2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015332 بازدید | 66526 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم کاش میتونستی عکستو برام بفرسای؟؟چند درصد راضی هستی از دکتر رجایی،؟؟؟به نظرت چه جور دکتریه؟؟و پ ...

والا اینجا که نمیشه عکس گذاشت چون پاک کردنش کار حضرت فیله😂 به من گفتن بینیت 70 درصد بهتر میشه که شده خداروشکر دکتر بسیار خوش اخلاقی هستن پیگیریشون هم خوبه من هر وقت خواستم رفتم حضوری ویزیت هم یکبار گرفتن همون مشاوره اول الان که کروناست حضوری نرفتم ولی هر وقت دایرکت دادم جوابگو بودن ببینید بینی من پرفکت و واووو نیست ولی عادلانه بخوام بگم از بینی خودم خیلی خیلی بهتر شده و چهرم در کل بهتر شده یه بینی طبیعی که نه بزرگه نه کوچیک به صورتم میاد

من رفتم مطبشون ساعت ی رب به یک وقت داشتم ساعت ۲.۳۰ رفتم داخل.دکتر به صورت گروهی مشاوره میداد چنتا نم ...

چقدر گفتن هزینه رو بهتون؟ و این که چند وقت بعد مشاوره نوبت عمل داد 

من دماغمم استخوانی هست

دکتر علی محمد خانی خوبه؟

لطفا راهنماییم کنید 

ده سال می‌خوام عمل کنم هی پشیمون میشم 

الان دیگه تصمیم دارم عمل کنم ولی چه دکتری

من از تبار مـهــرم ،از نسل مــیــزان، صمیمی و گرم🍁🍂
من دماغمم استخوانی هست دکتر علی محمد خانی خوبه؟ لطفا راهنماییم کنید  ده سال می‌خوام عمل کنم ...

من شنیدم که خیلی خوبه مثل اینکه کسایی که باهاش عمل کردن راضین‌ ... فقط برو از نزدیک ببین کاراشو

چون خودم انتخابم بود ولی بعدش دیدم عملاش به سلیقه خودم نمیخوره

سلام  کسی هست بینیش گوشتی باشه تازگیا عمل کرده باشه؟؟؟ دکتر برای بینی گوشتی خوب به جز نادریان ...

دوست من گوشتی بود آذر 98 با ایلخانی عمل کرد الان واقعا بینیش جمع شده و نیمه فانتزی قوس داره از تنفس و ایناام راضیه

فقط کوتاه شده که خودشم دوس داره

کلا انگار کارای ایلخانی یکم کوتاه میشه اگه بینی کشیده دوس داشته باشین خوب نیس

من شنیدم که خیلی خوبه مثل اینکه کسایی که باهاش عمل کردن راضین‌ ... فقط برو از نزدیک ببین کاراشو چون ...

یعنی عمل‌اش چطوریه ؟

سلیقه شما چیه ؟

ببخشید البته

من از تبار مـهــرم ،از نسل مــیــزان، صمیمی و گرم🍁🍂
2810