2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
انتخاب دکتر کار خیلی سختیه پیشنهاد می کنم کل تاپیک رو از اول بخونید من به جز این تاپیک از حدود ۱۰سا ...

آمین جان شما با کدوم دکتر عمل کردی ؟ واینکه بین دکتر طاهریان و نجات پور کدومش بهترن به نظر شما ممنون می شم راهنمایی کنید اخه من اول ابان وقت عمل دارم ولی بازم دارم فکر می کنم

شما دکترهایی که خط زدی میشه اینجا بگی ایا در مورد دکتر محمد حسین طاهریان اطلاعاتی داری اخه من قصد دا ...

لیستم بلند بالاس جلوش توضیحاتی که نوشتم باید سانسور کنم بزارم اینجا برام مقدور نیست

در مورد دکتری که فرمودید ، از کارای ایشون منم خیلی خوشم میومد، شیک و فانتزی عمل میکنه، ولی من و دوستم که باهم تحقیق میکنیم چندتا ناراضی از لحاظ تنفسی ازشون تو نت دیدیم

ولی در کل تمام پزشکای لیستمون ناراضی داشتن ولی ایشون به نسبت کمتر. منم مجبورم یه دکتر کم ناراضی انتخاب کنم که بتونه حتما انحرافمو درست کنه

چرا نوشتم تو نت ناراضی دیدم؟ چون ما مطب چندتا دکتر که رفتیم هیشکی نمیگه ناراضیه یا مشکلی داره، همه راضی و میگن عالیه بعد میان تو نت میگن دماغم اینجاش اینجوریه اونجوریه. کسی جرات نمیکنه تو مطب چیزی بگه

۹۹/۵/۱۸ جراحی پروتز سینه، ۳۲۰cc منتور ، دکتر نصیری، هزینه کل ۲۵م ، فعلا راضیم—————- در جستجوی جراح بینی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه اینستا نداره ولی شانسی با یکی تو اینستا دوست شدم که مماخشو پیش دکتر‌نجات پور عمل کرده بود ۸ سال ...

واااای چه خوبببب استخوانی بوده بینیش؟؟؟

میشه عکسشو برای منم بفرستیییی  

لیستم بلند بالاس جلوش توضیحاتی که نوشتم باید سانسور کنم بزارم اینجا برام مقدور نیست در مورد دکتری ک ...

میشه بیای واتس آپ از مطبگردی هات و تحقیقات برای ما هم بگی لطفا  

نوید رضوانی من رفتم مشاوره  اونحا چند تا دیدم که بد شده بودن یکیشونم که اصلا خراب کرده بود

اره منم دیدم ناراضی داره، ولی جدیدا خیلی بازاریاب پر کرده همه جا ازش تبلیغ کنن

۹۹/۵/۱۸ جراحی پروتز سینه، ۳۲۰cc منتور ، دکتر نصیری، هزینه کل ۲۵م ، فعلا راضیم—————- در جستجوی جراح بینی
میشه بیای واتس آپ از مطبگردی هات و تحقیقات برای ما هم بگی لطفا    

عضو شدم

سلام خانوما .زین اسبی یعنی چه جوری شده بینی. 

من سی ودو روزه عمل کردم امروزرفتم تعویض چسب ولی نوک بینیم حالت نداره عین سیب زمینی شده فرم خاصی نداره یعنی ازاین به بعد حالت میگیره ؟؟خیلی نگرانم

سلام ميشه بگين كسايي كه از دكتر نادريان ناراضي بودن در چه موردي بود نارضايتيشون؟؟؟؟

میگفتن بینی مارو تغییر نداده.یا ظاهرش خوب نشده

یکی گفت شک دارم اصلا منو عمل کرده باشه.قوز بینیم سرجاشه

آمین جان شما با کدوم دکتر عمل کردی ؟ واینکه بین دکتر طاهریان و نجات پور کدومش بهترن به نظر شما ممنون ...

دوست عزیز من تقریبا ۴ سال پیش (آذر ماه می شه چهارسال)با ابیانه عمل کردم.راستش این دکترهایی که گفتین رو آشنایی ندارم.دقت کرده باشید در مورد انتخاب دکتر زیادنظری نمی دم چون واقعا کار ساده ای نیست مگر اینکه توی دوران تحقیقات خودم با موارد منفی در مورد بعضی هاشون برخورد کرده باشم.من از سال ۸۹ دنبال دکتر بودم واصلا این اکانتم رو برای همین ساختم.سال ۹۵ عمل کردم.راستش خودِ من به طور حضوری فقط پیش مجلسی و عابدی پور رفتم اونم سال ۸۹ ولی بعدش به طور مرتب توی تاپیک های اینجا و چند تا سایت دیگه رو بررسی کردم از بین تموم دکترا فقط و فقط کارای ابیانه چشمم رو گرفت مدل بیشتر عملاش با سلیقه ام جور بود ولی راستش روز عمل اگر شوهرم هولم نمی داد تو می خواستم از ترس دربرم🤣🤣🤣🤣🤣حالا اما روزی ده بار می گم کاش ۱۰ سال پیش عمل می کردم.خلاصه نه عجله کنید و نه دچار وسواس بشید .تا روزی که یه اعتماد نسبی توی دلتون ایجاد نشده عمل نکنید.

من هر روز در گشت های اینترنتی حس می کردم دکتر مورد نظرم رو پیدا کردم ولی هفته ی بعدش به این نتیجه می رسیدم که اشتباه کردم😁😁😁😁من از تاپیک ۱ توی نی نی سایت شروع کردم ۲،۲.۵و ۳ رو هم خوندم متاسفانه هر چند وقت یکبار یه دکتری می یاد رو بورس و بعد از مدتی معلوم می شه در حدی که فکر می کردن نبوده.نظر شخصی خودِ من اینِ که دکتر مناسب خودتون رو باید پیدا کنید.اول اینکه مدل عمل هاش حداقل ۸۰ درصد عمل هاش مورد پسندتون باشه دوم اینکه مشکلات بعد از عمل بیمارهاش حداقل باشه من خیلی دیدم اینجا می گن یه بیمار از فلان دکتر دیدم که سوراخای بینیش یکی نبوده پس دکتر خوبی نیست خطش زدیم .عزیزان من عمل جراحی با خطا همراهه هیچ دکتری بدون خطا نیست.موقع بررسی کار یک دکتر باید دید خطای مهلکی داشته یا نه مثلا طوری که به سادگی قابل ترمیم نباشه.یک عمل یا یک عکس رو مرجع انتخاب قرار ندید مثلا توی پیج یک دکتر ممکنه شما چند تا نمونه دلخواهتون ببینید و این کافی نیست به نظرم حداقل ۷۰ درصد پیج باید به سلیقه شما نزدیک باشه چون اون نشان دهنده سبک کار پزشک هست.در آخر توقع خودتون از عمل جراحی رو واقع بینانه کنید شما قرار عمل بشیدتا حدودی ایرادها برطرف بشه و بینی بهتر از قبل بشه.یه بینی بسیار بزرگ یا خیلی کج می تونه بهتر بشه ودر حالت عالی ایرادهاش کاملا رفع بشه ولی دکترا هم محدودیت هایی دارن حتی ممکنه موقع عمل به این نتیجه برسن که دستکاری بیشتر ممکنه باعث بروز ایرادهای دیگه بشه.چون علاوه بر بینی ممکنه تقارن صورت کاملا از دست بره چیزی که قبل از عمل هم بوده ولی بعد از عمل ممکنه بیشتر خودشو نشون بده.

2810