2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
دوستان عزیز کسی هست که خودش یا آشناهاش پیش "سجادیان" عمل کرده باشه ؟ یا اطلاع داشته باشه چجوریه عمل ...

من کسی نمی شناسم ولی دو سه سال پیش اینجا برای بینی های گوشتی صحبتشون بود منم اون موقع میخواستم برم که دیگه نشد ولی تجربه من اینه از تو کامنتها کسایی که باهاشون عمل کردن پیدا کنید حتما حتما بالای شش ماه از عملشون گذشته باشه و عکس های بدون ادیت ازشون بخواهید البته که برای شما چون آقا هستید یه مقدار سخته بهتون عکس نشون بدن به طور کلی بینی آقایون دکترای وارد قوس نمیدن و صاف درمیارن نوک بینی هم زاویه اش با صورت کمتر از خانوما باید باشه ولی اگه خودتون قوس و سربالا دوست دارید اون یه بحث دیگه هست موفق باشید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من خودم به شخصه از این جا خیلی چیزا یاد گرفتم و وظیفه خودم میدونم با اینکه وقت زیادی ندارم ولی همچنان بیام و نظر بدم از شایلین عزیز هم ممنونم منم اگه خودم مدلهای دکتر برادران رو پسندیده بودم احتمال داشت باهاشون عمل کنم چون جو خیلی مثبتی ازشون اینجا و گروه واتس اپ بود و به طور خیلی عجیبی هیچ نارضایتی تو نت و صفحه های نظر سنجی ازشون نیست

تایم عملت مشخص نشده هنوز ؟ راستشو بخوای من بعد اینکه تو نظام پزشکی دیدم تاریخ تخصص و تبلیغاتشو یکم ش ...

دقیقا شما هم مثل منید😓😓 آدم با دیدن نمونه های پیچش مشتاق میشه...ولی این همه حجم از تبلیغ هم آدمو دلزده میکنه...

دقیقا شما هم مثل منید😓😓 آدم با دیدن نمونه های پیچش مشتاق میشه...ولی این همه حجم از تبلیغ هم آدمو د ...

میدونین متاسفانه گاهی تبلیغ کاملا نتیجه برعکس داره ، من خودم به شخصه وقتی به یکی اعتماد دارم هی میاد خودشو بزور ثابت کنه هی تبلیغ کردنشو میبینم کاملا دلزده میشم ، پزشک ماهر احتیاجی ب تبلیغ با پیج های مزخرف نداره 

میدونین متاسفانه گاهی تبلیغ کاملا نتیجه برعکس داره ، من خودم به شخصه وقتی به یکی اعتماد دارم هی میاد ...

دقیقا....اما نمیدونم چرا من به خود دکتر محمدخانی حس خوبی دارم....😭 من شنیدم ی مدت هلند بودن انگار شاید دلیل وقفه افتادن بین تخصصشون همین باشه تو بیوگرافیشون خوندم انگار اگر اشتباه نکنم 

دقیقا....اما نمیدونم چرا من به خود دکتر محمدخانی حس خوبی دارم....😭 من شنیدم ی مدت هلند بودن انگار ش ...

ای خدا 😭😭 اگه به یه جمع بندی رسیدین و چیزای خوبی ازش شنیدید لطفاً لطفاً لطفاً بمنم بگین 

کسی از دکتر عالیان خبر داره کارش چطوره؟؟ برای بینی گوشتی؟؟ ریسک کارش چطوره؟؟

سلام عزیزم اگه منظورت علیرضا عالیانه اقای دکتر چند سال پیش تو زنجان ابهر بودن دختر عمه من حدود سه ساله پیشش عمل کرده مدل بینش خیلی خوبه ولی صدرصد راضی نیس چون یه چن ماه پیش غضروفای نوک بینیش زده بود بیرون و میخاست بره پیش دکتر عزیزم نظر من نظر شخصی من دربارع این دکتر پنجاهه پنجاه یعنی یا خیلی خوب یا خیلی افتضاح من با یکی از همکارای ایشونم صبحت کردم وقتی تو حومه ما دوتا دکتر بود گلی و عالیان عالیان گزینه دوم بود یعنی بهتر از ایشونم میتونی پیدا کنین باز خودتون تحقیق کنیین من فقط اطلاعاتی ک داشتم و در میان گذاشتم در پناه خدا

مامان دوقلو ها
بچه ها جديدا كسي نيمه فانتزي عمل كرده كه راضي باشه؟  از جراحان نيمه فانتزي چه كسي رو توصيه ميك ...

نیمه فانتزی رسول پناه اصلا کل کارای پیج اینستاگرامشون یعنی بیشترشون نیمه فانتزیه

مامان دوقلو ها

منم قصد انجام عمل بینی داشتم که دوستم دکتر راستا رو بهم معرفی کرد برای این کخه بیشتر بشناسمش رفتم از سامانه مشاوره انلاین نوبت انلاین گرفتم الان دو مرتبه س ت باهاش صحبت کردم با توجه به جواب سوالایی که گرفتم قصد دارم با ایشون انجام بدم این عمل مو من که اینجوری ازشون نوبت می گیرم شما هم می تونید برید ببنید https://mavarateb.com/doctor/دکتر_نسرین_راستا

shoma cheqadr khub tahqiq kardin:) kare dr.mohebi ru ham didin? mishe natijeie kartun ru inja be ma ...

بله حتما.دکتر محبی چون خیلی دیر وقت میده اصلا تو گزینه های من نبود.

شرح مطب گردی:دکتر تقوی ص ۳۰۸۸____مطبگردی مجازی دکتر ابیانه ص ۳۰۸۹___دکتر احمدرضا رجایی ص ۳۰۹۷
2810