2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

سلام خانوما 

وقتتون بخیر 

کسی دکتر رضا گدری ک کرمان هستن رو میشناسه ؟!

کل ۳۰۰۰ تا صفحه راجب دکترهای تهرون و همدان و شیرازهه😪

ینفر ک پیش گدری عمل کرده باشه نیست ؟😭

خیبییییییییی استرس دارم 

تیکر تولدشه :)♥️🎂🍃.                                            تو زندگیتون دنبال آدم هاي سیر باشید ! سیر از پول ، سیر از مهموني ، سیر از جنس مخالف ، سیر از خوشي هاي موقت ! ✨🔥آدم هاي گشنه فقط به روحتون آسیب میزنن - دختر و پسر هم نداره -🔪🍃

و اینکه بعد از عمل مراقبتا خیلی سختن ؟!

تنهام کسی کنارم نیست ک مراقب کنه ازم 😞

اگ خودم قبل از عمل چندتا سوپ و عدسی بی نمک درست کنم بزارم تو فریزر چطوره ؟!

ای ام یک عدد بی تجربه نگران ☹️

تیکر تولدشه :)♥️🎂🍃.                                            تو زندگیتون دنبال آدم هاي سیر باشید ! سیر از پول ، سیر از مهموني ، سیر از جنس مخالف ، سیر از خوشي هاي موقت ! ✨🔥آدم هاي گشنه فقط به روحتون آسیب میزنن - دختر و پسر هم نداره -🔪🍃

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره نهایی رو هم شنیدم یکی رو تو عروسی دیدم فکر کنم گفت با نهایی عمل کرده بینی خیلی طبیعی داشت زیاد ک ...

مثل مني پس.  ممنونم🌷 

انتخاب دكتر خيلي مهمه  برا من مخصوصا از لحاظ تنفسي خيلي مهمه. انشالله بسلامتي عمل كنيم 

تجربياتمونم بگيم اينجا🌷🙏

امضاي هركي رو ببينم نوشته برام صلوت بفرستين، تودلم براش ميفرستم. چرا وقعا تو ني ني سايت اينهمه صلوات مده🤷‍♀️. بعضي  وقتا واقعا خسته ميشم ولي دلم نمياد نفرستم. بعضي وقتا امضاهارم از ترسم نگاه نميكنم😐 

[QUOTE=174163036]مثل مني پس.  ممنونم🌷  انتخاب دكتر خيلي مهمه  برا من مخصوصا از لحاظ تنفسي خيلي مهمه

آره اگه رفتی تبریز مطب گردی بیا بگو بینی من پوست ضخیم ه   

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم
[QUOTE=174163036]مثل مني پس.  ممنونم🌷  انتخاب دكتر خيلي مهمه  برا من مخصوصا از لحاظ ...

باشه. فك نميكنم بتونم برم.اينكه ميگن پوست بيني مثلا ضخيمه يعني چي!؟يعني مثلا گوشتي هست!؟من تشخيص نميدم اصلا اينجور چيزارو

امضاي هركي رو ببينم نوشته برام صلوت بفرستين، تودلم براش ميفرستم. چرا وقعا تو ني ني سايت اينهمه صلوات مده🤷‍♀️. بعضي  وقتا واقعا خسته ميشم ولي دلم نمياد نفرستم. بعضي وقتا امضاهارم از ترسم نگاه نميكنم😐 
و اینکه بعد از عمل مراقبتا خیلی سختن ؟! تنهام کسی کنارم نیست ک مراقب کنه ازم 😞 اگ خودم قبل از عمل ...

نه عزیزم سخت نیس ولی چون ممکنه به خاطر بیهوشی کمی حالت سرگیجه داشته باشین باید حتمااا روز عمل یکی پیشتون باشه‌. من سرگیجه هام و تعادل نداشتنم تا زمان مرخص شدنم تقریبا خوب شده بود ولی تا شب طول کشید که ماده بیهوشی کاملا از بدنم خارج بشه و گیجیم کامل رفع بشه البته باید بگم اینا همه بستگی به خودتون و داروی بیهوشی و دکتر داره

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
سلام. دوستان من تبريز هستم.  و دنبال جراح بيني خوب تو تبريز ميگردم. لطفا منو راهنمايي كنيد هركس ...

راستش من حدود دو ماهه پیش دکتر مقبولی اصل زنجان عمل کردم و اصلا راضی نیستم فعلا. بینیم مثل پینوکیو نوکش دراز شده. اما بازم باید منتظر بمونم ببینم درست میشه یا نه. نمیتونم فعلا بگم دکتر مقبولی اصل کارش خوبه یا بد؟

نه عزیزم سخت نیس ولی چون ممکنه به خاطر بیهوشی کمی حالت سرگیجه داشته باشین باید حتمااا روز عمل یکی پی ...

سلام ربکا جون یادمه با دکتر ابیانه عمل کرده بودی 

درسته؟

من شنبه 11 بهمن با ایشون عمل دارم   

از بینیت راضی هستی؟

میشه یه عکس جدید بذاری از بینیت    

راستش من حدود دو ماهه پیش دکتر مقبولی اصل زنجان عمل کردم و اصلا راضی نیستم فعلا. بینیم مثل پینوکیو ن ...

خيلي ممنون عزيزم. بله از ايشون پرسيدم راستش فقط گفتن زنجان و تهران عمل ميكنن فعلا بخاطر كرونا ديگه موند.انشالله براي شما هم ميشه اون چيزي كه ميخواين🌷. 

ولي بعدش بياين نظر قطعي تون رو براي استفاده بقيه. 

يكمم فك كنم يكم از حساسيتمون كم كنيم چون هر دكتري بهرحال يه ايرادايي داره. ولي مهمترينش  اينه مشكل تنفسي ايجاد نشه 

برادران که افتضاحه همه شبیه به هم  اصلا نگاه نمیکنه اون مدل به صورتت میاد یا نه  و خیلی ...

اره منم از برادران ،سلطانی فر و سهرابی و نجفی خیلی خرابکاری شنیدم خودم هنوز دنبال دکترم بینی گوشتیه تقریبا شما نظری راجع به ثابتی یا دکتر دیگه ای ندارید؟

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم  پیج‌صندل و مکرومه دوستم (Arnikaa__shop)بگید از طرف نرگس معرفی شدید تخفیف هم میدن😍حتما ببینید مدلاشونو تو اینستا،~~~~میشه برام یه صلوات بفرستی؟🍃

هرچند راجع به ثابتی هم تو همین جا خوندم خرابکاری داشته ،قارونی هم چن جا ازش مشکل تنفسی شنیدم داشتن بچه ها اگه دکتر تقریبا خوبی می شناسید معرفی کنید لطفا خیلی ادم گیج میشه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم  پیج‌صندل و مکرومه دوستم (Arnikaa__shop)بگید از طرف نرگس معرفی شدید تخفیف هم میدن😍حتما ببینید مدلاشونو تو اینستا،~~~~میشه برام یه صلوات بفرستی؟🍃

سلام به همگی،دوستای خوبم دکتر خوب تو مشهد میخوام🙏🙏

خودم مطب شمس و اکبریان و کاویانی رفتم،شمس که اصلا خوب نبود،اکبریان نسبت به قیمتش کارش خوب بود و کاویانی ام خوب بود

ولی اگه کسی هست که دکتر خوب مشهد میشناسه یا تجربه عمل خودش یا اطرافیانش داشته ممنون میشم راهنمایی کنه

از سخت ترین کارا به نظر من همین انتخاب دکتره🥴🥴

2810