2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015375 بازدید | 66527 پست
من چون بینی طبیعی میخوام  چند گزینه داشتم که آخرش رسیدم به ابیانه . چون شهرستانم فقط یک بار مطب ...

من میخوام‌برم‌مشاوره میگن مجازیه.

فقط یه روز قبل عمل ویزیت میکنه😶

نمیدونم چیکار کنم

نزد خداوند سر سوزنی خوبی و بدی گم نخواهد شد
مبارک باشه من با بلاجی وقت عمل دارم این ماه ولی خیلی استرس دارم چون بینیم گوشتیه☹ یکی دو نفر گفته ب ...

سلام دوست من . برای بینی گوشتی حواستونو خیلی جمع کنید . یه خانومی رو میشناسم که با بلاجی عمل داشته و بینیشون گوشتی بوده و خودش میگفت به مشکل بر خورده . کلا بینی گوشتی به نظر من احتمال داره این مشکلات براش بعد جراحی بوجود بیاد : مشکل تنفسی ، چسبندگی ، فرورفتگی ، گوشت اضافه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه هاادمین گروه تلگرام vidamin جون هستن . اگر قصد عضویت دارین براشون پیام بدین . من دیگه لفت دادم

دوست عزیزم من هر چی گشتم این کاربرو پیدا نکردم میخوام عضو اون کانال تلگرامه بشم

دوستانی که میخوان لینک گروه تلگرام تجربه عمل بینی رو بفرستم براشون درخواست دوستی بدن 

چون لینک اینجا کار نمیکنه ظاهرا حالا باز میزارمش

https://t.me/joinchat/D0td3fZTRJ9Qw26M

من فردا میشه یک هفته که عمل کردم.

کبود اصلا نشدم ولی از روز سوم انقدر ورم کردم که روز پنجم گچم تکون خورده بود و کج شده بود؛ دستیار دکتر گفت بیا گچتو بردار/ اینجور که تو این تاپیک خوندم اکثریت فرم بینیشون رو لحظه ی برداشتن گچ دیدن ولی من حتی وقتی گچ رو برداشتم هم ۳برابر شده بود😂😐  

من میخوام‌برم‌مشاوره میگن مجازیه. فقط یه روز قبل عمل ویزیت میکنه😶 نمیدونم چیکار کنم

اگه عجله نداری صبر کن تا بری مطب هم نمونه ببینی هم با خودش حرف بزنی . وگرنه چاره ای نیست دیگه . 

سلام. دوستان من تبريز هستم.  و دنبال جراح بيني خوب تو تبريز ميگردم. لطفا منو راهنمايي كنيد هركسي كه ميدونه در مورد دكتر خوب و يا بد حتي تو تبريز  🌷🙏

تعريف خانم دكتر كلاهي رو شنيدم. و دكتر مقبولي اصل هم تو اينستا ديدم. كه تهران و زنجان هم عمل ميكنن.خواهش ميكنم اگر ميشناسيد لطفا بگيد 

دكترمقبولي اصل🌷🙏

امضاي هركي رو ببينم نوشته برام صلوت بفرستين، تودلم براش ميفرستم. چرا وقعا تو ني ني سايت اينهمه صلوات مده🤷‍♀️. بعضي  وقتا واقعا خسته ميشم ولي دلم نمياد نفرستم. بعضي وقتا امضاهارم از ترسم نگاه نميكنم😐 
2810