده و خالقي هم بگيد؟ من تا حالا ...

خالقی نمونه هاش خوب بودن فقط یکی رو نپسندیدم همه اکثرا گوشتی و پهن بودن خوب شده بودن 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
یکی از دوستام به تازگی با سامی عمل کرده بینی گوشتی خیلی قشنگ شده جای بخیه ش هم کامل محو شده من خیلی ...

عزیزم شما انحراف هم دارین؟ 

اون دوستتون دکتر بهش نمره چند داده بود؟ و گفتن چند درصد بهتر میشه؟ 

گلم ببخشید اینقدر سوال میپرسم آخه خیلی استرس دارم 

من ۲۱ تیر با دکتر عمل دارم میترسم😖😖😖

سلام عزیزم  مطب گردیاتو خوندم یجا گفته بودی سامی اصلا راکوتان نمیده  ولی من رفتم پیشش به ...

به شما نمره میداد؟!  
پس چرا به من هیچی نگفت؟
منم رفتم مطب سامی برای مشاوره. ولی اولا که مطبش خیلی خلوت بود! دوما که پیجش مدتهاست که آپدیت نمیشه و انگاری کامنتای منفی هم حذف میشه!|
و مورد دیگه اینکه مثل اینکه منشیاش نمیزارن بری نمونه کار واقعی ببینی!!!
اینا همه شک برانگیزه برای انتخاب سامی!

2810