2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015356 بازدید | 66526 پست
سلام به همگی،دوستای خوبم دکتر خوب تو مشهد میخوام🙏🙏 خودم مطب شمس و اکبریان و کاویانی رفتم،شمس که ا ...

من کارهای دکتر بخشایی رو دیدم و تا حدودی می پسندم . ولی کاملا طبیعی عمل می کنه . اگه سبک کارش رو دوست داری تا مطبش برو . پیج فعتلی هم داره . متاسفانه قیمتش رو برده بالا الان ۱۹ تومن میگیره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من کارهای دکتر بخشایی رو دیدم و تا حدودی می پسندم . ولی کاملا طبیعی عمل می کنه . اگه سبک کارش رو دوس ...

بخشایی نوک بینی رو تیز میکنه،من کلا بینیم تیزم هست🤥🤥😅واسه همین دوس ندارم سبکشو

از کارای خدیوی یا کاویانی چیزی ندیدین

سلام . بچه ها من ماه پیش با دکتر بلاجی عمل کردم . هر سوالی خواستین میتونین از من بپرسین . خوشحال میش ...

عزیزم مدل بینی تون قبلا چی بود،الان کاملا قرینه شده، بیماراشونو قبلا دیده بودین؟هزینه عملتون چقد شد و از مشاوره تا عمل چقد طول کشید؟

ببخشید خیلی سوال پرسیدم🙊🙊

بخشایی نوک بینی رو تیز میکنه،من کلا بینیم تیزم هست🤥🤥😅واسه همین دوس ندارم سبکشو از کارای خدیوی یا ...

نه من تو دکترهای مشهد فقط بخشایی رو میشناسم اونم چون نمونه ازش زیاد دیدم . 

سلام ربکا جون یادمه با دکتر ابیانه عمل کرده بودی  درسته؟ من شنبه 11 بهمن با ایش ...

سلام عزیزم. بله. به سلامتی. میتونم عکس بذارم ولی توصیه ام اینه شما که دیگه وقت عملت رو گرفتی دیگه تحقیق نکن و بسپر به خدا انشالله که نتیجه خوبی میگیری و حقیقتش اینه من از ماه سوم تا امروز که یک سال از عملم میگذره دماغم تغییر چندانی نکرده. برامدگی استخون کنار بینیم همچنان سرجاش هست

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
عزیزم مدل بینی تون قبلا چی بود،الان کاملا قرینه شده، بیماراشونو قبلا دیده بودین؟هزینه عملتون چقد شد ...

مدل بینی من استخونی و قوزدار بود 

بعد از جراحی اصلا سوراخا قرینه نبود و هرکسی بهم میرسید اینو میگفت . ولی خودم چون تحقیق کرده بودم قبلش و میدونستم همه اینا با خوابیدن ورم برطرف میشه اصلا خودمو ناراحت نکردم.بعد از یک ماه شروع کرد که قرینه شدن و الان که 2 ماه گذشته و ورمش خیلی کمتر شده کاملا قرینه شده 

بیماراشونو تو مطب و توی اینستا دیده بودم ولی از اونجایی که من پسرم و اکثرا خانوما جراحی میکنن نتونستم مدل آقایون رو ببینم زیاد

من آذرماه عمل کردم . هزینه عملم 16.5 شد ولی تو فصل زمستون یه مقدار هزینش بیشتر شده مثکه . حول و حوش 20 تومن 

مشاوره هام شهریور و مهر بود و عملمو خودم خواستم آذر ماه انجام بدم 

سلام خانوما  وقتتون بخیر  کسی دکتر رضا گدری ک کرمان هستن رو میشناسه ؟! کل ۳۰۰۰ تا صفحه ...

سلام منم دنبال دکتر هستم تو کرمان نظرت درباره دکتر صالحی. خدارحمی. صفری. و حاجمحمدی چیه؟ این دکتر ها رو شما میشناسید 

سلام منم دنبال دکتر هستم تو کرمان نظرت درباره دکتر صالحی. خدارحمی. صفری. و حاجمحمدی چیه؟ این دکتر ها ...

سلام عزیزم 

زن داداشم پیش خدارحمی عمل کرده چند سال پیش 

بنظر من ک اصلا فرم بینیش خوب نیست بالاش پرهه و نوکش خیلی تیز البته خودش راضیه و اینکه مشکل تنفسی و بویایی هم نداره خداروشکر 

ولی خب من اصلا نپسندیدم نمونه کاراشو 

بقیه دکترهایی هم ک گفتن نمیشناسم فقط فک میکنم پیج صالحی رو دیدم ک ای بدک نبودن 

اصحاب یمین هم نمونه هاش خیلییی عروسکی و ی مدله باز من نمیپسندم 

نمونه های دکتر گدری رو دوس داشتم 

۳.۴ تا از دوستامم ک عمل کردن پیشش راضین 

و اینکه چون متخصص گوش حلق بینی هستن ی نکته مثبته !

تیکر تولدشه :)♥️🎂🍃.                                            تو زندگیتون دنبال آدم هاي سیر باشید ! سیر از پول ، سیر از مهموني ، سیر از جنس مخالف ، سیر از خوشي هاي موقت ! ✨🔥آدم هاي گشنه فقط به روحتون آسیب میزنن - دختر و پسر هم نداره -🔪🍃
2810