2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
من برای اسفند از دکتر ابیانه وقت عمل گرفتم . دیگه بعد سالها دلو زدم به دریا 

سلام شما وقت گرفتید فورا ازمایشات رو انجام دادید یا گذاشتید چندوقت قبل روز عمل.اگه وقت عمل بگیرم بگیم دوهفته قبل عمل انجام بدیم مشکلی ندارن دکتر قبول میکنه؟

😘برای سلامتی تو راهیم یه صلوات بفرستید مرسی😍
سلام ‌ خانم‌های قزوینی عزیز من پیش دکتر مهدیس اصفهانی عمل داشتم خیلی عالی هستن ایشون ولی بینیم الا ...

سلام.ببخشید شما روزی که نوبت عمل دادن گفتن حتما باید ازمایش هارو انجام بدیدفورا؟یا اینکه میشه دوهفته قبل عمل ازمایش هارو انجام داد؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوست عزیز . بسیار و بسیار راضی ام . قبل جراحی درصدی انحراف داشتم و الان مشکلم کاملا مرتفع شده&n ...

مبارک باشه

من با بلاجی وقت عمل دارم این ماه ولی خیلی استرس دارم چون بینیم گوشتیه☹ یکی دو نفر گفته بودن مشکل تنفسی براشون به وجود اومده خیلی ترسیدم

سلام شما وقت گرفتید فورا ازمایشات رو انجام دادید یا گذاشتید چندوقت قبل روز عمل.اگه وقت عمل بگیرم بگی ...

ازمایشاتی که برای من نوشت تا شش ماه اعتبار داره. شما می تونی دو هفته قبل عمل انجام بدی 

بالاخره ابیانه جواب داد ؟ راهنماییم میکنی که هنوز مشاوره میده

بله جواب داد با فاصله حدودا ده روز . برای من نوشت زنگ بزنید مطب تا وقت مشاوره مجازی بهتون بدن . من هم چون قبلا حضوری رفتم مطبش گفتم مشاوره نمی خوام وقت عمل بدید قبلا اومدم مطبتون . اونم وقت داد . البته من گفتم کنسلی داشتید به من بگید زودتر عمل کنم چون اون روزی که نوبت داده پریودم ولی هنوز جواب نداده . ۴۰۰ تومنم بیعانه واریز کردم 

۱۳ اسفند بهم وقت داد من دوست دارم زودتر عمل کنم راحت بشم من یه بار دو سال پیش وقت گرفتم‌از شدت استرس ...

عزیزم شما ک نوبت خواستید اول ازمایش نوشت بعد ک جواب بردید نوبت عمل داد؟. استرس نداره ک جاریمم  عمل کرده  گفت ب شوهرم گفتم غلط کردم نمیخوام گفته دیگه کار از کار گذشته تو اتاق عمل کلی گریه کرده بود  الان میگه خیلی راحت بوده فکرشو نمیکردم اینطوری خوب پیش بره کاش من دکترم نوبت بده  بهم   اصلا استرس برام مفهومی نداره

سلام بله من وقت عمل گرفته بودم از ایشون. ایشون هنوز هم از نظر من دکتر کم ریسکی هستند، کاراشونم قشنگ ...

سلام عزیزم

من میخواستم با ابیانه وقت بگیرم

مردد شدم

شما اخر پیش کی عمل‌کردی

راضی هستی؟؟؟

نزد خداوند سر سوزنی خوبی و بدی گم نخواهد شد
عزیزم بینیت خیلی هم خوب شده این چه حرفیه ،حیف عکس های اوایل رو از گوشی خارج کردم دمِ دستم نیست بینی ...

سلام عزیزم میشه لطف کنی از بینیت عکس بدی

خیلی تعریف کردن ازت

من با ابیانه میخوام وقت بگیرم

نزد خداوند سر سوزنی خوبی و بدی گم نخواهد شد
2810