2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
مبارکههه . راضی هستید ؟ من احتمالا با دکتر ابیانه وقت عمل بگیرم 

سلام دوست عزیز . بسیار و بسیار راضی ام . قبل جراحی درصدی انحراف داشتم و الان مشکلم کاملا مرتفع شده 

از لحاظ ظاهری هم بسیار عالی شده . همکارام همه گفتن خیلی خیلی بینی زیبایی شده و خودم هم همین نظر رو دارم . البته اینکه بینیم استخونی بود بی تاثیر نبوده . خلاصه خیلی راضی ام 

سلام دوست عزیز . بسیار و بسیار راضی ام . قبل جراحی درصدی انحراف داشتم و الان مشکلم کاملا مرتفع شده&n ...

بسیار عالی . چه حس خوبی . ایشالله خدا نصیب ما هم بکنه . 

من زنگ زدم مطب ابیانه این دفعه جواب دادند . عمل هاش از ۲۷ دی شروع میشه و تا ۱۱ اسفند پر بود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بینی من از نظر ظاهری کم کاره ولی انحراف داخلی شدید دارم به طوری که دکتر رجایی  قبل از معا ...

هزینه عمل چقدر گفتن؟ من هم دکتر رجایی مد نظرم هست و دوست دارم بینی طبیعی داشته باشم ولی توپیج متوجه بینی تیز و بلند نشدم 

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم

سلام دوستان چندنوع ازمایش مینویسن   تو دفترچه مینویسن ؟ اگه ازاد باشه چقدر هزینش میشه با عکس اتلیه؟ بعد بخوایم نوبت بگیرم همون ازامایش هارو همون لحظه مینویسن برامون یا چند روز قبل عمل  و میشه این ازمایش هارو تو بارداری انجام داد؟

😘برای سلامتی تو راهیم یه صلوات بفرستید مرسی😍
عمل من 30م اردیبهشت با دکتر مفرد_کرج دیروز ساعت 7 رسیدیم کلینیک مهرگان(میدان شهدا خیابان بهار کوچه ط ...

سلام عزیزم میدونم خیلی وقته گذشته از عملت 🙈

هنوزم از عملت راضی هستی؟ 

من به احتمال زیاد اسفند وقت عمل بگیرم . نمی دونم چرا غیر ابیانه به کسی نمی تونم اعتماد کنم . جدیدا ه ...

سلام خواهر من چن سال پیش عمل کرد بینیش گوشتی بود مدل طبیعی عمل کرد راضیه ولی من چون خودم اونقدر طبیعی نمیخوام احتمالا نرم پیش ابیانه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم  پیج‌صندل و مکرومه دوستم (Arnikaa__shop)بگید از طرف نرگس معرفی شدید تخفیف هم میدن😍حتما ببینید مدلاشونو تو اینستا،~~~~میشه برام یه صلوات بفرستی؟🍃

دوستان کسی تجربه عمل بینی گوشتی با دکتر دانشور یا اشرفی داره؟؟

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم  پیج‌صندل و مکرومه دوستم (Arnikaa__shop)بگید از طرف نرگس معرفی شدید تخفیف هم میدن😍حتما ببینید مدلاشونو تو اینستا،~~~~میشه برام یه صلوات بفرستی؟🍃

دکتر سماوات یا ثابت مهر چی؟؟

سلام . بچه ها من ماه پیش با دکتر بلاجی عمل کردم . هر سوالی خواستین میتونین از من بپرسین . خوشحال میش ...

سلام من پیش ایشون مشتوره رفتم خیلی امیدواری ندادن به شما چی گفته بودن از اون چیزی که گفتن بهتر شد یا بدتر ؟میشه عکس قبل و بعد عملتون رو بذارید

سلام من پیش ایشون مشتوره رفتم خیلی امیدواری ندادن به شما چی گفته بودن از اون چیزی که گفتن بهتر شد یا ...

سلام دوست عزیز . عرض کردم که چون بینی من استخونی بودش همون جلسه مشاوره به من گفت که بینی خوبی میشه . و انصافا از چیزی که فکر میکردم و تو طراحی نشون داده شد ، بهترم شد . با اینکه قبل جراحی هیچ چیز خاصی به دکتر نگفتم و کار رو صفر تا صد به خودشون سپردم . برای عکس هم حتما واستون میفرستم و درخواست دادم توی خصوصی بهتون 

2810