2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015359 بازدید | 66527 پست
واقعا؟؟؟ من آخرین انتخابم بود دکتر عالیااان     اخه دکتر سلطانی فر هم اینجا گفتن خرابی د ...

اره واقعا

همین امروز هم یک اکانت بود که باز بود و استوریشو دیدم بینی کاملا کوفته ای بود و اصلااا زیبا نبود اصلا

سلام  به همگي 🌼🌼 خلاصه اين شتر عمل كردن در خونه ي منم خوابيد !!!! من از اين سايت و نظر همگي ...

سلام آتنا جان

امیدوارم عملت به بهترین شکل پیش بره و یک مماخ خوشگل با نوک نه گرد نه تیز فاصله لب و بینیت زیاد نشه کانتور نداشته باشه خط نندازه گوشت اضافه در نیاره افتاده نشه بعدش نه خیلی سربالا نه سرپایین نه خیلی طبیعی نه فانتزی نه بزرگ باشه نه زیاد کوجیک و خلاصه اخرش هرطور دکتر خودش صلاح میدونه و به صورتت باید واست در بیاد 😂😘

من اگر حافظم درست یاری کنه شما بوووودی که خیلی وقت پیش در مورد دکتر نجات پور نوشته بودی. نظری داری در موردش عزیزم؟

و لطفا هر موقع وقت کردی از دکتر کامیابی هم واسمون بگو ماچ بهت 😚😚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آتنا جان الان مطب گردی هاتو خوندم و به سرعت نور رفتم پیج اینستای دکتر کامیابی رو فالو کردم حالا تا اکسپت کنند 😅

دیدم که دکتر نجاتی هم جزو گزینه هاتون بودند. میتونم‌بپرسم ایشون رو انتخاب نکردی عزیزم؟

شما چه دکتری رو پیشنهاد میکنین ؟؟؟

انتخاب دکتر کار خیلی سختیه

پیشنهاد می کنم کل تاپیک رو از اول بخونید من به جز این تاپیک از حدود ۱۰سال پیش تاپیک ۱،۲،۲.۵ و تاپیک ترمیمی ها رو خوندم و از تجربه ی بقیه استفاده کردم البته اون تاپیکای دیگه الان موجود نیستن ولی حداقل این تاپیک رو کامل بررسی کنید.

سلام خانوما خوبید.من تازه اومدم تواین تاپیک .من بینیمو یک ماهه عمل کردم دیروز رفتم دکتر چسبمو عوض کنه بینیمو دیدم حالم بد شده انگاریه مستطیل گداشتن رو صورتم از بالای تیغه بینی تا نوک بینیم پهنه.میترسم یعنی حوب میشه ؟ورمه؟

سلام خانوما خوبید.من تازه اومدم تواین تاپیک .من بینیمو یک ماهه عمل کردم دیروز رفتم دکتر چسبمو عوض کن ...

ببخشید من یه سوال از شما دارم من تازه ۴روزه بینیمو عمل کردم و کلا الان کیپه کیپه شماهم مثه من بودین؟اگه اره چقدر طول کشید که بینیتون باز شد و تونستین نفس بکشین من خیلی نگرانم 

اصلا نگران نباش آروم آروم شستشو بدید روزای اول ممکنه حس کنید اصلا شستشو نمی شه ولی ادامه بدید و بشور ...

ینی عزیزم وقتی گچ رو برداشتین گرفتگی بینیتون خوب شد و تونستین از بینی نفس بکشین؟

2810