2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015443 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من توی اینستاگرام کاراشو دیدم کارش خوبه و اکثر عمل هاش بدون بخیه و تامپون هستش 

منظورم نمونه زندست.آخه یکی بهم گفته نمونه کاراش روزهای اول خوبه بعدش که ورمش میخوابه خرابیاش معلوم میشه

منظورم نمونه زندست.آخه یکی بهم گفته نمونه کاراش روزهای اول خوبه بعدش که ورمش میخوابه خرابیاش معلوم م ...

اهان نمیدونم والا  توی اینستا کاراشو ببین خودت بلافاصله بعد عملش ک خوبه یا یک هفته بعد عمل ک گچ بینی رو باز میکنن 

منظورم نمونه زندست.آخه یکی بهم گفته نمونه کاراش روزهای اول خوبه بعدش که ورمش میخوابه خرابیاش معلوم م ...

تا چقدر میخوای هزینه کنی شما ..دکتر نوید رضوانی هم کارش خوبه بین ۹ تا ۱۱ میگیره ..اما خب قیمت بالا رسولی پناه کارش حرف نداره فک کنم ۲۲ میگیره 

مرسی برای آپدیت آتنا جان اگر میشه یه لطفی بکن و هم چنان از خودت و اونایی که همزمان باهات عم ...

حتما عزیزم

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
اتنا جون عکسای پیج دکتر شبیه نمونه های توی مطب هست؟

من چندتا نمونه های استخونی تو مطب دیدم دقیقا شبیه عکسا بودن 

به نظرم دکتر به بینی استخونی خیلی بهتر میتونه مانور بده

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)

سلام منم یکی از گزینه هام دکتر ثابت مهر هست...

فعلا بخاطر کرونا نمی رم.

اما خیلی تعریفش میکنن.با چند نفر از مریض هاش چند ماه بعد عمل صحبت کردم همه شون راضی بودن.هم سن پایین هم سن بالا .هم گوشتی هم استخوانی،سوال زیاد پرسیدم و  جوابم رو با پیغام صوتی فرستادن.البته خودم ازشون خواسته بودم.

اصلا صداشون تو دماغی نبود ..من برام مهم هست این مورد و  گفتن آبریزش بینی هم ندارن...

دیگه  من چیز بیشتری نمیدونم..

فکر کنم طبیعی کار باشه بیشتر .من بخاطر همین پسندیدم و نکته مثبت دیگه ش این بود تو بیمارستان عمل میکنه.حالا شما اگر رفتی تجربه ت بگو 

2810