2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015375 بازدید | 66527 پست

سلام‌من میخوام بینیمو عمل کنم مدل نیمه فانتزی 

فرزان رضایی بهتره یا مهرداد نادریان؟؟؟

میشه راهنماییم کنین ممنون میشم

‏بد شو چشماتو ببند خوب شو چشماتو باز کن ببین کی کنارته دستاشو ببوس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام‌من میخوام بینیمو عمل کنم مدل نیمه فانتزی  فرزان رضایی بهتره یا مهرداد نادریان؟؟؟ میشه را ...

فرزان رضايى كه خراب ميكنه نادريان خوبه ولى منشى ش به من گفت براى امسال وقت مشاوره نداره من ميخوام با برادران وقت گرفتم

به لطف عشق الهى غير ممكن برايم ممكن ميشود 🙏
فرزان رضايى كه خراب ميكنه نادريان خوبه ولى منشى ش به من گفت براى امسال وقت مشاوره نداره من ميخوام با ...

ااااا چرا خراب میکنه؟؟؟

کسیو دیدی که خراب شده بینیش؟؟

برادران چطوره کارش؟؟؟

نادریان سال جدیدم وقت نمیده؟؟؟

‏بد شو چشماتو ببند خوب شو چشماتو باز کن ببین کی کنارته دستاشو ببوس

[QUOTE=173799969]ااااا چرا خراب میکنه؟؟؟ کسیو دیدی که خراب شده بینیش؟؟ برادران چطوره کارش؟؟؟ نادریان سال جدیدم وقت ...[/QUOTبرو  ٢٨٩٥ ليست خرابكار ها رو بخون

به لطف عشق الهى غير ممكن برايم ممكن ميشود 🙏
ااااا چرا خراب میکنه؟؟؟ کسیو دیدی که خراب شده بینیش؟؟ برادران چطوره کارش؟؟؟ نادریان سال جدیدم وقت ...

برادران که افتضاحه همه شبیه به هم 

اصلا نگاه نمیکنه اون مدل به صورتت میاد یا نه 

و خیلی بینی رو کوتاه میکنه فاصله دهان و لب خیلی زیاد میشه

سلام. دوستان من تبريز هستم.  و دنبال جراح بيني خوب تو تبريز ميگردم. لطفا منو راهنمايي كنيد هركس ...

منم تو تبریز دنبال دکتر خوبم ، دکتر غیاثی شنیدم، دکتر شهین عبدالهی افخم دختر عموم عمل کرده خوبه، که میگه همراه یه دکتر زیبایی عمل میکنه ، دکتر خورشیدی هم شنیدم افتضاحه، دکتر توتونچی عمل دختر عموی دیگمو کرده خیلی کوچیک شده من خوشم نمیاد من بینی طبیعی دوست دارم

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم

پيشنهاد من به همه دوستان : 

کلینیک سپيتا با تجربه موفق در امر کاشت مو (سر – ریش – ابرو)، لیزر موهای زائد با پیشرفته‌ترین دستگاه‌های روز دنیا و خدماتی مانند لیفت صورت و گردن، تزریق ژل و بوتاکس ، انواع جراحي سرپايي ، جراحي بيني، تزریق چربی ، ساكشن چربي به منظور زیبایی شما مراجعين محترم فعالیت داشته است.مدیریت این کلینیک تحت نظر جناب آقای دکتر بران می‌باشد و کادر پزشکی مجرب همراه با پیشرفته‌ترین دستگاه‌ها در این کلینیک گرد هم آمده‌اند.

متن كليك نماييد .

من بینی م استخونی بود نمیدونستم بعد رفتم تو یکی از این سایت های پزشکا با مطالب یکه خوندم توجه شدم بینی م استخونی و رفتم برای عمل اتفاقا همون پزشکی که مقاله شو خوندم خیلی متبحر و کاربلد بود همین جا کلی تاپیک دیدم که ازش تعریف کرده بودن تو پاسدران مطب دکتر نادریhttps://drdnaderi.com/جراحی-بینی-استخوانی/ به شدت این مقاله رو بهتون پیشنهاد می کنم

منم تو تبریز دنبال دکتر خوبم ، دکتر غیاثی شنیدم، دکتر شهین عبدالهی افخم دختر عموم عمل کرده خوبه، که ...

مرسي عزيزم💓

والا من شهرستانم واصلا شناختي ندارم. و الانم تو كرونا نميتونم بيام راحت تحقيق و مطب اينا

رضا خورشيدي رو اسمش رو شنيدم همينجا. منم نميدونم. بقيه رو هم نميشناسم. فقط حانم دكتر كلاهي رو هى باز همينجا تعريفش رو شنيدم. 

يكي از دكترهاي آشنام دكتر مهرداد نهايي رو هم بهم معرفي كردن. هنو هيچي نميدونم. 

لطف ميكني اگه اطلاعاتي راجبه اين دكترا يا هركس ديگه فهميدي بهم.  بگي. سا هم اگه بسلامتي عمل كردي تحربتو بگي🌷🙏

امضاي هركي رو ببينم نوشته برام صلوت بفرستين، تودلم براش ميفرستم. چرا وقعا تو ني ني سايت اينهمه صلوات مده🤷‍♀️. بعضي  وقتا واقعا خسته ميشم ولي دلم نمياد نفرستم. بعضي وقتا امضاهارم از ترسم نگاه نميكنم😐 
مرسي عزيزم💓 والا من شهرستانم واصلا شناختي ندارم. و الانم تو كرونا نميتونم بيام راحت تحقيق و مطب اي ...

اره نهایی رو هم شنیدم یکی رو تو عروسی دیدم فکر کنم گفت با نهایی عمل کرده بینی خیلی طبیعی داشت زیاد کوچیک نکرده بود، والا من هم چون مطب گردی نمیتونم بیام از طرفی هم میترسم از ریسک عمل نمیدونم چیکار کنم

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم
مشاوره آنلاین پزشکی با برجسته ترین پزشکان فوق تخصص کشور در اپلیکیشن مطپ matap  ‏«مطپ | &nb ...

اخطار لغو کاربری             تبلیغ ممنوع هست

سلام امکان حذف تمام تاپیک ها نیست.لطفا برای حذف تاپیک های خصوصی در روزهای زوج، لینک تاپیک رو به پی وی niniyar_1@  ارسال کنید.ممنون
2810