2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
ببین بینیتون به احتمال زیاد برامدگی نداره بلکه غضروف اطرافش تحلیل رفته و لذا این نقطه برامده دیده م ...

متاسفم شایلین جان 

اون موقع یه جو بدی بودش که کسی از برادران بد نمیگفت نمیدونم چرا

من که باهاش آشنایی نداشتم ولی پیجشو نگاه میکردم  فاصله لب و بینی زیاد بود بخاطر همین سراغش نرفتم ولی میدیدم همه اینجا تعریف میکنن بازم گفتم حتما نمونه های مطب خیلی بهتر از پیج هستن 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متاسفم شایلین جان  اون موقع یه جو بدی بودش که کسی از برادران بد نمیگفت نمیدونم چرا  من ک ...

عزیزم شما جراحی کردین؟

شرح مطب گردی:دکتر تقوی ص ۳۰۸۸____مطبگردی مجازی دکتر ابیانه ص ۳۰۸۹___دکتر احمدرضا رجایی ص ۳۰۹۷
سلام ، مرسی زهره جان از توضیحاتت ، اون دکتر ساریخانی که شما گفتید تو شیراز عمل میکنه دکتر داریوش سار ...

عزیزم هستین بهم جواب بدین ؟ من خیلی دوس دارم پیش این دکتر عمل شم اما نمیدونم هزینه هاشون چطوره  اگه هستین بهم بگین لطفا مطب بخاطر کرونا فک کنم جواب نمیدن 

بافکر کردن به هرالاغی ذهن خودرا باغ وحش نکنیم....! ،برا خوب شدن مریضیم یه صلوات برام میفرستین ممنونم منم دوس دارم بخندم   ...
منم به شدت دوست دارم با دکتر نوری عمل کنم کاش اگر ناراضی داره لطف کنن علتشو بگن و الان انتخابم ...

از همه کسایی که تو این سایت با خوندن مطب گردیاشون  بهم کمک کردن  ممنونم من  چراغ خاموش خیییلی از این تاپیک استفاده کردم  واقعا اگه این سایت نبود من  نمیدونستم چطوری جراحمو انتخاب کنم

من بالاخره با مطب گردی و کلی تحقیق با دکتر نادریان عمل کردم 

دوهفتست و "برای من"   فکر میکنم انتخاب خوبی بود با اینکه هنوز  ورم داره  و با توجه به مراجعه زیادم به مطبش و جراحی خودم و دیدن نتیجه جراحی بقیه باید بگم اگه با هزینه جراحیش که از بعضی دکترا بالاتره اوکی هستین حتما جزو لیست بررسیتون قرارش بدین مخصوصا اگه مدل طبیعی و تا حدی نیمه فانتزی میپسندین  

و اینکه از  ناراضیای دکتر  فقط دونفرو دیدم‌ و بقیه تو مطب و اینستا راضی بودن ،اون دونفرم  علت نارضایتیشون تغییر کمشون نسبت به هزینه جراحی بود و نکته خاصی و خرابکاری لااقل من که ندیدم

امیدوارم براتون مفید باشه:)

پیش کی عمل کردین؟ 

نیما برادران

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
متاسفم شایلین جان  اون موقع یه جو بدی بودش که کسی از برادران بد نمیگفت نمیدونم چرا  من ک ...

بله

جو بسیار مثبت هیجانی

و بعدش هم جو بسیار منفی هیجانی

ولی چه در تعریف و چه در انتقاد نباید هیجان داشت 

ماههای اول و تا یکسال هر اظهار نظری میتونه اشتباه باشه

حتی شاید همین نظرات من هم اشتباه باشه چون هنوز شکل بینی نهایی نشده...

و دقیقا بخاطر همین موضوع و فرار از اون جو عجیب هیجانی بود که من اون زمان سکوت کردم

جو اون روزها طوری بود که زیاد نوشتنهای من میتونست منجر به خطای دوستان بشه و اگر حرفی راجب دکتر میزدم میتونست نظرم منجر به تبلیغ دکتر و تشویق عده ای از دوستان برای انتخاب این دکتر باشه

هرچند اون زمان عزیزانی بمن گلایه کردند، اما از سکوتم راضی ام🌸

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
شما مطب کدوم دکترا رفتید ؟ 

تحقیقای من بیشتر با کیسای جراحی اینستا بود که بهشون یپام میدادم و خوندن اینجا ولی حضوری سجادیان میلانی دوبار قارونی و نادریان چند بار قبل عمل رفتم.  

نادریان خوش برخورده که اصن معروفه به این قضیه من تو خیلی از مطب گردیا دیدم که دوستان  هم گفتن ولی قبول دارم به خیلیا نه میگه و عملشون نمیکنه 

چیزی که من تا اینجای کار متوجه شدم این بوده که بلاجی خیلی طبیعی تر از محمد خانی عمل میکنه و نارضایتی ازش ندیدم ولی از اونجا که هزینه عملاش بیشتر از محمدخانی هست کسی روش مانور نمیده . هزینه : 14-18 میلیون

2810