2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

سلام 

من قبل از عیداینحا زیاد میومدم

دیگه به خاطر کرونادبیخیال عمل شدم

قبلا اینجاوتلیانه خبلی تعریف دیدم

الان گدوم‌دکترا خیلی مطرحن

ابیانه خوبه همچنان؟

دخترم عشق منه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من ٨سال پيش عمل بيني كردم 

گفتم شايد اطلاعاتم به دردتون بخوره 

من با دكتر شهريار يحيوي عمي كردم سال ٩١  بود و اون سال از من ٧ميليون گرفت يا ٦دقيق يادم نيس

من الان خيلي راضي نيستم 

من بيني ام مشكلي نداشت فقط نيمه گوشتي بود 

الان دوسه سالي ميشه ببينيم گرفتگي پيدا كرده 

كارش اصلا خوب نيست 

تروخدا نرين پيشش ،من همش ميگم پيش دكتر ديگه ميرفتم شايد بهتر ميشد 

از لحاظ ظاهري هم دوسايز جاداشت كوچيك بشه

بازم سوال داشتين در خدمتم

خدایاهرچی خودت صلاح میدونی ولی اگه خواستی به دخترای منم داداش بده. ای مهربانترین

من تقربا 2 ماهه عمل کردم تا الان جایی نرفته بودم که فامیل و آشنا ببینن، امروز تازه اولین بار با عکس العمل بقیه با این موضوع مواجه شدم 😐خیلی سخت بود شایدم من خیلی حساسم ولی بشدت شکست روحی خوردم ازین داستان😂😂😂😂شماها چجوری بعد عمل با سوالای بقیه که چرا عمل کردی؟ مگه دماغت بزرگ بود؟ چقدر دادی؟ نمیدونم چرا به ما نگفتی برخورد کردین؟ 

سلام بینیتون پرکار بود؟چرا سامی؟

سلام

بینی من گوشتی بود افتادگی هم‌ داشت سوراخ های بینیم هم ناقرینه بود

من نمونه کارهای دکتر سامی رو‌ دوست داشتم امیدوارم بینی من هم خوب بشه فعلا که پر از ورمه

عزیزم مبارک باشه بینی جدیدت . هزینه چقدر شد ؟ بینی تون گوشتی بود یا استخوانی ؟ طبیعی خواستین یا فانت ...

سلام

خیلی ممنون

من چون قبل کرونا ویزیت شده بودم هزینه جراحی ۱۹ شد ۲ تومن هم هزینه ازمایش روی هم ۲۱ برام تموم شد ولی میگن الان گرون کرده

بینی من گوشتی بود سوراخ های بینیم هم ناقرینه بود افتادگی هم‌ داشت

اقای دکتر اصلا از من نپرسید چه مدلی میخوای خودم لحظه اخر توی اتاق عمل گفتم که قد بینیم خیلی کوتاه نشه چون بینی طبیعی میخواستم الان راضیم ولی فقط میترسم ورمش بخوابه خیلی افت کنه برای همین پشیمونم که گفتم زیاد کوتاه نکنه چون خودش گفت نظر خودم این بود که نوک بینیتو بالاتر ببرم ولی چون خودت نخواستی نبردم  

اکثر دکتر ها به من گفته بودن که تغییر نمیکنی ولی فعلا تا الان همه اطرافیانم بهم گفتن که خیلی زیاد تغییر کردم البته فعلا پر از ورمه نمیشه قضاوت  کرد

سلام خیلی ممنون بعد از ۱۵ روز گچ را برداشتم

سلام عزیزم بینیت مباررک 

منم دوشنبه عمل کردم این گچ یاپلاستیک روی بینیم باورم دماغم دیگه میزان نیست یعنی یک طرفش یکم بالا اومده 

درتاریخ ۱۳۹۹.۹.۹ بهترین اتفاق زندگی ام خواهد افتاد😍
2810