در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
میشه خواهش کنم ماه بعد یا هر وقت تونستی بازم بیایی برامون شرح حال بدی
من الان سه ماه از عملم میگذره دیروز رفتم مطب دکتر برای معاینه دوباره برام کورتون زد و گفت دیگه لازم نیست چسب بزنید من صورتم بعد از عمل خیلی ورم کرد هنوزم انگار گونه گذاشتم لپ هام ورم داره ودر مورد تنفس عالیه باتوجه به این که قبل از عمل مشکل تنفسی داشتم از نظر ظاهر بینی تمام رخ صد درصد راضیم و نیم رخ ۵۰ درصد و البته دکتر میگه بعد از یک سال خوب میشه سورا خ های بینی م قرینه است من توی مطب دکتر بیشتر مریض ها رو راضی دیدم موردی دیدم که بعد از ۲۰ روز عمل عالی شده بود و در کل دکتر کم ریسکی یه
خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه در راهه 😍
سلام بچه ها.کسی تو رشت با دکتر رضا افرا عمل بینی انجام دادن.میشه نظرتون رو در موردش بگین.؟ممنون میشم ...
واقعا کسی نیست دکتر رضا افراه تو رشت عمل بینیش رو انجام داده باشه.تو رو خدا اگر کسی هست یکم راهنمایی کنه و از نتجه عملش بهم بگه.خیلی استرس و دل نگرانم😔😔
دوستانی که اینجا پیش مفرد عمل کردن توروخدااااااا بگن .من ازشون سوال داردررررمم😭😭😭😭😭😭😭
میام اینجا سر میزنم ببینم کسی پاسخ گو هست
من بینیم ترمیم میخواد افتضاحه میخوام عمل کنم مفرد چحوریه؟؟؟؟؟؟؟؟
و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.
و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.