2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015375 بازدید | 66527 پست

خانمهای گل سلام ، من بالاخره بعد دوسال از محبی وقت عمل گرفتم که بعد تحقیق متوجه شدم کاراش افتضاح شده ، بین محمدخانیو رویا لطفی یگانه دودل شدم ، محمد خانی آذر وقت مشاوره داد و لطفی هفته پیش ، رفتم مطبش و اونایی که اونجا بودن راضی بودن یکی هم گف پنج سال پیش فامیلمونو عمل کرده بود و من از طریق اون اومدم عمل شدم مشکل تنفسی ندارم و راضیم ، اخلاقش که عالی بود با حوصله هم بودو ویزیتشم رایگان بود ،گفت تا آخر مهر وقتم پره منم گفتم فعلا عجله ای ندارم ، اما حس خوبی ندارم چون سنش کمه و شیش ساله عمل می‌کنه ، محمد خانی هم بعد تحقیق متوجه شدم انگار ناراضی داره ، رفتم سایت نظام پزشکی اسمشونو سرچ کردم لطفی سال ۹۰ پزشکی قبول شده و سال ۹۴ تخصص گوش و حلق و بینیشو گرفته ، اما محمدخانی سال ۸۶ پزشکی قبول شده و سال ۹۸ تازه تخصص گوش و حلق و بینیشو گرفته !!! این برام عجیب بود که چرا انقدددررر فاصله افتاده بین قبولیش تا گرفتن تخصصش ؟ این شد که فهمیدم کلا یکساله داره عمل می‌کنه و مراجعه کننده هاش زیر یکسال عمل شدن ، لطفاً اگر کسی چیزی راجب لطفی و محمدخانی یا دکتر بهتر می‌دونه منو راهنمایی کنه واقعا دارم دیوونه میشم !

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانمهای گل سلام ، من بالاخره بعد دوسال از محبی وقت عمل گرفتم که بعد تحقیق متوجه شدم کاراش افتضاح شده ...

منم برام واقعا جای تعجب داشت در صورتی که محمد خانی سه سال پیش هم عمل بینی داشته.

لطفی یگانه اصلا پروانه مطب نداشت!!

محمد خانی هم تا دو مرداد پروانه داشت!!

من از تبار مـهــرم ،از نسل مــیــزان، صمیمی و گرم🍁🍂
 منم برام واقعا جای تعجب داشت در صورتی که محمد خانی سه سال پیش هم عمل بینی داشته. لطفی یگانه ا ...

بنظرت از کجا میتونیم پیگیری کنیم ؟ نمی‌دونم چرا نمیتونم جز این دوتا ب کسی اعتماد کنم ،لطفی که رفتم مطبش اصلا منشیش مثل بعضیا دخالت نمی‌کرد یا گوش نمیداد ببینه اونایی که عمل کردن ب ما چی میگن یجور انگار ب خودشون مطمئن بودن ، کامنتاشم‌کاملا بازه مال کسیو پاک نمیکنه حتی زیر پستاش تبلیغم میکنن ، ولی محمد خانی کامنتاش محدوده من ب شخصه سه نفرو دیدم که زیر همه پیجایی که اسم محمدخانی یا هشتگش هس تبلیغشو میکنن خواستی ای دی هاشونو میدم ببینی پیجاشونم فیکه ، ولی باز از یکی  دو تا پستش خوشم‌اومده فک میکنم اون شکلی بمن میاد ، شما بین کیا مردد هستی؟

بنظرت از کجا میتونیم پیگیری کنیم ؟ نمی‌دونم چرا نمیتونم جز این دوتا ب کسی اعتماد کنم ،لطفی که رفتم م ...

منم همینطور هر دکتری رو میبینم بازم عمل محمدخانی رو ترجیح میدم 

نمی‌دونم چرا ؟

بنظرت از کجا میتونیم پیگیری کنیم ؟ نمی‌دونم چرا نمیتونم جز این دوتا ب کسی اعتماد کنم ،لطفی که رفتم م ...

من از چند نفر که تو اینستا بودن پرسیدم راضی بودن اون روزم که رفتم پنج نفر رو دیدم اونا هم از عملشون راضی بودن یکی دو نفرم تو نی نی سایت دیدم که راضی بودن 

ناراضی ندیدم راستش.

ولی نمی‌دونم باز شک دارم میترسم

من از چند نفر که تو اینستا بودن پرسیدم راضی بودن اون روزم که رفتم پنج نفر رو دیدم اونا هم از عملشون ...

تایم عملت مشخص نشده هنوز ؟ راستشو بخوای من بعد اینکه تو نظام پزشکی دیدم تاریخ تخصص و تبلیغاتشو یکم شک ‌پیدا کردم‌ بهش .. ای کاش یکی بود درست حسابی میتونست راهنماییمون کنه 😭

تایم عملت مشخص نشده هنوز ؟ راستشو بخوای من بعد اینکه تو نظام پزشکی دیدم تاریخ تخصص و تبلیغاتشو یکم ش ...

نه هنوز مشخص نشده دقیق

دوستان عزیز

کسی هست که خودش یا آشناهاش پیش "سجادیان" عمل کرده باشه ؟ یا اطلاع داشته باشه چجوریه عملاش؟

بینی من استخونی و قوز داره

برای مشاوره رفتم ولی همه خانوم بودن . اصلا اطلاعی ندارم که بینی آقایون رو چه شکلی در میاره

یکی از خانوما هم میگفت توی پیج اینستاش نظرای مخالفو پاک میکنه . بعد از عمل هم مسیولیت گردن نمیگیره و به این خانوم گفته بودن همین نهایت کاری بود که واسه تو تونستم بکنم . آیا کسی هست مرا یاری کند؟

خانمهای گل سلام ، من بالاخره بعد دوسال از محبی وقت عمل گرفتم که بعد تحقیق متوجه شدم کاراش افتضاح شده ...

سلام.من با محبی وقت مشاوره دارم 25 مرداد. خیلی می ترسم. شما رفتین از نزدیک دیدن کاراشونو؟

سلام.من با محبی وقت مشاوره دارم 25 مرداد. خیلی می ترسم. شما رفتین از نزدیک دیدن کاراشونو؟  

من هنوز نه ، انقد ازش بد شنیدم که قیدشو زدم هزینه عملشم خیلی بالا رفته میگن کاراش بد شده هیچی تازه پاسخگویی بعد از عمل که خیلی مهمه محبیو نمیشه بعدش پیدا کرد 

2810