2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015355 بازدید | 66526 پست
خداخیرتون بده انقد کامل توضیح دادین و راهنمایی کردین الان راضی هستید از عملتون؟ بینی گوشتیم خوب درم ...

خواهش می‌کنم عزیزم کاری‌ نکردم. راستش گوشتی یکی دیدیم که نسبتا خوب بود و راضی بود. راجع به پولکی بودنشون هم زیاد نمیتونم نظر بدم ولی مثلا همون فردی که کل بینیش گوشتی بود و دکتر نمیخواست عمل کنه‌چون میگفت با توجه به گوشتی بودنش و تغییر صورتش خیلی نمیرزه که عمل کنه ولی خود اون فرد اصرار کرده بود که دکتر قبول کردن. حالا باز اگه تونستی خودت مشاوره بری بهتر میتونی ارزیابی کنی.

عزیزم من امروز رفتم مشاوره  دکتر گفت تغییر چندانی نمیکنی

اا عجب ‌‌‌.... اگه واقعا خیلی دوست داری عمل کنی حتما برو دکتری که بهت انگیزه و امید بده چون این موضوع خیلی مهمه. امیدوارم اون چیزی که برات بهترینه رخ بده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام  منم شیرازم و قصد عمل دارم عمل بینی گوشتی کدوم دکتر پیشنهاد میدید ؟ دکتر افشین باقری در ...

سلام ...عزیزم من بینیم استخوانی بود برا همین اطلاعی ندارم....اسمشونو نشنیدم البته من زیاد  تحقیق نکردم 

_بزار دیگه ....+بدو .           _خوشگلی ....+ای بد نیستی ...........وقتی بین این دو کامنت عکسی نمیبینی   
اا عجب ‌‌‌.... اگه واقعا خیلی دوست داری عمل کنی حتما برو دکتری که بهت انگیزه و امید بده چون این موضو ...

نمونه کارهای دکتر عباسی رو هم دیدم زیاد خوشم نیومد اونا هم بزرگ بود 

قربونت...دكتر با سابقه ايه،من وقتايي كه رفتم اصلا نديدم ناراضي كمتر پيش مياد ناراضي دربياد! نيمه گ ...

سلام عزیزم

شما پیش دکتر علی محمدخانی عمل کردید؟توروخدا میشه بگید نتیجش چی شد؟از فرم بینیتون راضی هستید؟

2810