2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
دوستان کسی اطلاعاتی از دکتر بلاجی داره ؟

کارای پیجشون که خیلی خوبه.همه بینی های بالای یک سال.من شنبه وقت دارم.میام مطب گردیمو میزارم.

شرح مطب گردی:دکتر تقوی ص ۳۰۸۸____مطبگردی مجازی دکتر ابیانه ص ۳۰۸۹___دکتر احمدرضا رجایی ص ۳۰۹۷
دوستان کسی اطلاعاتی از دکتر بلاجی داره ؟

کارای پیجشون که خیلی خوبه.همه بینی های بالای یک سال.من شنبه وقت دارم.میام مطب گردیمو میزارم.

شرح مطب گردی:دکتر تقوی ص ۳۰۸۸____مطبگردی مجازی دکتر ابیانه ص ۳۰۸۹___دکتر احمدرضا رجایی ص ۳۰۹۷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=149678512]hamta95 عزیز به سلامتی با محمد خانی عمل کردید؟ اگه براتون مقدور باشه بیایید و از حالتون برامون بگید. ...[/QUOTEسلام عزیزم نه بهم ۶ مهر وقت داده ولی اسممو گذاشته تو رزرو.با این چیزایی که خوندم خیلی دو دل شدم نمیدونم چیکار کنم؟😔😔

سلام بچه ها خوبین 

من بعد فک کنم یکسال اومدم تاپیک سر زدم 

امیدوارم دوستایی که عمل کردن از عملاشون راضی باشن 

من با حسنانی عمل کردم یک سال و دوماهه از عملم میگذره و ۹۰ درصد راضیم 

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
سلام بچه ها خوبین  من بعد فک کنم یکسال اومدم تاپیک سر زدم  امیدوارم دوستایی که عمل کردن ...

سلام عزیزم.نوع بینیتون چی بود؟طبیعی دوست داشتیذ،؟کاش میشد عکستونو ببینم

2810