2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015333 بازدید | 66526 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما امروز رفتم اتل بینیمو برداشتم اما بینیم هنوز کیپه کیپه توروخدا کسی بوده مثه من باشه بعد ...

دکترت گفته شست وشو بدی؟

منم بعدازدوازده رور هنوز بینیم کیپه 

دکترم گفته باید بعد ازدوهفته شست وشو بدی

درتاریخ ۱۳۹۹.۹.۹ بهترین اتفاق زندگی ام خواهد افتاد😍
دکترت گفته شست وشو بدی؟ منم بعدازدوازده رور هنوز بینیم کیپه  دکترم گفته باید بعد ازدوهفته شست ...

بله دکتر گفته. از بعداز در اوردن تامپون من دارم شستشو میدم جالبه اب رد میشه اما هوا رد نمیشه . انگار تا یکی دوماه وضع همینه باید عادت کرد تا ورما بخوابه. من که شبا ارام بخش میخورم واگرنه واقعا خوابم بمشکل خورده

من شهرستانم اینجا نتونستم زیاد مطب گردی کنم دکتر موسوی پناه رفتم سه تا ازدوستام پیشش رفتن خیلی راضی بودن از این بابت که ورم نیس مطمعنم چون تیغه ش دس که میکشی قشنگ کجه بعد سوراخ سمت راست از داخل خیلی چسبیده نوک بینیمم قشنک متمایل به پایینه 

یه ماه پیش رفتم پیشش گفت چیزی نیس برات ژل میزنم صاف میشه گفتم من عمل نکردم که بخوام بعدش ژل بزنم خلاصه خیلی داغون و ناراحت از مطبش اومدم بیرون الانم خیلی ترسیدم نمیتونم باز پیش خودش ترمیم کنم اصلا بهش اعتماد ندارم دیگه 

بنظرم تاپیک ترمیم بینی سر بزنی بهتره ولی بهتر نیست یبار مشاوره پیش دکتره دیگه بری بگه اصلاح میشه یا ...

تاپیک و از کجا پیدا کنم ببخشد من اولین باره تاپیک نظرسنجی شرکت کردم زیاد بلد نیستم 😌

من شهرستانم اینجا نتونستم زیاد مطب گردی کنم دکتر موسوی پناه رفتم سه تا ازدوستام پیشش رفتن خیلی راضی ...

دوست خوبم پیشنهاد من اینه با این مشکلاتی که گفتی، اول تو شهر خودت به یه دکتر متخصص گوش حلق بینی مراجعه کن، مشکلات بینیت از لحاظ علمی بگه، سی تی اسکن بنویسه برات دقیق معلوم شه مشکل بینیت چیه

تهران دکتر خیلی زیاد داره، باور کن فقط تو لیست خودم حداقل صدتا دکتر خط خورده، از تاپیک ترمیم بینی دکترارو انتخاب کن، مشاوره انلاین شو (اینستا یا واتساپ) مشکلات دقیق بینیت از نظر پزشک رو بنویس،عکس سی تی اسکن و عکس چند رخ از بینیت بفرست، ببین ترمیم بینی شما انجام میدن؟ هزینش چقدره؟ شاید با بی حسی تو مطب بتونن مشکلت حل کنن

من خودم تعریف امیری زاد و منافی رو شنیدم برای ترمیم

حتما خوب تحقیق کن ببین ترمیمیا ازون دکتر راضی هستن یا نه

اینم لینک تاپیک ترمیم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/409340/ترمیم-بینی?page=468

۹۹/۵/۱۸ جراحی پروتز سینه، ۳۲۰cc منتور ، دکتر نصیری، هزینه کل ۲۵م ، فعلا راضیم—————- در جستجوی جراح بینی

بچها من ۱۲ روزه عمل کردم 

چند بار دستم توی خواب خورده به بینیم خطرناک نیست ؟

خیلی میترسم کسی بوده این جوری دستش بخوره به بینیش بعدازعمل؟؟

درتاریخ ۱۳۹۹.۹.۹ بهترین اتفاق زندگی ام خواهد افتاد😍
سلام مبارک باشه عزیزم تا ۳ هفته میگن خنده قهقهه نزنین  اما ایرادی نداره من به دکتر میگفتم خیل ...

سلام

ممنونم گلم‌ ❤

خیلیی ممنون 😘😘

به اعماق درونت برو ، شگفت‌زده خواهی شد ! هنگامی که درمیابی نفرت، حسادت و خشم تنها در پیرامون وجودی توست و در عمیق‌ترین لایه‌های وجودت ، تنها عشق است که خانه دارد
2810