2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
سلام لیلا جان  بالاخره عمل کردی؟

سلام  آمین عزیزم  . بله ۱۳ اسفند با دکتر ابیانه عمل کردم و بعد سالها دل به دریا زدم . فرم بینیم همونی شده که دوست دارم تا آخرین لحظه بهش گفتم طبیعی عمل کنه و خداروشکر همون کار رو انجام داده  ولی الان که دقیقا دو ماه گذشته تیغه بینیم ورمش تقارن نداره و یه سمت کاملا ورم خوابیده و اون یکی طرف پر ورمه این منو نگران کرده که مبادا اینجوری بمونه چون شبیه فرورفتگی شده  

با وجودیکه خودم رو برای همه چیز آماده کرده بودم که تا یک سال غر نزنم ولی الان مدام آینه به دستم و استرس دارم 

البته به خود دکتر پیام دادم و ایشون گفت تا یک سال هیچ چیز نگران کننده ای وجود نداره ولی مگه میشهههه مگه می تونم   

خوش به حالتون کا این روزها رو گذروندید ایشالله یه روز منم‌ مثل شما از عملم ابراز رضایت کنم .  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر مفرد ناراضی داره 

مرسی عزیزم.

جاندانه وحسین نڗاد چی؟؟؟

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.
سلام  آمین عزیزم  . بله ۱۳ اسفند با دکتر ابیانه عمل کردم و بعد سالها دل به دریا زدم . فرم ...

ان شاالله که درنهایت راضی باشی فعلا زیاد فکرشو نکن تا ۶ ماه اونم بینی اگر استخوانی باشه مدام تغییر می کنه .منم تا ۵۰ روز پره های بینیم نامتقارن بود و رفته رفته درست شد.

دوستان خواهش میکنم اگه کسی ترمیمی انجام داده بیاد تجربشو بگه .😳😳😳😳😳دکتر شاهین باستاتی خوبه؟؟؟؟؟؟

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.
مطب گردي دكتر احمدي: ١٨ابان ٩٨ امروز براي بار پنجمه كه ميرم مطب دكتر احمدي اكثر بچه ها جريان منو ...

عزیزم شما عمل کردی پیش دکتر احمدی راضی هستی؟؟ 

حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜
اونارو نمیشناسم

شاهین باستانی کار ترمیمش خوبه؟؟؟؟؟

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

سلام دوستان

کسی گروه تلگرام عمل بینی داره؟؟؟؟؟؟

اگر گروه مخصوص مــــشــهـــــد هم داشتین لطفا بگین تا ایدیمو بدم منو اد کنید، 

دنبال دکتر خوب تو مشهدم لطفا راهنمایی کنید. ممنونم🙏

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

🌸 اَللّهمَّ صَلِّ عَلی مُحَمّد وَ آلِ مُحمّد وَ عَجّل فَرَجَهُم 🌸
منم تو مشهد دنبال دکتر خوب میگردم.بینیم گوشتیه.حوصله ی مطب گردی هم ندارم.دوستان مشهد لطفا دکتر خوبی ...

سلام عزیزم منم مشهدم. دکتر ناهید، خدیوی، ناصری صدر و بخشایی شنیدم خوبن. اگر گروه تلگرام عضو هستی منو هم اد کن لطفا

🌸 اَللّهمَّ صَلِّ عَلی مُحَمّد وَ آلِ مُحمّد وَ عَجّل فَرَجَهُم 🌸
2810