2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015336 بازدید | 66526 پست
منم پیجشو دیدم خوشم اومد ،شما از نزدیک دیدی کاراشو؟

سلام

منم مثل شما فقط کارهای پیجشون رو دیدم بعد کمی اینترنتی راجع بهشون سرچ کردم و هیچ نکته ی منفی ازشون پیدا نکردم.

راجع به قیمت و شرایط عمل هم تو خصوصی اینستاگرام سوال کردم که چندساعت بعد خیلی کامل جواب دادن.

تا الان نظرم در مورد دکتر شهرجردی و رجائی خیلی مثبت هست‌

سلام ربکا جون یادمه با دکتر ابیانه عمل کرده بودی  درسته؟ من شنبه 11 بهمن با ایش ...

سلام عزیزم. میشه از تجربیات بگی🙏🙏 بینی شما گوشتی بود؟ بینی من ارتفاعش زیاده همون پروجکشن، دکتر ابیانه تا حالا دیدید بتونه پروجکشنم کوتاه کنه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام منم مثل شما فقط کارهای پیجشون رو دیدم بعد کمی اینترنتی راجع بهشون سرچ کردم و هیچ نکته ی منفی ا ...

شهرجردی همه بینی هار  شبیه هم در‌میاره نمونه کاراشون تو تلگرام نگاه کنید از زنوومررد

شهرجردی همه بینی هار  شبیه هم در‌میاره نمونه کاراشون تو تلگرام نگاه کنید از زنوومررد

این فرم بینی رو می پسندم که هم عروسکی و خیلی فانتزی نیست، هم اینکه خیلی طبیعی به نظر نمی رسه. در عین حال مهمترین چیز اینه که ظاهرا بیمارانشون از لحاظ تنفسی مشکلی ندارن.

سلام عزیز شما پیش کی عمل کردید؟ من می خام پیش سامی عمل کنم وقت گرفتم برای ویزیت . بینی ام گوشتی ایه ...

سلام عزیزم میخواستم ببینم دکتر سامی مشاوره رفتید شما چطور بودن و هزینه بینی چقدر گفتن بهتون و اینکه مدل هم دیدید کلا چطور دکتری هست به نظرتون لطف میکنید اگر جواب بدید 

سلااااام 

ببخشید تاپیکا خیلی زیاد شده ،نتونستم همه رو بخونم 

دکتر خوب توی تهران معرفی کنید 

قیمتش مهم نیست،بینیم استخوانیه ولی انحراف داره ،نیمه فانتزی میخوام

و اینکه کارش کلا از همه نظر خوب باشه دیگه 😁🙂

2810