در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
ابن بابویه از ابوحمزه روایت کرده است که از امام جعفر صادق(ع) پرسیدم که چگونه صلوات فرستم بر (محمد و آل محمد) ؟ فرمود که میگویید: صَلَواتُ اللهِ وَ صَلَواتُ مَلائِکَتِهِ وَ أنْبِیائِهِ وَ رُسُلِهِ وَ جَمیعِ خَلْقِهِ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ السَّلامِ عَلَیْهِ وَ رَحَمهُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ. عرض کردم چه خواهد بود ثواب آن؟ فرمودند : به خدا قسم از گناهان بیرون میآیی مانند روزی که از مادر متولد شده ای.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام من تقریبا میشه گفت خیلی از صفحاتو خوندم تا الان ولی تا حالا نتونستم از یک دکتر مطمئن بشم هر دکتری هم طرفدار داره هم ناراضی..دوتا از مطب گردیامو تو یک ماه اخیر میخوام بزارم که بقیه استفاده کنن..اول مطب دکتر کامیابی که وقت مشاوره نمیده هر ساعتی برسی اسم مینوسی ۵۰ تومن ویزیت و باید صبر کنی تا صدات کنن..فکر کنم ۳۰ نفری تو مطب و راهروها بودن خیلی شلوغ بود عمل کرده های زیادی دیدم اکثرا خودشون راضی بودن ولی مورد خیلی فوق العاده ای ندیدم..نوبت من که شد رفتم تو دکتر چند مورد عکس از گوشیش نشون داد که شکل اینا میشی هزینت هم ۲۴ میشه زیاد جذبم نکرد راستش..این هفته هم مطب دکتر نمیرانیان رفتم که یکماه ایرانه سه ماه امریکا خیلی دقییق معاینه کرد و برخلاف کامیابی گفت انحزاف تیغه داری و چندتا عکس گرفت و تو مانیتور تغییرات برام شرح داد هزینه هم ۱۵ میلیون که ۵ تومنشو بیمه میده..در کل به نظرم کار دومی علمی تر و اصولی تر بود..هفته هم با سامی وقت مشاوره دارم که فکر کنم بیخیالش بشم
یه نکته که نمیرانیان گفت این بود که چون انحراف تیغه داری باید دو طرف بینیت غضروف بزارم که تنفست دچار مشکل نشه..من شب ها دهانم باز میمونه به خاطر این مشکل..جالبه که کامیابی اصلا کوچکترین اشاره ای به این مشکلم نکرد..بچه ها به نظرم عمل بینی خیلی ریسکه و دکترا بیشتر دنبال جذب مریضن تا رفع مشکلات ما..خیلی دقت کنید