2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
دكتر رجايي همه عيوب صورتتو بهت ميگه واقعا  و زيادم اميدواري نميدن كه بينيت خوب ميشه  &nb ...

عزیزم اگه شما هم مطب گردی داشتین خیلی عالی میشد اگه تو امضاتون میراشتین که دیگران هم استفاده کنن🙏🏼🌹

شرح مطب گردی:دکتر تقوی ص ۳۰۸۸____مطبگردی مجازی دکتر ابیانه ص ۳۰۸۹___دکتر احمدرضا رجایی ص ۳۰۹۷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی از نیمرخو خوب در نمیارن؟ قاعدتا اگه ارتفاع بینی تغییر نکنه از نیمرخ خوب نمیشه

نیمرخشون بد نمیشه ولی قوس قشنگ و ارتفاع کم نیست البته این تجربه شخصی من با یه بینی گوشتی و پروجکشن دار هست که نسبت به چیزی که بوده قابل قبوله ولی از اونجا که من کلا نظر دیگران برام زیاد مهم نیست چیزی که خودم تو آینه میبینم برام مهم بود😂 که به خواسته ام رسیدم خداروشکر

من دواینستا از چند نفر که کامنت گذاشته بودن پرسیدم اونا راضی بودن یکیشون گفت سه تا از دوستام ر ...

منم تو اینستا دیدم...تو پیج جراحی زیبایی..خوشبحالتون به من تازه ابان ماه نوبت مشاوره داده😓😭...عزیز بعد مشاوره بیا حتما بگو چطور بود....شما کی نوبت گرفتی؟

سلام کسی اینجا با دکتر رجایی عمل کرده ؟قیمت عملشون چقدره ؟

بینی من نیمه گوشتیه قبول میکنه ؟ البته تو مطب گردیام تاحالا دکتری بهم نگفته که بینیتو عمل نمیکنم یا پوستت ضخیمه

سلام بچه ها

من یه بچه کوچیک دارم سختمه برم مطب گردی

تورو خدا یه دکتر خوب برای عمل بینی گوشتی و انحراف دار بهم معرفی کنید

مجبورم برم عمل چون حس میکنم خیلی از چشم شوهرم افتادم بخاطر دماغ زشتم مادر شوهرمم همه ش تیکه میندازه

اعتماد ب نفسم صفر شده بخدا😭😭

منم تو اینستا دیدم...تو پیج جراحی زیبایی..خوشبحالتون به من تازه ابان ماه نوبت مشاوره داده😓😭...عزیز ...

سلام من امروز رفتم شرح مطب گردیمو گذاشتم امیدوارم مفید باشه.

من از تبار مـهــرم ،از نسل مــیــزان، صمیمی و گرم🍁🍂
منم تو اینستا دیدم...تو پیج جراحی زیبایی..خوشبحالتون به من تازه ابان ماه نوبت مشاوره داده😓😭...عزیز ...

بعدشم که همه از اینستا اومده بودن تقریبا هیچ کس معرف نبود که اشناهاش عمل کرده باشن

من از تبار مـهــرم ،از نسل مــیــزان، صمیمی و گرم🍁🍂
سلام کسی اینجا با دکتر رجایی عمل کرده ؟قیمت عملشون چقدره ؟ بینی من نیمه گوشتیه قبول میکنه ؟ البته ت ...

من عمل کردم قیمت عمل الان طبق گفته دوستان حدود 19 شده من آخر آبان عمل کردم 17 شد بینی نیمه گوشتی هم قبول می کنه البته بعضیا رو میگه تغییر فاحش نمی کنی عمل نمی کنه باید بری مشاوره و نمونه ببین 

2810