2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
شما هنوز بینیتون عمل نکردین ؟؟اگر اشتباه نکنم من با کاربری قبلیم یه مدت اینجا بودم برا انتخاب دکتر و ...

نه والا بخاطر کرونا موندم دیگه 

شما با کی عمل کردید ؟ 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا خیرت بده 🙏 آشناتون بود؟ پرسیدین که مشکلات تنفسی پیدا کرده یا نه؟  من از کاراش تو اینستا خ ...

دندونپزشکی هستن که میرم پیشش گفتن سالها گشتن تا امالی رو پیدا کردن و خودشم خیلی راضیه مشکل  تنفس و آبریزش و اینا هم نداره فین فین ندیدم داشته باشه 

نه والا بخاطر کرونا موندم دیگه  شما با کی عمل کردید ؟

من شیرازم با اصفی 

امان از کرونا 

دکترت رو انتخاب کردی ؟

_بزار دیگه ....+بدو .           _خوشگلی ....+ای بد نیستی ...........وقتی بین این دو کامنت عکسی نمیبینی   
من شیرازم با اصفی  امان از کرونا  دکترت رو انتخاب کردی ؟

آهان یادم اومد شیراز یکی اومده بود مطب دکتر سامی با دوستش اومده بود اینقدر بینیش خوشگل بود گفت با خسروی نژاد عمل کردم 

من شیرازم با اصفی  امان از کرونا  دکترت رو انتخاب کردی ؟

دکترم والا بازم دلم با سامی هست ولی ابیانه هم دوست داشتم که دیگه بخاطر کرونا غیبش زد ولی دیگه گزینه دیگه ای ندارم بشارتی زاده هم کاراشو دوست دارم اما از اخلاقش ترسیدم و البته مطبش هم نرفتم ببینم 

دکترم والا بازم دلم با سامی هست ولی ابیانه هم دوست داشتم که دیگه بخاطر کرونا غیبش زد ولی دیگه گزینه ...

یعضی اوقات تحقیق زیادی هم کار رو خراب میکنه 

به حرف دلت گوش بده .....عمل خ خ شانسیه 

_بزار دیگه ....+بدو .           _خوشگلی ....+ای بد نیستی ...........وقتی بین این دو کامنت عکسی نمیبینی   
2810