2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام شایلین جان جواب منم بده تو رو خدا. من دوماهه عمل کردم ولی نوک بینیم خیلی پهنه وانگار مربعیه. طرف راستم صاف وصوف ولی سمت چپ نوک بینی یه قسمت بالای نوک بینی فرورفته به سمت پره هام پفیو سفته یعنی همه اینا خوب میشه؟واینکه ورم چه جوریه ؟ سفته نرمه؟

سلام دوستان من نظرات رو از صفحه 3000 خوندم متاسفانه بسیار پراکنده بود و نتونستم تصمیم بگیرم   ...

سلام عزیزم دکتر رسولی پناه بهترین جراح بینی هستن و واقعا کارش حرف نداره اما خب یه کم‌هزینش بالاست..تهرانه

سلام به همه من همیشه خواننده خاموش بود امشب عضو شدم و ۳ ساله دارم دنبال دکتر خوب برای بینی میگردم  اخرش تصمیم گرفتم همدان ک به شهر خودم نزدیک تره عمل کنم ..ولی خوب دکترای خوبی هم سراغ دارم تهران ک واقعا کارشون حرف نداره ولی خوب برای من مقدور نبوده بیام تهران عمل

سلام شایلین جان جواب منم بده تو رو خدا. من دوماهه عمل کردم ولی نوک بینیم خیلی پهنه وانگار مربعیه. طر ...

سوال منم هست دماغ من بغراش سفته آیا ورمه سفتی علامته چیه کسی میدونه؟ 

سوال منم هست دماغ من بغراش سفته آیا ورمه سفتی علامته چیه کسی میدونه؟ 

نمیدونم والا من که افسردگی گرفتم به خدا نوک بینیم زشت وکج وکولس همش میگم چه غلطی کردم. مال من یه جا رفته تو نوک بینیم نرمه یه جا سفته. نوک بینیم پهنه ازقسمت استخوانی به پایین. نیمه گوشتی بودم والان بینیم کوتاه وپهن وزشت شدع.نمیدونم ورم چه طوریه؟.

بچه ها خیلی حیاتیهههه،میشه در مورد دکتر علی محمدخانی بگید من قراره اردیبهشت با ایشون عمل کنم

سلام خوبین .ببخشید شما پیش محمد خانی عمل کردین راضی بودین ؟؟جواب بدین که حیاتیه منم پیششون نوبت دارم

من یکسال ونیم پیش بینیمو عمل کردم دکتره خراب کرد بینیمو. خیلی ناراحت بودم. امسال رفتم سرکار یکی از همکارام دکتر نسرین راستا رو بهم معرفی کرد خودشم پیشش عمل کرده بود. دیدم بینیش خیلی خوشگل شده رفتم پیش دکتر نسرین راستا عمل بینی ترمیمی انجام دادم. واقعا استاده تو کارش خیلی خوب شد بینیم. از بینی قبلیم خجالت میکشیدم. عکسمو تو این لینکه گذاشته https://dr-rasta.com/عمل-بینی/
الان که مقایسه میکنم عمل اولم با ترمیمی زمین تا آسمون فرق میکنه.

2810