2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

سلام . بینی من استخوانی و بزرگه و خیلی مرددم که کدوم دکتر رو انتخاب کنم . شرایط کاریم هم اجازه نمیده که زیاد مطب گردی کنم ولی برای شروع دکتر " حامد عباسی " رو انتخاب کردم . حقیقتا به پیج های اینستاگرامشون هم نمیتونم اعتماد کنم چون هیچ دکتری نمیاد معایب خودشو بگه یا اکپرا نظرات توی صفحاتشون هم بازاریاب ها میذارن و فقط تعریفغ و تمجید هستش . واسه همین نمیدونم کدوم دکتر رو انتخاب کنم 

من دکتر شیرازی رو میشناسم کارش عالیه برو تو اینترنت سرچ کن همه مشخصاتشو برات میاره بری پیشش پشیمون ن ...

خانمی در مورده دکتر شیرازی کمکم میکنی

باهاش وقت مشاوره دارم ولی انگار چند نفر اینجا تبلیغ میکردن براش نگرانم کمکم میکنی لطفا

بعضیا مثل پول خرد هستن پرسرو صدا، اما بی ارزش😏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما مطب دکتر محمد خانی و دکتر ثابتی هم رفتید؟

نه عزيزم نرفتم

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
اين يكي پيش بهمن مقدم عمل كرده كه به نظرم خيلي به صورتش و استايلش مياد بينيش

اتفاقا بينيش خوب نيس

بدون ارايش واقعا ايراد داره

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
اتفاقا بينيش خوب نيس بدون ارايش واقعا ايراد داره

جدي؟ اخه من هميشه استورياشو ميبينم خوب بود به نظرم تو از نزديك ديديش؟

عزيزم مطب گردي دكتر كاميابي هم بذار برامون ممنونم

وای بینی منم گوشتیه نوک بینیم خیلی بزرگه افتادگی هم داره چقد طول میکشه که دکتر وقت عمل بده؟ 

مال من یک ماه طول کشید

با ريتم بخونيد...خسته تر از خسته اااام،شيشه بشكسته ااام،حالا كه از ما گذشت،اومدن يارو باش،كار خدا رو ببين،عاقبت ما رو باش🤭😑😍
شنیدم ۶ ماه طول میکشه وقت بدن

نه زود وقت میده

البته الان بخاطر کرونا دیر ب دیر وقت بده فک کنم

با ريتم بخونيد...خسته تر از خسته اااام،شيشه بشكسته ااام،حالا كه از ما گذشت،اومدن يارو باش،كار خدا رو ببين،عاقبت ما رو باش🤭😑😍

سلام

من حدود ۱۲ روزه بینیمو عمل کردم اما احساس میکنم قسمت کلوملای بینیم یکم پایینه . بنظرتون بخاطر ورم و جای بخیه است؟ یعنی به مرور زمان خوب میشه؟ به دکترم که گفتم گفت عجله نکن خوب میشه اما خودم استرس دارم یکم

2810