2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015355 بازدید | 66526 پست
بچها من ۱۲ روزه عمل کردم  چند بار دستم توی خواب خورده به بینیم خطرناک نیست ؟ خیلی میترسم کسی ...

دوست من یکماهه عمل کرده و همین اتفاق افتاده 

میگه انقدر دردم گرفت که حس کردم دنیا داره دور سرم میچرخه

ولی چیزیش نشده و پیش دکتر هم رفته و فهمیده الحمدلله مشکلی براش پیش نیومده

بیشتر مواظب باشین لطفا

به اعماق درونت برو ، شگفت‌زده خواهی شد ! هنگامی که درمیابی نفرت، حسادت و خشم تنها در پیرامون وجودی توست و در عمیق‌ترین لایه‌های وجودت ، تنها عشق است که خانه دارد
دوست من یکماهه عمل کرده و همین اتفاق افتاده  میگه انقدر دردم گرفت که حس کردم دنیا داره دور سرم ...

مرسی عزیزم 🌿

حداکنه برای منم اتفاقه بدی نیوفته

بینیم خارش داره موقع خواب یهو دستم روناخودآگاه میبرم سمتش

درتاریخ ۱۳۹۹.۹.۹ بهترین اتفاق زندگی ام خواهد افتاد😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچها من ۱۲ روزه عمل کردم  چند بار دستم توی خواب خورده به بینیم خطرناک نیست ؟ خیلی میترسم کسی ...

نه نگران نباشید ضربه های در این حد خطرناک نیستن ولی بیشتر مراقبت کنید.در ضمن مبارک باشه😊😊😊😊

بچه ها سلام بینی منو دکتر ارسطو اشتری تخریب کرده هم مشکل تنفسی دارم وهم چسبندگی روی بینیم قوز اومده زین اسبی شده سمت راستم هیچ عصروفی نداره خود دکترم بی ادب بیشرف حتی قبول نکرد ترمیم کنه یک خانومی تومطب گذاشته به دلایل مختلف میخواست بچاپه منو خواهشا یک دکتر ترمیمی خوب معرفی کنید دکتر تقوی خوبن

دوستان میشه راهنماییم کنین. من ۱۰ سال قبل بینیمو عمل کردم ولی خیلی بد شده بود و سوراخا نامتقارن اما دیگه شرایط مالی عمل دوباره رو نداشتم به اضافه این که ازدواج کردم و بچه دار شدم و نشد که دوباره عمل کنم. الآن میخام عمل کنم لطفا یه دکتری رو معرفی کنین که عمل ترمیمی رو برام انجام بده با قیمت نهایتا ۱۰ میلیون و این که بینیم‌ گوشتیه

دوستان میشه راهنماییم کنین. من ۱۰ سال قبل بینیمو عمل کردم ولی خیلی بد شده بود و سوراخا نامتقارن اما ...

عزیزم پیش کی عمل کرده بودی سوراخ های بینیت نامتقارن شده؟

پیش چندتا دکتر رفتم قبول نکردن ترمیمم کنن میگن ریسک داره نمیدونم پیش کی برم که گند دکتر اشتری جمع کن ...

راستش من خودم با دکتر رجایی عمل کردم و دلیل انتخاب ایشون هم یه ترمیم خیلی موفق بود که ازشون دیدم الان این عمل رو هایلایت کردن تو پیجشون ولی زیاد ترمیم قبول نمی کنه با این وجود دکتر با دانشی هستن ضرر نداره تو گزینه هاتون بذارید دکتر تقوی و باستان نژاد هم برای ترمیم خیلی اسمشون شنیدم همه رو با دقت بررسی کنید و این بار بی گدار به آب نزنید متاسفانه اشتری من یه نفر دیگه هم دیدم که بینیش زین اسبی شده بود و وقتی ایشون رفته اعتراض کرده با لحن خیلی بدی باهاش برخورد کرده

دوست خوبم پیشنهاد من اینه با این مشکلاتی که گفتی، اول تو شهر خودت به یه دکتر متخصص گوش حلق بینی مراج ...

شما دکترهایی که خط زدی میشه اینجا بگی ایا در مورد دکتر محمد حسین طاهریان اطلاعاتی داری اخه من قصد دارم پیششون تا دوسه ماه دیگه عمل کنم ممنون می شم اگه کسی چیزی در مورد ایشون می دونه بهم بگه خلاصه خیلی سردرگم و کلافه ام

راستش من خودم با دکتر رجایی عمل کردم و دلیل انتخاب ایشون هم یه ترمیم خیلی موفق بود که ازشون دیدم الا ...

رجائی چقدر می گیره ؟ البته باستانی نژاد و من یه بینی بد ازش دیدم که طرف ناراضی بود و بعد یه سال حالت افتادگی داشت که قرار بود بره پیشش دوباره

سلام به نظرتون غلامرضا احمدی واسه بینیای گوشتی خوب نیست؟ چن وقته میخام برم پیشش نمیشه منتها درو بریا ...

غلامرضا احمدی ناراضی های قوی ای داره . خیلی احتیاط کن . من بیش از هر دکتری از ایشون ناراضی دیدم

سلام خانوما امروز رفتم اتل بینیمو برداشتم اما بینیم هنوز کیپه کیپه توروخدا کسی بوده مثه من باشه بعد ...

دوست عزیز خیلی مسئله طبیعی ای هستش . بعضیا بعد دو هفته بعضی ها هم بعد 1 ماه بینیشون باز میشه . اصلا نترس و به توصیه پزشکت گوش کن . هیچ مشکلی نیست 

2810