اول از مطبگردی هام بگم که من کلا مطب های خیلی شلوغی نرفتم هم به دلیل کرونا و هم اینکه دوست داشتم سریعتر به نتیجه برسم.
اولین مطبی که رفتم مطب دکتر مهدی احمدی در کلینیک نیکان هست( همونجایی که مطب دکتر رجایی همهست ). خب اون ساعتی که من رفتم کسی نبود و خود دکتر اورژانس بود تا اینکه یک خانم که یک ماه بود جراحی کرده بود ، اومد. گفت بینیِ به شدت مشکل داری داشته طوری که دکتر یحیوی و دکتر مجلسی اون و برای عمل قبول نکردن و دکتر احمدی هم جراح آرایشگر و دو تا از دختراش بوده. به طور نسبی راضی بود و بینیش هم به نظرم برای یک ماه و نسبت به بینی قبلش خوب بود که البته دکتر از لحاظ زیبایی بهش امید زیادی نداده بود. مشاوره ی خود دکتر هم به نظرم تو دکترهایی که رفتمخیلی خوب بود. طوری که شاید حدود نیم ساعت وقتمیذاره و آینه میده دستت و همه ی عیب ها و کارایی که برای بینی ات میشه انجام داد رو بهت میگه که به منمگفت تاثیر زیادی روی بینیت میذاره( من انحراف داخلی هم داشتم و بینیم استخونی با پوست ضخیم بود ) . تامپوننمیذاره و بیمارستان نیکان عمل میکنه. اون زمان به من گفت نیکان کرونایی نداره ولی الان نمیدونم. تست pcr کرونا هم ۴۸ ساعت قبل از عمل گفت باید بدی. هزینه خودش نگفت و منشی مخصوصش هم نبود و شمارش رو داد که بپرسم کهمن از مریضشقبلا پرسیده بودم که اون موقع ( اوایل مهر ) گفت ۱۸میلیون داده. مننمونه ی حضوری خب یکی دیدم ولی اینستا دارن و کلا تو نت هم نظرات راجع بهشونمثبت هست. اگه کاراشون و میپسندین به نظرم دکتر کم ریسکی میان ( البته حتمااااا حتماا بعد از تحقیق و بررسی کاملترِ خودتون ). من با ایشون عملنکردم ولی تو دکترهایی که رفتم گزینه ی دومِ من بودن.