2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015367 بازدید | 66527 پست
به نظرم کارای اینستاگرامش خیلی خوبه. بینی ها رو شیک درمیاره. ریسکش کمه. بدون ناراضی نیس ولی ناراضی ه ...

سلام.

شما که تجربه مطبگردیتون بالاس کدوم دکتر یا دکترارو بعنوان دکتر کم ریسک معرفی میکنین؟

مثلا دکتر رجایی رو میگن کم ریسکه من هم اینجا شنیدم و هم عکسای پیجشونو دیدم احساس میکنم زیاد به سایز دست نمیزنه واسه همین طبیعیه دکتری که زیاد رو بینی کار نکنه بالطبع عوارض بعدشم کمتره. 

بنظرم اون دکتری که بتونه  تغییر زیاد ایجاد کنه و عوارض نداشته باشه یا عوارضش حداقل ممکن باشه دکتر خوبیه.

سلام عزیزم  یه سوال شما با دکتر برادران عمل کردین چقدر طول کشید ورم نوک بینیتون کم بشه منم با ...

سلام گلم بله با برادران بودم.تیغم صاف نیس.ورم نوک بینی نرفته قلمبس.انحرافمم برگشته ..دماغم گندس بعد از یک سال

چشم به راه...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم  یه سوال شما با دکتر برادران عمل کردین چقدر طول کشید ورم نوک بینیتون کم بشه منم با ...

راستی سر بینیمم از نیمرخ اومده پایین همون حالت قبل عمل. کلا بینی من انگار عمل نشده 

در حالیکه پارسال جز دکتر گرونا بود

چشم به راه...
محمد خانی و میشه در مورد اوصاع مطبش یکم‌برام بگی عزیزم‌‌‌..مورد عمل شده دیدی؟ واقعا به همون خوبی هست ...

من رفتم مطبشون ساعت ی رب به یک وقت داشتم ساعت ۲.۳۰ رفتم داخل.دکتر به صورت گروهی مشاوره میداد چنتا نمونه عمل کرده توی مطبش دیدم دوسه تا شو که خیلی دوست داشتم یکیشون یک ماه و نیم بود یکیشونم یک ماه خیلیاشونم زیر گچ بود.میگن بینیهای زیاد گوشتی قبول نمیکن.از نطر تنفس همه ی بیمارا‌ راضی بودن دستشون سبکه کبودی داره ولی زیاد ورم نداره بینیهاشون.یکی از بیمارا گفت من رفتم پیش سلطانیفر قبول نکرد گفت بینیت نیاز به عمل نداره ولی پیش این دکتر که اومدم قبول کرد.اخلاق دکتر مثل داخل پیجشونه خوش برخورده.من نوبت گرفتم ولی فکر میکنم بینیهایی که زیاد کار داره رو قبول نمیکنن

راستی سر بینیمم از نیمرخ اومده پایین همون حالت قبل عمل. کلا بینی من انگار عمل نشده  در حالیکه ...

عزیزم برای منم نوک بینیم ورم داره و پهنه   از نیم رخ اصلاشبیه ی بینی که عمل کرده نیست امیداورم به خاطر ورم باشه ممنون که جواب دادین

سلام. شما که تجربه مطبگردیتون بالاس کدوم دکتر یا دکترارو بعنوان دکتر کم ریسک معرفی میکنین؟ مثلا دک ...

سلام. رجایی اونجوری نیس که خیلی دست به سایز نزنه من نمونه ای ازش دیدم که اتفاقا بینیش خیلی خوب کوچیک شده بود. دکتر تقوی توی یکی از پستهای IGTV اینستاگرامشون گفتن بینی گوشتی اگه زیاد کوچیک بشه به این معنیه که نسوج زیادی از بینی رو برداشتن و این کار عوارض زیادی داره و جه بسا بعد از یه مدت بینی به فرم قبل از عمل برگرده‌ پس دکترایی که کوچیک میکنن ریسکشون بالاس. اینم لینک صحبتای دکتر تقوی : 

https://www.instagram.com/tv/B_XQlsXgz08bYAFsOn_xZX4xUGrcQinAezXyTg0/?igshid=13od9in5lip3w

https://www.instagram.com/tv/B_mw-BoAWMi-8wto2CuWby9LI_ejERWY0RxiNo0/?igshid=r6h6sqdticjz

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
عزیزم برای منم نوک بینیم ورم داره و پهنه   از نیم رخ اصلاشبیه ی بینی که عمل کرده نیست امید ...

خواهش عزیزم کاری نکردم. نه بابا بعد از یه سال ورم اونقد نیس که مدل بینی انگار دست نخورده باشه

بینی منو انگار دست نزده 

بهم بارها قول ۸۰ درصد تغییر داد و خدای من میدونه فقط ده درصد تغییر کردم 

چشم به راه...

ما ساکن اهوازیم. بینیمو یه بار چند سال پیش عمل کردم اما خیلی بد شد. تا اینکه سال گذشته با دکتر محمدعلی حسینی آشنا شدم. نمونه کارای ترمیمیشونو که دیدم خیلی خوشم اومد. بعد مشاوره و ... جراحی ترمیمی بینی کردم. خیلییییی خوب شده. یعنی نگم براتون.

آدرسشون میشه اهواز، زیتون کارمندی، خ کمیل، روبروی پارک زیتون، روبروی بانک رفاه، ساختمان بختیاری، ط 3. اما قبل اینکه برید حتما تماس بگیرید. شماره هاشونم تو سایت هست.

http://doctorhosseini.ir/

من می خواستم پیش دکتر شهریار حدادی  عمل بینی مو انجام بدم که با این اوضاع کرونا می ترسیدم برم دکتر. در نهایت با این سایت https://mavarateb.com/doctor/دکتر-شهریار-حدادی ازشون مشاوره آنلاین گرفتم و یک راست رفتم برای عمل 

سلام. شما که تجربه مطبگردیتون بالاس کدوم دکتر یا دکترارو بعنوان دکتر کم ریسک معرفی میکنین؟ مثلا دک ...

من با دکتر رجایی عمل کردم اگه سوالی دارید جواب میدم ببینید بینی بزرگ اگه زیاد کوچیک بشه دفرمه میشه اگرم کسی بهتون گفت نه دروغ گفته این همه بینی های درب و داغون که می بینید نتیجه دستکاری زیاد بافت بینی هست مخصوصا اگه پوست بینی تون ضخیم هست اصلا به زیاد کوچیک شدن فکر نکنید و به همون جمع و جور و بهبود شکل رضایت داشته باشید 

2810