سلام به همگی
بعد از مدت ها گفتم یه سری بزنم و از اوضاع و احوال عمل یکم براتون بگم
خب همونطوری گفتم من با دکتر کامیابی حدود یک ماه و دو هفتست عمل کردم
از اونجایی که گوشتی بودم خب ورمم به نسبت زیاده
اینقد زیاد که اصلا شاید مشخص نباشه عملی هستم
از طرفی چون سرکار میرم و سرمو خیلی پایین نگه میدارم وممکنه از غذای شرکت که ادویه داره استفاده کنم بنابراین ورمو به نسبت زیاد میکنه
برای کاهش ورم امپول عضلانی تزریق کردم ، اناهیل خوردم و به نصیحت شایلین جان از بابونه هم استفاده کردم ولی خب همه ی اینا روی من یه تاثیر اندکی داشت و به قول دکتر فقط گذر زمان میتونه کمک کنه که به نسبت روزای اول خیلی بهتر شده
از نتیجه بخوام بگم خب برای قضاوت خیلی زوده و تمام مشکل ها بعد از 3 ماه خودشو نشون میده
ولی وقتی اولین بار بینیمو دیدم دوس داشتم از خوشحالی جیغ بزنم از بس که برام خوب جمع کرده
سوراخام کاملا متقارنه ، اصلا افت بینی نداشتم ، از لحاظ تنفسی هیچ مشکلی ندارم
ولی دقت کنید اینا همه برای بینی من تا الان به این صورته
کسایی که تقریبا با من عمل کردن و باهاشون در ارتباطم خیلی از نامتقارن بودن سوراخ ها ، برگشت قوز ، یا کج موندن انحرافشون گله دارن
ولی اونا هم چون زود عمل کردند به نظرم میتونه از ورم هم باشه
از دکتر ناراضی بد هم یه مورد دیدم که بینیشون و زیر ماسک پوشونده بودند ولی مامانش گله داشت کاملا کج شده که با دکتر صحبت کردند و قرار بود براشون رایگان ترمیم کنه
نکته ی مثبت دکتر کامیابی خوش اخلاقی و تعهد کاری ایشونه که خودشون میگن اگر درست نشد براتون ترمیم میکنم
و نکته ی منفی به نظرم اگه یکم سخت گیر هستید بیشتر تحقیق کنید ،با توجه به هزینه ی الان جراحی بینی که دکتر می گیرن شاید بشه دکترای بهتری هم انتخاب کرد
خلاصه اینکه بعد از عمل نباید خیلی سخت بگیرید و اینکه مطب یه روزایی فوق العاده شلوغ میشه و ادم و واقعا کلافه میکنه
امیدوارم این تجربه بهتون کمک کرده باشه