2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها خیلی حیاتیهههه،میشه در مورد دکتر علی محمدخانی بگید من قراره اردیبهشت با ایشون عمل کنم

سلتم هانی خوبی؟ میخواستم بدونم بینی ات رو عمل کردی ؟ پیش همون علی محمدخانی ؟ ممنون میشم جوابم رو بدی

خدایا گره از زبانم بگشا 

من بینیم خیلی مشکل داشت تازه انحراف تیغه هم داشتم پیش دکتر الهام یعقوبی عمل کردم متخصص گوش و حلق و بینیه.قبلا تهران بوده الان اومدن گرگان.کارش حرف نداره.من و چند تا دوستام عمل کردیم خیلی راضیم.نفسمم خوب شده.پیجش اینستا میزارم و شمارشو ببینین.۰۹۰۱۲۳۱۲۴۳۴/017۳۲۳۴۵۶۱۷

elham_yaghoubi_entقیمتاشونم عالیه به نسبت بقیه

مرسی عزیزدلم...مطب که زیاد رفتم😁 دکتر بهزاد فرخی،دکتر عامری،دکتر غلامرضا احمدی،دکتر فرهنگ،دکتر امی ...

خانمی ببخشید من میخواستم پیش دکتر غلامرضا احمدی بینیم رو عمل کنم گفته بودید که مطبش زیاد رفتید میشه نظرتتون رو راجع به کارهاش بدید؟ مرسی گلم

خدایا گره از زبانم بگشا 

دوستان شما برای عمل بینی براتون تامپون گذاشتن یا اسپلینت داخل بینی دکتر به من گفت در آوردن اسپلینت داخل بینی خیلی دردش بیشتر از تامپون هست می خواستم بدون کسی اسپلینت داخلی گذاشته و آیا در آوردنش خیلی درد داره 

دو هفته... به نظر‌ من دو هفته زوده واسه نظر دادن برای همین من‌فقط‌ فعلا مطب گردی هام و گذاشتم... ولی ...

حرير جون امكان داره بعد چند وقت باز هم ميزان رضايت از دكترتون رو بيان كنيد؟ 

ايشون جزو گزينه هاي منم هست اما تا حالا باهاشون مشاوره نشدم

و اينكه دكتر بيشتر بيني گوشتي كار ميكنن يا استخواني؟

سلام دوستان میشه نظرتون رو راجب دکتر علی محمدخانی بگین ؟

واینکه من یه بینی نیمه فانتزی نزدیک به طبیعی میخوام با یه قدس کوچیک میشه لطف کنین کمک کنین بگین دکترا اینجور عمل میکنن؟

مرسی عزیزدلم...مطب که زیاد رفتم😁 دکتر بهزاد فرخی،دکتر عامری،دکتر غلامرضا احمدی،دکتر فرهنگ،دکتر امی ...

سلام عزیزم شما اخر پیش کی عمل کردید؟نتیجه مطبگردیتون چیشد؟؟

2810