2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشه خواهش کنم ماه بعد یا  هر وقت تونستی بازم بیایی برامون شرح حال بدی

من الان سه ماه از عملم میگذره دیروز رفتم مطب دکتر برای معاینه دوباره برام کورتون زد و گفت دیگه لازم نیست چسب بزنید من صورتم بعد از عمل خیلی ورم کرد هنوزم انگار گونه گذاشتم لپ هام ورم داره ودر مورد تنفس عالیه  باتوجه به این که قبل از عمل مشکل تنفسی داشتم از نظر ظاهر بینی تمام رخ صد درصد راضیم و نیم رخ ۵۰ درصد و البته دکتر میگه بعد از یک سال خوب میشه  سورا خ های بینی م قرینه است من توی مطب دکتر بیشتر مریض ها رو راضی دیدم موردی دیدم که بعد از ۲۰ روز عمل عالی شده بود و در کل دکتر کم ریسکی یه 

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍

یکی از بهترین دکترا برای عمل بینی اتفاق متخصص گوش، حلق بینی هست دکتر احمد دانشی رو معرفی می کنم 

اینجا لینک یکی از مقالات سایت دکتر رو میزارم در مورد عمل بینی که کاملتر از پتاپیک دوستمونه

https://drdaneshi.com/عمل-بینی/

سلام بچه ها.کسی تو رشت با دکتر رضا افرا عمل بینی انجام دادن.میشه نظرتون رو در موردش بگین.؟ممنون میشم ...

واقعا کسی نیست دکتر رضا افراه تو رشت عمل بینیش رو انجام داده باشه.تو رو خدا اگر کسی هست یکم راهنمایی کنه و از نتجه عملش بهم بگه.خیلی استرس و دل نگرانم😔😔

دوستانی که اینجا پیش مفرد عمل کردن توروخدااااااا بگن .من ازشون سوال داردررررمم😭😭😭😭😭😭😭

میام اینجا سر میزنم ببینم کسی پاسخ گو هست

من بینیم ترمیم میخواد افتضاحه میخوام عمل کنم مفرد چحوریه؟؟؟؟؟؟؟؟

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.
دوستانی که اینجا پیش مفرد عمل کردن توروخدااااااا بگن .من ازشون سوال داردررررمم😭😭😭😭😭😭😭 میام ا ...

دکترهایی که برای ترمیم  معروف هستند دکتر تقوی و باستان نژاد هستند . البته بستگی به بینی هم داره 

مرسی عزیرم

دکتر جاندانه وامرحسین محمدی مفرد چحورین؟؟؟؟

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.

دوستان دکتر حسین نڙاد 

دکترجاندانه

تقوی 

باستان نڙاد 

حسنانی 

مفرد 

کدوم خوبه واقعا ؟؟؟؟

توروخدا کمکم کنید😭😭😭😭😭

2810