2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015387 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من چند روز پیش مطب دکتر سامی رفتم مشاوره.نمونه که فقط یه خانم جوانی با گچ اومده بود که اصلا حالش خوب نبود.برای تعویض گچ اومده بود.بقیه اومده بودن مشاوره که بیشتر ترمیمی بودن تا عمل اولی.داخل که رفتم دکتر منو معاینه کرد و گفت ۸۰ تا ۹۰ درصد ایرادهای بینیت برطرف میشه.من بینیم استخوانی هست.بهش گفتم دکتر راستشو بخواین همه از بینی گوشتی عمل شده های شما بیشتر تعریف میکنند تا بینی استخوانی.چطور میشه؟.خیلی دکتر بدش اومد از این حرف من و خیلی برام توضیح داد که اگر نتیجه گوشتی من ۸۰ باشه برای استخوانی میشه ۹۰.بعدش گفتم دکتر من بین شما و یزدانفر موندم‌.گفت اونم خوبه.اگه میخوای خوب بشی خیلی ها هستن.ولی من عالی عمل میکنم‌.گفت من طلا هستم.تو اروپا و آسیا از من بهتر نیست.شاید تو آمریکا ۴ یا ۵ نفر بهتر باشند.خلاصه دکتر خیلی از کارش اطمینان داره.قیمت هم ۱۶ دستمزد و ۵ هزینه بیمارستان به من داد.منشی هاش یکیش بینیش ناز بود که پرسیدم گفت عمل نکرده اصلا.حالا میخوام پیش یزدانفر هم برم که فعلا ‌کرمانشاه هست.زنگ زدم روزهای زوج مطب کرمانشاه هستش.توکل به خدا.تصمیم سختییه.

مطب گردی من:سامی صفحه ۳۱۲۸

جالبه قیمت عمل ترمیمی ها رو از دکتر پرسیدم گفت ۴۵ ۵۰ و بالاتر میشه.نمیدونستم هزینه ترمیم اینقدر بالاست.به نظرم توی انتخاب دکتر اینکه به ترمیم کشیده نشه خیلی مهمه.میگن با افزایش سن بینی خانمها و گوش آقایان بزرگ میشه.پس خیلی باید دقت کنیم.

جالبه قیمت عمل ترمیمی ها رو از دکتر پرسیدم گفت ۴۵ ۵۰ و بالاتر میشه.نمیدونستم هزینه ترمیم اینقدر بالا ...

ممنونم عزیزم دختر خاله منم یک سال پیش دکتر سامی عمل کرده بینیش خیلی خیلی قشنگ شده 

ببخشید دکتر سامی توی کلینیک هم عمل میکنن یا فقط بیمارستان هستش شما که پیشش رفتی اطلاع ندارید

گفت بیمارستان کیان فکر کنم.در مورد کلینیک نمیدونم.بینی دختر حالتون چی بود قبل عمل؟ میشه توضیح بدی.تو همین تاپیک یک کاربر به نام آرزو و کاربر دیگه به نام کتلین از سامی ناراضی بودن.واقعا قضاوت راحت نیست.

گفت بیمارستان کیان فکر کنم.در مورد کلینیک نمیدونم.بینی دختر حالتون چی بود قبل عمل؟ میشه توضیح بدی.تو ...

خیلی مشکل نداشت بینیش فقط قوز داشت یکم هم نوش پایین بود البته خیلی کم

سلام دوستان من میخوام بینیمو عمل کنم ولی طبیعی دکتر فرشته ابدولمطلبی به نظرم کاراشون خوب بود 

دکتر اکرمی ولی زیاد خوب نشنیدم راجبشون

دکتر فرید عطار هم دوستم عمل کرده خوب بود بنظرم 

ولی باز نمیتونم تصمیم بگیرم 

شما پیش چه دکتری تو کرج عمل کردید؟ کسی پیش ابدولمطلبی رفته؟

ممنون میشم جواب بدید😶 

2810