2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015375 بازدید | 66527 پست
سلام دوستان   لطفاً منو هم کمک کنید در راجب با ترمیم بینی اونقدر بیش از ده بار اون چهارصدو شصت ...

دوستان واقعا کسی هیچ نظری راجب به ترمیم بینی نداره😭

من واقعا گیج شدم دیروز بعد هفت سال خوندن تاپیک ترمیما بالاخره عضو نینیسایت شدم به امید کمک من واقعا ناامید وداغون شدم کاش اون زمان ها که تاپیک ترمیمی فعال بود میومدم ودردمو میگفتم عمل بینی من دری به سوی آغاز بدختیام شده الان هشت ساله

کسی با دکتر بصام اینجا ترمیم کرده اینجا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امین جان توروخدا میایی اینجا جواب منم بده. من دوماه ونیمه عمل کردم طرف راستم صافه طرف چپم بالای نوک بینی یه جاش تورفته پایینش پف کرده یه جاش قلمبه وسفته. همین باعث شده فرم نوک بینیم زشت شه. یعنی ورمه میترسم. خسته شدم به خدا. توروخدا جواب منم بدید لطفا 

سلام.منم میخوام با دکتر فتح سامی عمل کنم. شما نظرت چیه در مورد این دکتر؟ من ویزیتم رفتم یبار

من هنوز نرفتم پیششون ولی دختر خالم پیش عمل کرده خیلی خوب شده شما رفتی کسی بود که عمل کرده باشه آنجا مدل ها رو دیدی بعد اینکه هزینه عمل رو چقدر گفت فک‌کنم کارش خوبه ولی خیلی هزینش بالاست 

سلام به همگی بعد از مدت ها گفتم یه سری بزنم و از اوضاع و احوال عمل یکم براتون بگم  خب همونطور ...

مرسی برای آپدیت آتنا جان

اگر میشه یه لطفی بکن و هم چنان از خودت و اونایی که همزمان باهات عمل کردند آپدیت بزار برامون ممنون

امین جان توروخدا میایی اینجا جواب منم بده. من دوماه ونیمه عمل کردم طرف راستم صافه طرف چپم بالای نوک ...

فرزانه جان فکر کنم چند هفته پیش هم جواب دادم باید صبور باشی من که سهله الان دکترت هم نمی تونه دقیق بگه تا چه حد ورمه وآیا این موارد رفع می شه یا نه برای بینی استخوانی حداقل ۶ ماه فرصت لازمه واینکه گاهی اوقات احساس بدتون نسبت بینی تون به خاطر تغییری هست که هنوز بهش عادت نکردید اونم زمان می طلبه.در مورد آمپول هم راستش من هیچ اطلاعی ندارم

سلام.منم میخوام با دکتر فتح سامی عمل کنم. شما نظرت چیه در مورد این دکتر؟ من ویزیتم رفتم یبار

سلام منم نظرم رو سامیه شما مشاوره شدید ؟ چطوری بود نمونه هاشون ؟چی گفتن به شما 

سلام به همگی بعد از مدت ها گفتم یه سری بزنم و از اوضاع و احوال عمل یکم براتون بگم  خب همونطور ...

اتنا جون عکسای پیج دکتر شبیه نمونه های توی مطب هست؟

دعا کنین برا نی نی
من هنوز نرفتم پیششون ولی دختر خالم پیش عمل کرده خیلی خوب شده شما رفتی کسی بود که عمل کرده باشه آنجا ...

هزینه حدود بیست تومنه

من عمل کرده دیدم ولی پانسمان داشتن

من دو ساله دارم تحقیق می کنم. آخرش رسیدم به این دکتر.میگن کارش خوبه

2810