2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015446 بازدید | 66527 پست
بچه ها من بینیم گوشتی پوست ضخیمم امروز دکتر خرمی نژاد  دید گف خیلی ظریف درنمیاد ۴۰ ۵۰ درصد تغیی ...

بچه هاکسایی که تهرانید توروخدا میرید مطب گردی کار ای ترمیمی دکترا رو هم ببینید وبررسی کنید .من بینینم باید عمل ترمیمی شه ولی میترسم خیلی چون بار دومه نمیخوام اصلا ریسک کنم.😭😭😭😭😭😭😭😭

دکتر باستانی که برا شش ماه دیگه وقت داشت اونم هزینه عمل تازه بین سی تا  چهل میلیون منشیش امار داد.اخه مگه چه خبره 😫😫😫😫یدکتر خیلی خوب که بتونه ترمیمی خوب اننجام بده میخوام

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.
بچه هاکسایی که تهرانید توروخدا میرید مطب گردی کار ای ترمیمی دکترا رو هم ببینید وبررسی کنید .من بینین ...

بنظرم برو پیش همون باستانی نژاد اصا ریسک نکن بینیت ترمیه  ۳۰ ۴۰ تومن بدی خیلی بهتر از اینه ک بار سوم یا چهارم ترمیم کنی حتلا شاید رفتی پیشش بهت تخفیف بده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر قبلیت کی بوده پیشش عمل کردی؟

اراک محمد خواه

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.
بنظرم برو پیش همون باستانی نژاد اصا ریسک نکن بینیت ترمیه  ۳۰ ۴۰ تومن بدی خیلی بهتر از اینه ک با ...

اخه خیلی هم مشکل اساسی  که توچشم باشه نداره.من خودم چون خیلی بهش دقت میکنم  متوجه میشمـ.. رو اعصابمه

و من متاسفانه خودم تاکید میکردم خیلی طببعی بشه واشتباه کردم ـ 

سلام دوستان میشه لطف کنین نظرتونو رایج دکتر علی محمدخانی بگین کسی بوده با ایشون عمل کرده باشه من نمو ...

ناراضی داره ناراضیاشم جوری خراب کرده بینیشونو ک هیچ دکتری نمیتونه ترمیمش کنه  چن تام منشی سگ داره ک اصا ببینی چجوری رفتار میکنن با مریضا عصبی میشی🤦🏼‍♀️شنیدم همرم تو راهرو مطب مشاوره میکنه دکتره من خودمم میخواستم برم پیشش ولی این چیزارو ک فهمیدم کلا پشیمون شدم تازه بعد عملم تا سه ماه بیمارو نمیبینه بعد بهشونم اعتراض میکنی دروغکی میگن نه ما گفتیم ک دکتر بعد عمل ۳ ماه نمیبینتتون بنظرم بازم تحقیق کن

منم قصد عمل دارم البته با هزينه مناسب

تو تهران دكتر ديني ك تا جايي ك ديدم همه ازش راضي بودن و دكتر دشتي ك يكي از دوستام پيشش عمل كرده و راضيه

شمالم دكتر تقي نيا ك جايگزين دكتر توكلي هسنو پيدا كردم با هزينه ٩تومن 

ديگ نميدونم بايد چكار كنم🤦🏼‍♀️

دکتر دینی دوست من باهاش عمل مرد کارش به شکایت و دادگاه کشید و بینیش افتضاح شد

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍
شاهین باستانی کار ترمیمش خوبه؟؟؟؟؟

سلام عزیزم منم اراکی هستم 

شما پیش کدوم دکتر عمل کردی ؟هزینت چقدر شد؟چند وقته پیش بود ؟

از صدای گذر آب چنان می فهمم🩷تند تر از آب روان عمر گران می گذرد🩷زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیسن🩷آن‌قدر سیر بخند که ندانی غم چیست
سلام عزیزم منم مشهدم. دکتر ناهید، خدیوی، ناصری صدر و بخشایی شنیدم خوبن. اگر گروه تلگرام عضو هستی منو ...

نه عزیزم گروه تلگرام ندارم.منم اسم اینا را شنیدم ولی نمیشه فقط به عکسا اکتفا کرد اکثرشون روتوش دارن.میدونی حوصله ی مطب گردی هم ندارم.شما بینیت استخونیه یا گوشتی؟مطب گردی هم رفتی؟

نه عزیزم گروه تلگرام ندارم.منم اسم اینا را شنیدم ولی نمیشه فقط به عکسا اکتفا کرد اکثرشون روتوش دارن. ...

من نیمه گوشتیه، فقط حامدی رو رفتم مشاوره قانع نشدم یعنی خیلی دو دلم...

ولی اگر بحث هزینش نبود قطعا ناهید رو انتخاب میکردم

🌸 اَللّهمَّ صَلِّ عَلی مُحَمّد وَ آلِ مُحمّد وَ عَجّل فَرَجَهُم 🌸
2810