2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان. من تازه عوض شدم. خیلی وقته مطالب تاپیک و دنبال میکنم. امروز برای ویزیت رفتم مطب دکتر رجایی. من بینیم انحراف داره و ایشون گفتن جرایی نکنم بهتره و نتیجه خوبی نمیگیرن😔اخه چرا خیلی نا امیدم کرد

سلام دوستان. من تازه عوض شدم. خیلی وقته مطالب تاپیک و دنبال میکنم. امروز برای ویزیت رفتم مطب دکتر رج ...

اگه بهتون گفته زیاد تغییر نمی کنی به فکر یک دکتر دیگه باش من با ایشون عمل کردم و معمولا هر چی بگه همون میشه

اگه بهتون گفته زیاد تغییر نمی کنی به فکر یک دکتر دیگه باش من با ایشون عمل کردم و معمولا هر چی بگه هم ...

جدا؟ اخه تو پیجش که نگاه کردم چندتا بینی که انحراف داشت  و دیدم که خوب عمل کرده بود. نمیدونم چرا به من اینو گفت. 

حالا منم لال شده بودم دیگه هیچی نپرسیدم.

شما راضی هستید از نتیجه جراحیتون؟

جدا؟ اخه تو پیجش که نگاه کردم چندتا بینی که انحراف داشت  و دیدم که خوب عمل کرده بود. نمیدو ...

منم بینیم انحراف داشت که الان خوب شده و در کل راضیم دکتر هم انحراف رو خوب صاف میکنه حالا یا با غضروف خود بینی یا با غضروف دنده تعجب کردم به شما اینو گفته احتمالا منظورش این بوده در کل تغییر چندانی نمی کنی 

سلام دوستان 

من مدت زیادی خواننده ی خاموش بودم . از اونجاییکه پیام ها و نظرات اینجا به شدت برای جراحی بینی به من کمک کرد، به خودگ قول دادم که بعد از عمل تجربیاتم و حتما اینجا بنویسم که شاید برای افراد دیگه هم کمک‌کننده باشه.

اول از مطب‌گردی هام بگم که من کلا مطب های خیلی شلوغی نرفتم هم به دلیل کرونا و هم اینکه دوست داشتم سریعتر به نتیجه برسم.

اولین مطبی که رفتم مطب دکتر مهدی احمدی در کلینیک نیکان هست( همونجایی که مطب دکتر رجایی هم‌هست ). خب اون ساعتی که من رفتم کسی نبود و خود دکتر اورژانس بود تا اینکه یک خانم که یک‌ ماه بود جراحی کرده بود ، اومد. گفت بینیِ به شدت مشکل داری داشته طوری که دکتر‌ یحیوی و دکتر مجلسی اون و برای عمل‌ قبول نکردن و دکتر احمدی هم جراح آرایشگر و دو تا از دختراش بوده. به طور نسبی راضی بود و بینیش هم به نظرم برای یک‌ ماه و نسبت به بینی قبلش خوب بود که البته دکتر از لحاظ زیبایی بهش امید‌ زیادی نداده بود. مشاوره ی خود دکتر هم به نظرم تو دکترهایی که رفتم‌خیلی خوب بود. طوری که شاید حدود نیم ساعت وقت‌میذاره و آینه میده دستت و همه ی عیب ها و کارایی که برای بینی ات میشه انجام داد رو بهت میگه که به منم‌گفت تاثیر زیادی روی بینیت میذاره( من انحراف داخلی هم داشتم و بینیم استخونی با پوست ضخیم بود ) . تامپون‌نمیذاره و بیمارستان نیکان عمل میکنه. اون زمان به من گفت نیکان کرونایی نداره ولی الان نمیدونم. تست pcr کرونا هم ۴۸ ساعت قبل از‌ عمل گفت باید بدی. هزینه‌ خودش نگفت و منشی مخصوصش هم نبود و شمارش رو داد که بپرسم که‌من از مریضش‌قبلا پرسیده بودم که اون‌ موقع ( اوایل مهر ) گفت ۱۸‌میلیون داده. من‌نمونه ی حضوری خب یکی دیدم ولی اینستا دارن و کلا تو نت هم نظرات راجع بهشون‌مثبت هست. اگه کاراشون و میپسندین به نظرم دکتر کم ریسکی میان ( البته حتمااااا حتماا بعد از تحقیق و بررسی کاملترِ خودتون ). من با ایشون عمل‌نکردم ولی تو دکترهایی که رفتم گزینه ی دومِ من بودن.

دومین مطبی‌ که رفتم‌مطب دکتر حامد عباسی بود. مطب به طور کمی تا قسمتی شلوغ بود. حدودا من شاید ۷،۸ تا جراحی کرده دیدم که همه ی اونها راضی بودن. با یکیشون بیشتر حرف زدم‌ که اون هم به شدت راضی بود و گفت که مدیر بیمارستانی که برادرش در اون کار میکنه دکتر رو معرفی کرده. تو اون زمانی که اونجا بودم دو نفر هم‌وقت عمل گرفتن. ایشون هم‌تامپون‌نمیذاره و در کلینیک میرداماد جراحی میکنه که قبل از عمل pcr نه ولی یه آزمایش کلی خون که التهاب یا‌بیماری به طور نسبی میتونه نشون بده ازت میگیره ( چون خودم کارشناس ازمایشگاه هستم برام این موضوع مهم بود ) و البته رادیوگرافی سینه. خود دکتر هم آرام و با اخلاقی هست. از لحاظ مشاوره خب باید بگم که داخل بینی من رو معاینه کرد و دستی به خود بینی من برای بررسی نوع و استحکامش نزد و بعد یه عکس گرفت از نیم رخ و با تبلت شروع به صاف کردن قوز بینی من کرد که گفت همچین‌چیزی میشه که من‌خیلی خوشم‌نیومد و به نظرم اومد که هنوز بزرگه (کلا مریض های اونجا هم‌بینی هاشون طبیعی بود ولی هنوز کمی بزرگ بود که ممکنه ورم هم باشه ،چون یک مراجعه کننده هم دیدم که ۵ سال بود جراحی کرده و بینیش کوچیک بود و یکی از فامیل هاشون و واسه جراحی اورده بود و گفت کل فامیل و دوست های من با دکتر عباسی جراحی کردن و راضی ان).‌وقتی به دکتر گفتم این بینی هنوز نسبت به صورت من بزرگه‌ به‌من‌پیشنهاد پروتز چونه دادن که خب من‌اصلا راضی به این کار نبودم. و گفتن من تا جایی که مشکل تنفسی ایجاد نشه میتونم بینی رو کوچیک کنم‌. من از‌‌مریض هاش فهمیدم که قرص راکوتان‌ میده که من یکم با این مورد هم‌مشکل داشتم که وقتی از‌خودشون پرسیدم گفتن‌برای‌بینی گوشتی میدم و بینی شما نیازی نداره. بخیه هم‌جذبی میذارن. هزینه هم از‌ منشی باید میپرسیدم که منشی بینی هر کس و میدید هزینه رو میگفت و جالبیش اینه که به من‌گفت بینیت گوشتیه و من به شدت تعجب کردم😂 و گفت که هزینه برای بینی شما ۱۴/۵ میشه که روی یک‌کاغد با تاریخ نوشت و گفت این هزیته تا ۱ ماه اعتبار داره. راجع به ایشون هم‌نظرم‌ همینه که اگه از‌مدل کاراشون هم حضوری و هم در اینستا خوشتون میاد دکتر خوبی‌میتونه باشه ( باز هم با تحقیق خودتون )

سومین‌مطب هم ، مطب دکتر علیرضا موحدی هست. خب ایشون اینستا ندارن ولی از اونجاییکه نظرات دربارشون توی نت و یه پیج نظرسنجی تو اینستاگرم خیلی مثبت بود تصمیم گرفتم که‌ مطبشون برم. ایشون کلا طبیعی کارن و گاهی حتی شاید انتظار یک قوس ملایم هم‌نباید از ایشون داشته باشین و بستگی به بینیتون داره که اگه‌ صلاح بدونن و دوست داشته باشین قوس بده یا نه. مطب خیلی شلوغ بود ، البته‌خیلی از بیماران برای مشکلات گوش ، حلق و بینی بودن که نشون میداد تو این زمینه هم تبحر دارن. من یه مریض با گچ و تامپون دیدم که‌گفت من الان‌نمیتونم‌نظری بدم ولی دختر عمه هام با ایشون جراحی کردن که عکسشون و دیدم و خیلییی خوشم‌اومد. تا این که یک نمونه ی دو ماهه و یکی هم یک‌‌ماهه اومد که اون‌ها هم‌ راضی بودن و من مدل بینی هاشون رو دوست داشتم. خب بعد از معطلی زیاد ، نوبتم شد که خیلی سریع داخل بینی و بیرون اون رو معاینه کردن و گفتن چه کارهایی برای بینی میتونن انجام بدن و کلا هم گفتن که بینی فعلیت به صورتت نمیاد و چیز خوبی میشه اگه جراحی کنی‌. توی کلینیک شفق یوسف آباد جراحی میکنن و آزمایش هم مانند دکتر عباسی یه آزمایش کلی خون‌میگیرن که به طور اختصاصی کرونا توش نیس. چسب هم‌گفت ۳ تا ۴ هفته من برات میزنم و ۱‌ماه هم خودت باید بزنی. راجع به راکوتان پرسیدم که‌گفت این حرف ها رو کی زده نه اصلا من برای کاهش ورم‌ نمیدم. خیلی سریع باید سوالاتون ازشون بپرسین ولی‌جواب هم‌سوال ها رو میدن و بداخلاق اصلا نیستن که من هول شدم و داشتم خداحافظی‌میکردم که گفت هزینه رو نمیخوای بدونی 🤦‍♀️😂 که گفتم‌ آره که‌گفت برای بینی شما بین ۱۶ تا ۱۷ میلیون. عموما کساییکه پیش ایشون‌جراحی میکنن معرف دارن چون همون طور که گفتم فعالیتی توی نت ندارن و همه ی مریض های اونجا هم‌قبلا از فامیل و آشناهاشون پیش ایشون جراحی کردن.

آخرین مطب‌ هم‌‌مطب دکتر‌ بهزاد شهرجردی رفتم. یک سری از جراحی های ایشون و که تو اینستا و سایتشون دیدم خیلی دوست داشتم و علیرغم این که یکی دوباری نظر‌‌‌ منفی راجع بهشون خوندم تصمیم گرفتم که مطبشون برم. دیرترین کسی که به من وقت مشاوره داد ایشون بود و کم ترین معطلی توی مطب دکتر هم باز ایشون بود. از اونجاییکه وقت اول بودم و برای تعویض چسب و برداشتن گچ دستیار داشتن بعد از ۵ دقیقه رفتم داخل مطب. ۲، ۳ تا چسب زده اونجا بود که تو ۵ دقیقه فقط تونستم با یکیشون صحبت کنم که ترمیمی و راضی بود ، گفت از نظام‌پزشکی تحقیق کرده و دکتر شهرجردی هیچ شکایتی نداره. البته گفت تقریبا همه رو یه جور در میاره و اگه از مدلش خوشت میاد بیا اینجا عمل کن ( که نظر‌ من هم همین بود که تقریبا یه جور بینی هاشون میشه ). دو تا از همکارهای خواهرش هم با ایشون عمل کرده بودن که اونا هم‌راضی بودن و گفت دکتر روزی ۶،۵ تا جراحی داره. خود دکتر هم خیلی مودب و خوش اخلاق بودن. تنها دکتری بود که ازم‌ پرسید که‌ چرا تصمیم به عمل گرفتی و چه مدلی‌میخوای. معاینه هم بیرون بینی رو بررسی کردن و گفتن چه کارهایی انجام میدن برای بینی. نمیدونم داخل بینی رو میخواستن‌ببینن یا نه ولی خودم گفتم‌انحراف دارم که بعد داخل بینیم و دید و مدل انحرافم و گفتن. ( البته گفتن گاهی ۱۰۰ درصد انحراف رفع‌نمیشه ولی ما تلاشمون و میکنیم ). وقتی راجع به تاثیر جراحی بینی رو صورت خودم پرسیدم و اینکه عمل‌کنم یا نه گفتن از نظر‌ من بینی علیرضا خمسه هم‌ نیازی به عمل نداره 😂 و خودِ شخص باید تصمیم به عمل بگیره نه فرد دیگه ای ... تو ‌بیمارستان امید در شاهین شمالی جراحی میکنن ... گفتن البته بعد از کرونا کمترش کردن در غیر این صورت مطب به شدت شلوغ‌میشد و اوایل آبان به من‌گفتن که برای اواخر آذر یا اوایل دی وقت عمل دارن.مانند بیشتر دکترها آزمایش کلی خون (بدون اختصاصی کرونا) رو قبل از عمل ازتون میخوان و روز عمل هم تو خود بیمارستان یک سی تی ریه ازتون میگیرن. گفتن تو بیمارستان امید یک طبقه ی کاملا مجزا برای کرونایی ها دارن و نگرانی وجودن نداره. گفت قرص راکوتان رو از روز ۳۵ ام میدم‌برای پوست های ضخیم و چرب که برای شما بعید میدونم‌ نیاز بشه. تامپون هم‌میذارن و برای بینی من هزینه رو بین ۱۶ تا ۱۶/۵ گفتن. وقتی از‌مطب اومدم بیرون دو تا خانم دیدیم که برای جراحی پلک‌ اومده بودن که گفتن زیاد بهمون امید نداد و خب با توجه به حرفی که راجع تغییر صورت خودم و انحرافم به من‌گفتن متوجه شدم خیلی امید زیادی نمیدن ... البته فکر نمیکنم دکتر بدی باشن چون نظرات اینستا هم خیلی مثبت براشون (اگر واقعی باشه). دکتری هستن‌که اگر‌‌ مدل هاشون و دوست دارین جای تحقیق دارن‌.

2810