2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
سلام دوستان.من بعضی نظرات رو خوندم.راستش منم میخوام عمل کنم ولی بیشتر گیج شدم.نظر خودم روی محبی بود ...

به نظر من اگه مشکل خاصی نداری اصلا عمل نکن جدا از هزینه اش خیلی آدم رو درگیر میکنه من روزی که اسپلینت رو برداشتم می گفتم حاضرم بیخیال پول و یک هفته سختی عمل و ماه ها تحقیق ام بشم دماغ قبلی ام برگرده، خیلی استرس داره تا عمل نکنی نمیفهمی، منم میخوندم اینجا بعضی ها مخصوصا امین می نوشت اگه مشکل جدی ندارین عمل نکنین ولی گوش ندادم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم گوشتی بودی؟ به نسبت سه ماهگی خوبه ورمت کمه اون دوتا خط از روبرو جای بخیه است یا بخاطر ورم افت ...

سلام شایلین جان و بقیه دوستان یه مشورتی ازتون میخواستم

بینی من خیلی کوچیکه یعنی از رخ ببینی هیچ مشکلی نداره اما چون در بچگی یکم شکسته و یه کوچولو بالای بینیم قوز داره که خیلی رو مخمه و این قوز فقط از نیمرخ مشخصه

اگر بخوام فقط این قوز برداشته بشه و سایز بینیم هیچ تغییری نکنه میشه؟

من کارای دکتر عالیان و دیدم تو پیجش به نظرم جراحی بسته مناسب من باشه اما هیچ اطلاعی از کار دکتر عالیان ندارم

ممنون میشم تجربتونو در اختیار من بزارین و بگین من چ دکتری و با کار خوب و اخلاق خوب و قیمت مناسب میتونم پیدا کنم؟

ممنونم ازتون🌻

کاربر قدیمیم بنا به دلایلی خودم کاربریمو ترکوندم..
به نظر من اگه مشکل خاصی نداری اصلا عمل نکن جدا از هزینه اش خیلی آدم رو درگیر میکنه من روزی که اسپلین ...

راستش همه میگن‌ مشکلی نداری ولی انگار دلم تغییر میخواد.میخوام تو صورتم دست ببرم.حالا فعلا از بینی شروع کردم.موافقت همسرمم گرفتم.بعدش برنامه های دیگه واسه صورتم دارم

سلام خدمت همه من بعد از اینکه حدود ۲۰۰۰ صفحه این تاپیک رو خوندم تصمیم به عمل گرفتم اول از همه کسایی ...

سلام عزیزم. منم وقت عمل دکتر رجایی گرفتم. شما از نتیجع عملتون راضی هستید؟ 

من به این نتیجه رسیدم کسایی که بینیهای مشکل داری داشتن از جراحی با رجایی راضی بودن ولی کسایی که بینی کم ایرادی داشتند خیلی راضی نبودند چون ایشون خیلی طبیعی کار میکنن. 

من هنوز خیلی شک دارم و نمیدونم انتخابم درست بوده یا نه

سلام عزیزم. منم وقت عمل دکتر رجایی گرفتم. شما از نتیجع عملتون راضی هستید؟  من به این نتیجه رسی ...

من آلان یازده روز عمل کردم کلا دکتر خوبی هستن اخلاقشون خوبه بعد از عمل مشکل خاصی نداری کبودی نداری من فقط ورم داشتم و زیر چشمام زرد شده بود به نظرم حرفت کلا در مورد عمل با هر دکتری صادق هست اونی که مشکل خاصی نداره تغییر زیادی هم نمیکنه و باید انتظارش رو هم پایین بیاره و اینکه فکر کنه این تغییر کم( که تازه بعد عمل حاصل نمیشه و حداقل شش ماه باید بگذره) ارزش هزینه و زمان و استرس اش رو داره یانه؟ من تنها  راهنمایی که میتونم بهتون  بکنم این هست که تا اینجا از دکتر و کلینیک و نقاهت بعد عمل راضی ام

ببین من از اون لحظه ای که خواستم برم اتاق عمل پشیمون شدم و پشیمونی ام وقتی اسپلینت رو برداشت به اوج اش رسید البته پشیمونی ام از عمل بود نه از دکترم، الان تو یه حالت وسطی هستم ممکنه یه روزی راضی بشم یا اینکه همین مدلی بمونم، از اونهایی که مدت زمان بیشتری از عملشان گذشته تحقیق کن تو اینستا تحقیق کن من دو نفر رو پیدا کردم که دچار تحلیل غضروفی شده بودن و راضی نبودن و یک نفر هم بود که چون خیلی تغییر نکرده بود راضی نبود بقیه راضی بودن از حدود بیست نفر من پرسیدم

سلام.دوستان یه سوال داشتم.من  شهرستانم اگر تهران بخوام عمل کنم میتونم بعد از دراوردن تامپونها برگردم شهرم بعد برای گچ برداشتن برم پیش دکتر؟یا باید یک هفته رو تهران بمونم؟به نظرتون اذیت میشم بخوام برگردم؟

ببین من از اون لحظه ای که خواستم برم اتاق عمل پشیمون شدم و پشیمونی ام وقتی اسپلینت رو برداشت به اوج ...

ممنون از راهنماییت. عزیزم تحلیل غضروفی دلیلش چیه؟ من پیوند غضروف دارم. 

منم تا حدودی پرسیدم از دوستان توی اینستا. دو نفر گفتن کنار بینیشون تو رفتگی ایجاد شده.(این همون تحلیل غضروفیه که شما گفتید)

2810