2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
،میشه اسم دکترتونو بفرمایید

ببخشید دیر جواب میدم چون خیلی دیر به دیر سایتو چک میکنم. پزشک من خانم دکتر پریسا امیدیان بودند.

رينوپلاستي توسط خانم دكتر پريسا اميديان، خرداد ٩٨. بالاخره بعد از ٢٤ سال دكتري كه بتونم بهش اعتماد كنم و دماغمو بدم دستش رو پيدا كردم و عمل كردم. اين هم عكس قبل و بعد. اميدوارم همتون عملهاي خوبي داشته باشيد. https://www.instagram.com/p/Bz4yWUnpZMy/?hl=en.                       https://www.instagram.com/p/B0AXxCvJieg/?hl=en         

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان دکتر برای بینی استخونی انحراف دار که طبیعی بخوام در بیاد توی تهران سراغ دارید؟ تا ۱۵ تومن نهایت

کلیک کنید تاپیک عکس قبل و بعد عملم با نیک تبار  بینیم که فرم نداره و اخلاق و شرافت کاری خودش و منشیش صفره شما گول نخورید مثل من هیچی سخت تر از گیر افتادن تو جایی که بهش تعلق نداری نیست :)  اگر همه مثل هم فکر کنند در حقیقت هیچکس فکر نمیکند #فمینیست 
سلام خدمت همه من بعد از اینکه حدود ۲۰۰۰ صفحه این تاپیک رو خوندم تصمیم به عمل گرفتم اول از همه کسایی ...

عزیزم تهرانن این دکتر؟ 

من گیج شدم با این تاپیک نمیفهمم این دکترایی که میگن مال کجان

کلیک کنید تاپیک عکس قبل و بعد عملم با نیک تبار  بینیم که فرم نداره و اخلاق و شرافت کاری خودش و منشیش صفره شما گول نخورید مثل من هیچی سخت تر از گیر افتادن تو جایی که بهش تعلق نداری نیست :)  اگر همه مثل هم فکر کنند در حقیقت هیچکس فکر نمیکند #فمینیست 
بله همونه امروز هم یک نفر دیگه زیر پست جدیدشان همین مشکل رو عنوان کردن برای من یکی شون عکس هم فرستاد ...

کسی برا من عکس نفرستاد🙁عزیزم این مورد و اگه عکسشو داری میشه برام بفرستی؟ ایشالا که برای ما پیش نمیاد. من که تصمیمم رو همین دکتره. 

سلام دوستان من قبلا ۷سال پیش پیشه سجادیان عمل کردم خیر نبینه از همون اول دماغم مشکل داشت هر دفه هم بهش گفتم زیر بار نرفت گقت ورمه:( 

توی فکر ترمیمم بین دکتر عبدل زاده یا دربانی موندم ممنون میشم کمکم کنید 

من همون Bano27-29 قدیمممم:( کاربریم پاک شد
عزيزم دكتر رجايي جزو گزينه هاي منم بود اما براي عمل قبولم نكردن ايشون هم مثل همه ي دكتر ها نار ...

اینو خیلی شنیدم که دکتر رجائی خیلی ها رو در اولین ویزیت رد می کنن ولی با اصرار، در ویزیت های بعدی قبول می کنن.

اما کار دکتر نوری هم به نظرم خیلی خوب اومد ولی هیچ جا تا حالا ازشون چیزی نشنیده بودم. 

البته نمونه های هر دو تا دکتر فوق العاده تمیز و طبیعی هستند ولی من یکم دماغ فانتزی تر و با یک شیب کوچولو بیشتر می پسندم.

اینو خیلی شنیدم که دکتر رجائی خیلی ها رو در اولین ویزیت رد می کنن ولی با اصرار، در ویزیت های بعدی قب ...

منم تو پيج دكتر نوري خيلي از كاراش خوشم مياد ،ولي خيليا ميگن ناراضي هستيم 

سلام بچه ها من امروز دقیق یکسال و یکماه از عملم با دکتر رجایی گذشت به طور کلی از نتیجه عمل راضیم و در کل چهره جدیدمو دوست دارم با اینکه اشکالات بینیم رفع شد ولی اونقدر تغییر نکردم که کسی منو نشناسه که همینو میخواستم خودم ولی بازم میگم من دکتر رجایی رو برای بینی های کم کار پیشنهاد نمیدم چون هم هزینشون بالاست هم تغییر چندان نمی کنن 

2810