2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها به نظرم یکم همفکری کنیم درباره دکترایی ک تحیقیق داریم میکنیم چون تو کرونا حضوری خیلی نمیشه رف مثلا نظر و تحلیل من نسبت به

دکتر رجایی:

درکل چیزایی ک ازشون شنیدن برآیندش مثبت هستش ...سبک کارشون طبیعیه ولی از نوع جراحی مدل طبیعی...به نظرم بینی رو بسیار صاف درمیارن و خیلی اهل قوس دادن نیستن و نوک بینی تیز میکنن...بینی اصلا سربالا نمیکنن و به نظرم یکم بینی حالت کانتور شده جراحی میکنن

تو تحقیقاتم به این نتیجه رسیدم که معمولا افراد بار اول از حراحی متصرف میکنن ولی اگه پیگیر باشین بار دوم قبول میکنن

بچه‌ها

من بینی‌ام کمی انحراف داخلی داره، یه قوز کوچک روی تیغه استخوانی و نوک بینی‌‌ام کمی گوشتی هست و میخوام کمی پروجکشن‌ام کم شه. پوستم نازک هست.

بین نادران و برادران کدوم بنظرتون مناسب‌تر هست؟

دکتر محبی:

ظاهر بینی بسیار طبیعی و ظریف در میارن...نوک بینی رو اصلا تیز نمیکنن و تقریبا مایل گرده...قوسی ک ایجاد میکنن بسیار ملایم هستش...اندازه مجراهای بینی بسیار متناسب هستش فقط من ی مورد یکبار با یکی از بیماراشون صحبت میکردم ظاهر بینیشون بسیار زیبا بود و ۸ سال از جراحیشون میگذشت فقط ی مشکلی که داشتن اینکه میگفتن گاهی تو خاب بینیشون کیپ میشه

بچه‌ها من بینی‌ام کمی انحراف داخلی داره، یه قوز کوچک روی تیغه استخوانی و نوک بینی‌‌ام کمی گوشتی هست ...

به نظر ی نکته مهمی در جراحی های دکتر برادران تو عکسا واضحه اینه که قد بینی کوتاه میکنن و این به صورت های کشبده نمیان و اینکه بستگی داره بینی کشیده دوس داشته باشین یا کوتاه 

عزیزم فعلا از ایشون صرف نظر کردم.قیمتشون که واقعا بالاست و خیلی جدیدا شنیدم دست به بینی نمیزنه زیاد. ...

عزیزم
ببخشید من مطب دکتر نادریان خیلی تماس گرفتم موفق نشدم وقت بگیرم. میخوام بدون نوبت برم. شما میدونید چه روزها و ساعتی برای ویزیت هستن؟

سلام خانم منم قصدعمل دارم ودنبال یه دکترخوبم ولی هزینه ام برامم مهم نهایت بتونم۱۲بدم😁کسی دکترخوب سراغ داره بهم معرفی کنه ممنون میشم

آیهانم مردکوچیک زندگیمه🧿

خانماکسی دکترحبیب سهرابی رومیشناسه پیجش رودارم کاراش بنظرخوب میادوقیمتشم مناسبه

اخه چراعمل بینی اینهمه گرون شده چخبره🥴مگه چیکارمیکنن

آیهانم مردکوچیک زندگیمه🧿
نادریان در کنار عملش پروتز چونه و اینا رو هم خیلی سفت و سخت پیشنهاد میده یه جوری مجبورت میکنه که او ...

به من اونارو پیشنهاد نداد راستش.ولی خب برای بینی هم واقعا ۳۵میلیون زیاده.ضمن اینکه ب من گفت بینیت رو سی درصد بیشتر نمیتونم تغیر بدم

2810