2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015366 بازدید | 66527 پست
عالیان اینستاش که به نظر من جالب نیست 

منم سر همون عکس پیج و اینستا و گوگل گول دکتر ایرج علی اکبری رو خوردم نگو اصلا کار خودش نیس همه فیک عکس مریض این و اونه یام فتوشاپه تو نگا کن بری تو مطبش هم میبینی اینقدر صاف عمرا بتونه دربیاره همه تو مطبش کج و کوله ان، همچین عکساش بی عیبه که و اینکه برو پیج اینستاش  ببین کامنتاشو بسته فیلم به هیچ وجه نمیزاره و اون چند تا کامنت هم منشی با پیجایه فیک میزاره حتی به نظر من مریض هم نیستن تو مطبش میشینن خیلی‌هاشون ناراضی گول عکس اینا رو نخورید من بیچاره شدم دلم نمیخواد اتفاقی که برا من افتاد برا یکی دیگه هم بیفته سر این میگم که آگاه باشید برید پیش یه دکتر خوب نه هر دکتر پیلوری و درپیتی یه چیز دیگه هم همه دکترا تایمی نوبت میدن که چسب بینی میخوان بردارن مریضایه قدیمی رو ساعت ۷ به بعد وقت میدن به نظر من برید تو تایمای مختلف سه ۴ بار بریدکار دکتر رو ببینید کاش منم تحقیق میکردم الان دربه در دنبال دکتر نبودم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان واقعا کسی هیچ نظری راجب به ترمیم بینی نداره😭 من واقعا گیج شدم دیروز بعد هفت سال خوندن تا ...

سلام من تعریف دکتر تقوی رو برای ترمیم زیاد شنیدم(فقط شنیدم و اطلاعی ندارم که کارشون خوبه یا نه)

چندتا گروه هم توی تلگرام هست میتونید اونجا عضو بشید و از ادمین ها یا اعضا بپرسید سوالاتون رو

قابل توجه دوستانی که میخوان مشهد بینی شون رو عمل کنن 

من دیروز مطب دکتر بخشایی بودم فوق العاده شلوغ و بی نظم بود به جرات میگم ۷۰ تا ۸۰ نفر اونجا بودند . من ساعت چهار و نیم اونجا بودم و هشت و نیم ویزیت شدم اونم با کلی منت . روش عمل دکتر بسته هست و خیلی به ندرت باز عمل می کنه من چندین نمونه دیدم ازشون که به نظرم بسیار بسیار طبیعی عمل شده بودند . خیلی راحت به بینی ها آمپول میزنه . نمونه یه سال و نیم رو آمپول زد .بعد چهارساعت که رفتم داخل یه دقیقه بیشتر برای من وقت نگذاشت و مدام میگفت که ممکنه کج بشه بینی نامتقارن بشه و ... کلا تو دل ادم رو خالی می کنه تا بعد عمل زیاده خواه نشی 

ویزیتش هم ۶۲ تومن بود . نکته جالب اینکه هزینه عملش هفته پیش ۱۵ تومن بوده ولی این هفته ۱۸ تا ۱۹ تومن قیمت میداد 

سلام بچه ها من امروز دقیق یکسال و یکماه از عملم با دکتر رجایی گذشت به طور کلی از نتیجه عمل راضیم و د ...

هزینش چقدر  میشه؟

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم

میشه در مورد دکتر رجایی بیشتر  توضیح بدین ، هزینش؟ رضایت ، راستی من خیلی وقت سر نزدم از شایلین چه   خبر     

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم
سلام دوستان من چهار شنبه عمل دارم اگه نکته ای چیزی ک بتونه کمکم کنه دارید ممنون میشم بهم بگید 

با کدوم دکتر عمل داری ؟ 

من خودم تجربه ای ندارم اما شایلین قبل عمل یه پست کامل گذاشت میتونی از امضاش بخونی 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
2810