2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015355 بازدید | 66526 پست
سلام دوستان من خیلی وقته که تصمیم دارم بینیمو عمل کنم. متاسفانه چون کرمان زندگی میکنم، به دکترای خوب ...

سلام عزیزم 

منم کرمانیم واقعا نمیدونم پیش کی عمل کنم بین صفری کرمان و حسنانی تهران موندم شما عمل کردین؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان . کسی نمونه از دکتر فیروز ناظم دیده . من یه نمونه دیدم فقط اونم خعلی خوب بود . ظریف و ق ...

من و مامانم هر دومون پیش فیروز ناظم عمل کردیم. مال مامانم خیلی خوب شده بود برا همین منم رفتم پیشش ولی مال من به خوبی مامانم نشد البته به مدل خود بینی هم بستگی داره مال مامانم گوشتی بود خیلی عالی شد ولی مال من از بغل استخون های پهن داشت. نمیگم بد شده برا من ولی اون ایده آلی ک مد نظرم بود نیست چون سمت چپم یکم غضروفش برآمدگی داره و پهن بودنش هم کامل بر طرف نشد در حالی ک هدف اصلیم ایم بود ک پهنیش برطرف شه. ولی خب شایدم امکانش نبود بیشتر تر این استخون بر داره. سوراخ های بینیم هم قرینه نیستن رفتم بهش گفتم گفت ن قرینه هستن! درحالی ک خودم دارم میبینم نیستن. تنها خوبیش اینه ک طبیعی عمل میکنه و مدل کلیش خوبه ولی یه ریزه مشکلاتی داره دیگه. در کل برا من اگ این مشکلاتی ک گفتم نبود راضی بودم ولی الان زیاد راضی نیستم

من با دکتر ابیانه مشاوره مجازی کردن خیلی کوتاه بقط به من اینارو گفتن _______ دکتر ابیانه:سلام. بین ...

سلام عزیزم شما با ابیانه عمل کردی؟؟؟؟ تورو خدا جووب بده

نزد خداوند سر سوزنی خوبی و بدی گم نخواهد شد
شما از جهاندیده و خازنی اطلاعی دارید؟ من چنتا دکترو پیدا کردم عکسمو فرستادم چون هم میخاستم بینیم نی ...

نجفی افتضاحه کلا 

خازنی هم دیدم اونم افتضاحه دوست خواهرم عمل کرده تعقییر انچنانی نکرده تازه بینیش بزرگترم شده

ابتین اراد ۰۹۳۹۵۹۷۸۴۱۸ نمیخواداصن زنگ بزنی خانمی قبل رفتنت اسمتو براش اس کن اسمتو تو لیست ویزیتیا م ...

شما با مجیدی عمل کردین؟

میشه واسه گشایش تو مشکلم صلوات بفرستید🙏🏻❤💕
ايجاد قوز بيني بعد از عمل قوز بيني چيست؟ گاهی اوقات قوز کوچکی که بعد از جراحی روی بینی ...

سلام بغل بینی من زیرچشمم استخون برامده شده ۱۱ روزه عمل کردم اول سمت راستم بود ماساژ و فشار داد دکتر درست شد الان سمت چپم زده بیرون

یه نکته که نمیرانیان گفت این بود که چون انحراف تیغه داری باید دو طرف بینیت غضروف بزارم که تنفست دچار ...

اگر منظورتون دکتر پدرام نمیرانیان جراح فک و صورته ، من دو تا کار خیلی قشنگ ۸-۹ سال پیش ازش دیدم

رينوپلاستي توسط خانم دكتر پريسا اميديان، خرداد ٩٨. بالاخره بعد از ٢٤ سال دكتري كه بتونم بهش اعتماد كنم و دماغمو بدم دستش رو پيدا كردم و عمل كردم. اين هم عكس قبل و بعد. اميدوارم همتون عملهاي خوبي داشته باشيد. https://www.instagram.com/p/Bz4yWUnpZMy/?hl=en.                       https://www.instagram.com/p/B0AXxCvJieg/?hl=en         
2810